Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Multumesc frumos blanca000. Am si eu o nunta la care sunt invitata in curand si imi sunt foarte folositoare informatiile astea

Mergi la inceput

Deci nu stie nimeni nimic, nimicuta de Laguna Blu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAR spune:

Fetelor eu sunt tare nelamurita .
Am fost pe 27.09 seara la Herastrau cu avansul pentru sala Sighet - si am aflat cu surpriza ca ce am vorbit nu mai era valabil - acum 1.500.000/persoana -doar mancarea ,tort si 2 cafele .Acum am aflat de la voi altceva -ca exista si bautura . Nu mai stiu ce sa cred .
Oricum - daca mai stie cineva vreun restaurant de 80-90 persoane ,
caci Herastrau este cam scump (parerea noastra) si nu-si permit sa nu le vina invitatii .
Multumesc mult

Mergi la inceput

Io zic ca astia de la Herastrau sunt nesimtiti rau de tot. Deja avem vreo 4 sau 5 variante de la ei si nici una nu seamana cu alta. Io cu astia nu m-as baga sa fac nunta nici in ruptul capului. Pai ziceti si voi....ce sa fac? Sa ma duc azi sa vorbesc una si peste 2 zile, alta...si tot asa....Dupa parerea mea, cum te vad la fata si la "buzunar" asa iti pun si ei conditiile....dupa ochi.

Restaurant de 80-90...Apa Nova, Yda Club...parca vreo 24-26 euro tacamul, fara bautura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryelle spune:

Ucuca...poate nu vb de acelasi restaurant...eu vb de Hotel Parc Herastrau...scuze...poate tu te referai la alt restaurant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Fetelor, cred ca ati deviat total de la subiect! Nu cred ca are vreun sens acum sa luam apararea unui restaurant sau altuia. cert este ca: la Herastrau eu a vb cu domnul Daniel Stoicescu (sau asa ceva) si mi-a zis un lucru iar Ucucutei i-a zis acelasi lucru, ceea ce denota poate si faptul ca poate nu ati vorbit cu cine trebuie. Acesti oameni care stiu informatii nu lucreaza zi de zi, ci in ture. In rest, se gasesc destepti care dau informatii, chelneri, si care nu au habar.

Hai sa ne mai interesam putin inainte de a vorbi si a cataloga niste restaurante ! Este de ajuns sa spunem o vorba rea... asa... si stricam imaginea unui restaurant care poate alteia i-ar placea...

Cineva zicea ceva de restaurantul Parco dei principi... ca parca nu era aia intrarea pe care a intrat de a dat direct in bucatarie... Draga mea, vezi ca vorbesti fara sa stii... chiar aia nu era intrarea, aia era iesirea pe terasa... daca te uitai cu atentie vedeai ca intrarea este ALTA!!!

Pupici!!!

Mergi la inceput

da, eu ziceam de intrare. n-am stiut ca e si alta...scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Ma duc sambata la o nunta la restaurantul de la Leu... Ce stiti, cum e acolo?? Ca nu prea stiu cum sa ma imbrac...

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by dilaural

Ma duc sambata la o nunta la restaurantul de la Leu... Ce stiti, cum e acolo?? Ca nu prea stiu cum sa ma imbrac...

Dilaural

Scumpa, am si eu o rugaminte: dupa ce mergi la nunta in Leu, sa imi spui si mie cum a fost. Si eu am auzit de acest restaurant, dar nimic concret.
Mersi frumos

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by dilaural

Dilaural

Daca e vorba de Cantina Leu, io m-as imbraca "casual" . Am fost si noi pe-acolo in peregrinarile noastre, pentru ca stiam ca e mult mai ieftin. Intr-adevar, tacamul era ceva pe la 600.000 (meniu clasic, 4 feluri). La asta se adauga insa chiria pe spatiu, care era 3 sau 5 sute $, nu mai tin minte sigur. Cert e ca n-as fi dat nici un leutz pe vreuna din salile alea. Se intra dintr-una-ntr-alta, iar, daca erau 3 nunti simultan, trebuia sa treci prin toate, de nu mai stiai care-i a ta, de fapt. Bashka mobilierul si izul tipic de cantina.
Acu, tu decizi... Ideea e ca nu-ti indic ceva sofisticat...

P.S.: Frumoasa miresica fusesi!!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput