Comentarii despre restaurante (2)
Raspunsuri - Pagina 24
cri. spune:
La Parco dei Principi sala era prea mica pentru 120 de persoane, cred ca intrau maxim 100, mai inghesuiti asa. Cand intri parca intri in bucatarie, daca n-ai mai fost zici ca n-ai nimerit intrarea buna. Adica de la usa de la intrare imediat in stanga era bucataria cu usa larg deschisa si cu tot mirosul de rigoare si in dreapta o alta usa pe care intrai in restaurant. Ma rog, asta nu e o regula, poate alta data tin usa aia de la bucatarie inchisa... Inauntru e dragut aranjat, mi-ar fi placut daca ar fi fost un pic mai mare. Am rugat un chelner sa cheme pe cineva sa vorbim de nunta si ne-a lasat vreo 10 min si n-a mai venit, drept care, am plecatmai ales ca vazusem deja ca nu avem loc acolo. Dar daca tu ai mai putini invitati, poate fi o locatie ok.
La Herastrau, am vazut toate saloanele si terasele. Mie una mi s-au parut cam joase tavanele si parea sufocant (io mi's mai claustrofoba), plus ca nu stiu cum e cu fumul de tigara la nunta, care se ridica si nu prea are cine sa-l scoata. Au aer conditionat, dar nu stiu cat face fata si fiind aparatele destul de jos, le-ar sufla invitatilor in ceafa si nici asa nu e placut. Am fost la o nunta unde am patit-o. Te sufla vantu', nu alta!
Terasa din mijloc (cea mare) e ok, dar impun min 150 de persoane, iar cea de langa lac nu mai vor sa o inchirieze pt nunti la anu'(poate daca insista cine trebuie, fac o exceptie).
Preturi pentru 2006: 1.500.000 tacamul in care este inclus vinul, apa, sucurile, 2 cafele, sampania, piscoturile, tortul. Poti sa aduci tu tariile. Restul, obligatoriu de la ei.
Avans: 15.000.000 si bineinteles, nelipsitul "10%" la sfarsit
cri. spune:
Am si eu o intrebare pentru Blanca000. Ti-am vazut pozele de cand ati fost nasi. Poti te rog sa-mi spui de unde ai luat rochita si bijuteriile? Si cat au costat? Sunt dementiale si aratai suuuuuuper!!!! Stiu ca sunt putin off topic, sper ca nu deranjez
ucucuca spune:
quote:
Originally posted by cri.
La Parco dei Principi sala era prea mica pentru 120 de persoane, cred ca intrau maxim 100, mai inghesuiti asa. Cand intri parca intri in bucatarie, daca n-ai mai fost zici ca n-ai nimerit intrarea buna. Adica de la usa de la intrare imediat in stanga era bucataria cu usa larg deschisa si cu tot mirosul de rigoare si in dreapta o alta usa pe care intrai in restaurant. Ma rog, asta nu e o regula, poate alta data tin usa aia de la bucatarie inchisa... Inauntru e dragut aranjat, mi-ar fi placut daca ar fi fost un pic mai mare. Am rugat un chelner sa cheme pe cineva sa vorbim de nunta si ne-a lasat vreo 10 min si n-a mai venit, drept care, am plecatmai ales ca vazusem deja ca nu avem loc acolo. Dar daca tu ai mai putini invitati, poate fi o locatie ok.
La Herastrau, am vazut toate saloanele si terasele. Mie una mi s-au parut cam joase tavanele si parea sufocant (io mi's mai claustrofoba), plus ca nu stiu cum e cu fumul de tigara la nunta, care se ridica si nu prea are cine sa-l scoata. Au aer conditionat, dar nu stiu cat face fata si fiind aparatele destul de jos, le-ar sufla invitatilor in ceafa si nici asa nu e placut. Am fost la o nunta unde am patit-o. Te sufla vantu', nu alta!
Terasa din mijloc (cea mare) e ok, dar impun min 150 de persoane, iar cea de langa lac nu mai vor sa o inchirieze pt nunti la anu'(poate daca insista cine trebuie, fac o exceptie).
Preturi pentru 2006: 1.500.000 tacamul in care este inclus vinul, apa, sucurile, 2 cafele, sampania, piscoturile, tortul. Poti sa aduci tu tariile. Restul, obligatoriu de la ei.
Avans: 15.000.000 si bineinteles, nelipsitul "10%" la sfarsit
nu e adevarat ca trebe sa iei totul de la ei. eu am platit deja avansul acolo in salonul tenis (cel cu intrare separata). ne-a spus ca ce ami vrem in plus....suc,apa sau ceva.....putem aduce noi,.
esti sigura ca si vinul e inclus????? noua nu ne-a spus asa......
cri. spune:
Probabil ca atunci cand ati fost voi inca nu aveau ideiile astea "fantastice". Poate le-au venit acu' mai de curand...dar asa ne-au zis, pe bune. Sau ati avut voi vreo "pila" ceva? Nu stiu ce sa zic...eu am fost saptamana asta miercuri (27 sept). Tu cand ai fost?
ucucuca spune:
quote:
Probabil ca atunci cand ati fost voi inca nu aveau ideiile astea "fantastice". Poate le-au venit acu' mai de curand...dar asa ne-au zis, pe bune. Sau ati avut voi vreo "pila" ceva? Nu stiu ce sa zic...eu am fost saptamana asta miercuri (27 sept). Tu cand ai fost?
eu pe 15 sept am platit avansul
daca e si vinul inclus cu atat mai bine, scap eu de alta cheltuiala.desi tot nu cred. o sa mai merg odata sa vb.
nu am avut nici o pila.
gabryelle spune:
Buna fetelor
Saptamana trecuta cand am fost la herastrau...mi-au dat acelasi tarif: 1.500.000..si pe langa cele 4 feluri de mancare+ tort, aveau inclus in pret si : 2 cafele, sampanie, picoturi, 1 l suc, 1/2 apa minerala si 1/2 sticla de vin demisec Feteasca sau Jidvei, sampania, 2 cafele, ...cu avans 15 milioane
Un nr d etelefon de la Apa Nova are cineva...ca duminica vreau sa ajung pe acolo
ucucuca spune:
quote:
Originally posted by gabryelle
Buna fetelor
Saptamana trecuta cand am fost la herastrau...mi-au dat acelasi tarif: 1.500.000..si pe langa cele 4 feluri de mancare+ tort, aveau inclus in pret si : 2 cafele, sampanie, picoturi, 1 l suc, 1/2 apa minerala si 1/2 sticla de vin demisec Feteasca sau Jidvei, sampania, 2 cafele, ...cu avans 15 milioane
Un nr d etelefon de la Apa Nova are cineva...ca duminica vreau sa ajung pe acolo
mai fetelor nu mai scrieti porcarii pana nu va documentati.
l-am sunat disperat acum pe dl stoicescu. DECI: e vorba de 1l si 1/2 apa nu 1/2, si 1l vin nu 1/2 de persoana. fiti mai atente cand scrieti.
SI AI VOIE SA ADUCI CE VREI DE ACASA....am mai intrebat o data ca sa fiu sigura.
dyadya spune:
ucuca, nu te supara pe fete ca au scris exact ce li s-a spus. Si noi am fost la Herastrau acum 2 saptamani si ni s-a spus la fel: jumate de apa, jumate de suc si atunci ne-au spus ca vinul il aducem noi. Ei ne-au spus ca la o nunta se consuma un litru jumate de apa/persoana si cam un litru de suc si la mom respectiv ni s-a spus e posibil sa aducem noi de acasa restul de apa si de suc. Acum probabil ca s-au hotarat sa le includa ei in meniu de la bun inceput. mai e o treaba: atunci cand am vb noi am aflat ca patronul voia sa stabileasca preturile pt 2006 abia prin ianuarie si i-au sarit angajatii in cap ca venea multa lume pt nunti si, de, daca le spui ianuarie, pana atunci isi gaseste omul in alta parte. Si asa am aflat ca, la mom la care am vb noi, lucrurile nu erau chiar batute in cuie si ca patronul inca se mai gandea ce anume sa includa(bauturi) si ce nu. Probabil ca atunci cand ati mers voi deja se hotarase. Iar noi iti spun sigur ca am mers pe data de 13 septembrie. Deci, inaintea ta!
si acum, ca s-au schimbat conditiile fata de ce stiam eu te intreb: meniul este 1 mil jumate cu toate aceste bauturi incluse? Sau se mai poate umbla la pret pe parcursul anului? Ca noua ne-au spus atunci(tot din cauza patronului nehotarat) ca e posibil ca in contract sa scrie 1 mil jumate +/- cateva sute mii.Adica, ne-au dat de inteles ca ar putea fi si un mil 4 sute dar si un mil 7 sute. Si de-aia am renuntat. dar daca imi spui ca s-a fixat la 1 mil jumate s-ar putea sa-l luam in calcul din nou. Astept cu interes si alte detalii.
blanca000 spune:
quote:
Am si eu o intrebare pentru Blanca000. Ti-am vazut pozele de cand ati fost nasi. Poti te rog sa-mi spui de unde ai luat rochita si bijuteriile? Si cat au costat? Sunt dementiale si aratai suuuuuuper!!!! Stiu ca sunt putin off topic, sper ca nu deranjez
Buna..am vrut sa iti trimit PM dar nu am putut.Rochita e facuta la croitoreasa dupa un model de pe Pronovias, dar bineinteles adaptat dupa ideile mele, ma costat in total 6 milioane, biluteriile sunt de la TriAlfa, pe Batistei e un magazin, m-au costat 500 mii colierul, si 250 mii bratara, cerceii i-am gasit la un magazin de argintarie.
Pupici
Nunta noastra
Nasi de cununie
Rallu spune:
Buna fetelor.
Am fost aseara la balul facultatii, la Sala Ronda a Intercontinentalului.
Imi pare rau sa va spun ca daca eu dadeam avansul acolo pt. nunta, azi ma duceam sa-l il iau inapoi.
Nu dau detalii prea multe pe forum pt. ca nu vreau sa-mi sara si mie lumea in cap.
Doar atat va spun: daca va faceti nunta acolo, mergeti din timp si "ungeti" olecuta chelnerii, ocupati-va zdravan de organizare ca altfel riscati sa aveti o seara dezastruasa cum am avut eu.
Dezamagire asa de mare n-am avut de mult.
Ma dusesem asa de increzatoare si m-am intors cu coada intre picioare.
Eh...ma rog...asta-i viata.