Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by olguttza

quote:
Originally posted by dilaural

Ma duc sambata la o nunta la restaurantul de la Leu... Ce stiti, cum e acolo?? Ca nu prea stiu cum sa ma imbrac...
Dilaural

Daca e vorba de Cantina Leu, io m-as imbraca "casual" . Am fost si noi pe-acolo in peregrinarile noastre, pentru ca stiam ca e mult mai ieftin. Intr-adevar, tacamul era ceva pe la 600.000 (meniu clasic, 4 feluri). La asta se adauga insa chiria pe spatiu, care era 3 sau 5 sute $, nu mai tin minte sigur. Cert e ca n-as fi dat nici un leutz pe vreuna din salile alea. Se intra dintr-una-ntr-alta, iar, daca erau 3 nunti simultan, trebuia sa treci prin toate, de nu mai stiai care-i a ta, de fapt. Bashka mobilierul si izul tipic de cantina.
Acu, tu decizi... Ideea e ca nu-ti indic ceva sofisticat...

P.S.: Frumoasa miresica fusesi!!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Hai salutari tanti doamna! (asta asa... ca esti doamna mai mare ca mine...)!!!!
Ma gandeam eu ca cam asa tre' sa fie, dar am zis sa pun o intrebare!

De une' stii matale cum am fost eu miresica???

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Draga dilaural, am fost in seara asta sa vad Cantina Leu. TOT ce a spus olguttza este adevarat. ESTE O CANTINA!! Si cu asta am spus tot. Stai linistita, cu orice vei fi imbracata, tot va fi OK. Nici nu vreau sa ma gandesc cum e acolo cu trei nunti odata, cu o singura intrare....
Oricum, iti doresc petrecere frumoasa

briza_marii

Mergi la inceput

Briza... merci mult de informatie!
Oricum nu ma gandeam sa ma impopotonez prea tare pt ca ma asteptam sa nu fie cine stie ce...
Va spun mai multe luni!

Dilaural

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:

Am o imaginatie foooaaaaaaaaarte bogata! Si stiu ca, la un moment dat, aveam cam aceleasi preferinte . Asa caci, daca io am fost frumoasa, musai sa fi fost si tu cel putin la fel

Cununia noastra

Luna de miere

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olguttza

quote:

Am o imaginatie foooaaaaaaaaarte bogata! Si stiu ca, la un moment dat, aveam cam aceleasi preferinte . Asa caci, daca io am fost frumoasa, musai sa fi fost si tu cel putin la fel

Cununia noastra

Luna de miere

Pai acum poti sa ma vezi "in direct" ca am pus pozulici!

Dilaural

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Olguttza te rog frumos zi-mi cate ceva despre lautarii care au cantat la tine la nunta (cat ti-au luat....etc.) te rog frumos ca eu sunt in cautare de lautari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by jesia

Olguttza te rog frumos zi-mi cate ceva despre lautarii care au cantat la tine la nunta (cat ti-au luat....etc.) te rog frumos ca eu sunt in cautare de lautari

Eu n-am avut lautari la nunta, ci DJ (care m-a costat 180 euro). Doar acasa am avut un lautar, un acordeonist, care, pentru 3 ore de cantat, ne-a luat 1 milion jumate. Din auzite, stiu ca preturile variaza de pe la 15 milioane inspre 20...
Sunt multe fete de-aici care au avut formatie/taraf....Iti pot spune ele mai multe.

Cununia noastra

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by jesia

Dc vrei iti dau eu nr.celor care au cantat la noi la nunta!Au fost super!Mai multe detalii la alinafobl@yahoo.com.

Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniel@ spune:

Buna, sunt si eu noua pe aici. De rest Pescarus Herastrau a mai auzit cineva ceva? Aveti noutati? Ma intereseaza si pe mine un local pentru cca 120 persoane. Aveti vreo sugestie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Despre Pescarus pot sa-ti spun ca acum o luna cand am mers noi ne-au spus ca nu iau nunti sub 150 persoane si am lasat-o balta. Ai incercat si la restaurantul Herastrau? Monte Carlo din Cismigiu iarasi are capacitate de peste 120. Laguna Blu, la fel. Dar ar trebui sa ne dai ami multe detalii ca, asa, este plin Bucurestiul de restaurante(atat de plin ca eu am ales unul in otopeni!). Dar spune-ne cam ce pret te intereseaza la meniu, cam cum sa fie sau sa nu fie restaurantul, etc. De ex. restaurantul ales de noi are specific romanesc si este decorat in consecinta, dar sunt multi care nu agreeaza acest gen de restaurant pt nunta.

Mergi la inceput