Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Nu stiu daca Ela a fost sau nu la nunta la Yda...dar eu am fost....si am plecat cu afte in gura si dimineata aveam bube pe picioare de la peste, fara nici un fel exagerare.Am zis ca tac si ma abtin de la comentarii pe forum...dar zau ca nu pot, mi se pare o lasitate. Acesta este adevarul si oricat suna de urat am ales sa il spun de cate ori pot pentru ca unele fete se vor duce la pomul laudat acolo...si vor avea suprize ...neplacute. asa ca mai usor cu Yda. poate la nunta ta era ok, eu vorbesc de o nunta foarte foarte recenta...asa ca...du-te tu si manaca niste peste acolo si dupa aia recomanda Yda.

quote:
Originally posted by blanca000

Hai sa nu avem discutia asta..nu are rost..daca ai chef de cearta eu nu am..poate indradevar am avut ghinion..dar cum am mai spus e dreptul meu sa spun ceea ce am vazut.
Asa cum dreptul tau e sa spui ce vrei de Yda...pe mine nu ma deranjeaza..dar ai fost acolo si ai vazut tu tot ce descrii despre Yda sau din auzite de pe forum?
Zaharul nu l-am cerut eu..ci un vecin de masa care nu a vb deloc raspicat.

Hai te rog sa nu ne certam ca doar nu sunt restaurantele noastre.
Ps...frumoase pozele tale de la nunta

Nunta noastra
Nasi de cununie

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Voi recomanda Yda caci atunci cand am fost eu acolo a fost perfect, au mai avut fete de pe forum nunta acolo si au zis la fel. Poate ca atunci cand ai fost tu sa intamplat sa nu fie pestele bun, asta e ai avut ghinion poate, asa cum am avut eu la Calipso. Sa nu criticam un restaurant dupa o singura nunta..unde se pot intampla multe.
Cu surprizele neplacute...se pot intampla oriunde (ca dovada disputa nostra), dar atata timp cat la unii e ok si la altii nu, nu pot declasifica un restaurant.

Nu vreau nici sa laud sau sa denigrez un restaurant, ci ma bucur ca ne putem spune pararile pro sau contra fara sa atacam diverse persoane (sper).

o floare si pt tine..

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Oricum blanca, e bine ca ne spunem parerile si pataniile ca zic asa, pentru ca pana la urma fetele care vor sa aleaga un local trebuie sa stie cat mai multe, bune sau rele despre acesta, deci zic eu ca nu poate fi decat benefica discutia. Ramane pur si simplu la latitudinea lor ca sa zic asa ce vor alege, ca pana la urma vorba ta nu e nici localul tau nici al meu...noi doar ne-am impartasit experientele cu bune si cu rele.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Asistand eu de pe margine( si in liniste) la disputa voastra am tras anumite concluzii: mancarea la nunta este o loterie( la acelasi restaurant intr-o sambata poate fi mancarea foarte buna pt ca in sambata urmatoare sa produca bube- vezi stan patitu'-ralucah). Aceasta problema cred ca se poate rezolva prin "ungerea preliminara" a bucatarului cu promisiunea ca daca totul va fi impecabil de gustos va mai exista si o ungere post-eveniment- asa se motiveaza romanu'!
Cat despre aspectul huselor sau al fetelor de masa-cred ca este tot o problema de organizare: in ziua nuntii cineva din familie ar tb sa mearga sa verifice aranjarea salii si implicit curatenia acesteia; astfel incat, daca exista fete de masa murdare, huse arse, etc, astea tb observate de organizatori nu de nuntasi. Asa ca pas alergator la restaurant, verificat, detectat eventuale probleme, discutat cu cei de la restaurantt pt remedierea acestora pana la sosirea invitatilor si uite asa nimeni nu mai vede nimic murdar.
Recunosc ca am ramas cu o singura dilema: viermisorul...hmmm....asta da problema...dar putem renunta la aranjamentul cu salata daca se intampla sa fi plouat in saptamana dinaintea nuntii: sunat la restaurant si spus clar:FARA SALATA VERDE! Este un adevar: cand ploua gasim in salata, varza, etc viermmisori: eu am cumparat sambata trecuta 2 salate din piata si dupa ce am gasit 5 viermisori in ele le-am aruncat cu tot cu punga. Ulterior mi-am dat seama ca trebuia sa ma abtin de la cumpartaul salatei dupa ce plouase o saptamana!!! Si am tras concluzia "fara salata verde la nunta daca ploua" inca dinainte sa citesc aventurile blancai cu viermisorul!!! Deci, totul e sa prevezi nu sa constati- asta pt cele care organizeaza nunta. Pt cele invitate la nunti: cascati bine ochii inainte sa mancati: nu toata lumea se gandeste la ecuatii d-astea complicate: ploaie+salata= viermisori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corco spune:

Bianca N ,chiar a fost loc de dans suficient/ Am fost sa vad si eu salonul mic de la rest.Vulturul si mi s-a parut destul de mic, dar frumos. Nu ai poze de la nunta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by ralucah

Oricum blanca, e bine ca ne spunem parerile si pataniile ca zic asa, pentru ca pana la urma fetele care vor sa aleaga un local trebuie sa stie cat mai multe, bune sau rele despre acesta, deci zic eu ca nu poate fi decat benefica discutia.

Hmmm... Zici tu ca e bine sa impartasim si celorlalte fete experientele noastre negative...pai uite ce a patit Blanca000 pt ca indrazint sa povesteasca ce a patit la restaurantul Calipso...
Si culmea e ca tocmai astfel de postari ne pot ajuta cel mai mult in alegerea unui restaurant...
Blanca000 spuneai ca nu putem critica un restaurant dupa o singura nunta... Eu una nu-ti dau dreptate...Mie o chestie de genul: huse murdare sau arse...urme de ruj pe servetele sau pe cestile de cafea...mi-ar fi de ajuns sa spun PAS...si sa ma orientez catre alt restaurant. Nu exista "s-a intamplat o data..." sau "ai avut tu ghinion de ti s-a intamplat chestia asta..." In secolul XXI...la un restaurant care se respecta este inadmisibil sa se intample astfel de lucruri...chiar si o singura data... Poate sunt eu mai speriata de bombe dar...asta e parerea mea...

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Tu ai dreptare Ioana07, dar incerc sa mai dau o sansa restaurantelor caci poate a fost chiar un ghinion nu stiu...oricum sunt anumite amanunte peste care nu pot trece nici eu orice ar fi (de ex.viermisor, ruj pe ceasca). Dar cand auzi ca o nunta a iesit perfect si urmatoare a avut mic probleme in acelasi local, te mai gandesti sa acorzi o sansa caci poate chiar a fost un mic ghinion...caci altfel le denigrezi pe toate, nu exista restaurant despre care sa auzi numai de bine..asta e.

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca N spune:

quote:
Originally posted by corco

Bianca N ,chiar a fost loc de dans suficient/ Am fost sa vad si eu salonul mic de la rest.Vulturul si mi s-a parut destul de mic, dar frumos. Nu ai poze de la nunta ?

S-a dansat fara probleme, chiar hore si sarbe, oamenii s-au simtit foarte bine. Intr-adevar, locul de dans pare mic, mai ales ca la intrare s-a mai pus o masa, un fel de barulet in care erau aranjate niste bauturi, gheata, lamaie si alte ingrediente din care se puteau servi chiar invitatii, dar ca si loc de dans a fost super. Nu imi amintesc sa isi fi exprimat nimeni parerea de rau ca nu are spatiu.
Daca te mai pot ajuta cu ceva iti stau la dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Buna fetelor! sunt si eu o miresica de 2006, proaspat inscrisa pe forum
Sunt in cautarea unui restaurant si sunt taaaaare pretentioasa
Vreau un restaurant cu capacitate de 120 de persoane, eventual pe malul unui lac, cat de cat modern (nu rustic), sa nu te omoare pretul tacamului, sa fie toti invitatii intr-o singura sala, sa nu-mi impuna chestii imposibile...etc....ce sa mai...vreau si ceru' si pamantu', cel putin la concluzia asta am ajuns dupa ce am vazut restaurantele de pe la noi: Herastrau, Monte Carlo, Parco dei Principi, Apa Nova, Yda Club, Pescarus...si singurul care mi-a placut este Laguna Blu, undeva pe langa fantana Miorita.
Voi cam ce stiti despre restaurantul asta? Ati fost la vreo nunta pe acolo sau aveti nunta acolo...ma multumesc cu orice informatie

p.s. daca vreti sa stiti ceva despre celelalte restaurante la care am fost....intrebati-ma va raspund cu cea mai mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

quote:
Originally posted by cri.

Buna fetelor! sunt si eu o miresica de 2006, proaspat inscrisa pe forum
Sunt in cautarea unui restaurant si sunt taaaaare pretentioasa
Vreau un restaurant cu capacitate de 120 de persoane, eventual pe malul unui lac, cat de cat modern (nu rustic), sa nu te omoare pretul tacamului, sa fie toti invitatii intr-o singura sala, sa nu-mi impuna chestii imposibile...etc....ce sa mai...vreau si ceru' si pamantu', cel putin la concluzia asta am ajuns dupa ce am vazut restaurantele de pe la noi: Herastrau, Monte Carlo, Parco dei Principi, Apa Nova, Yda Club, Pescarus...si singurul care mi-a placut este Laguna Blu, undeva pe langa fantana Miorita.
Voi cam ce stiti despre restaurantul asta? Ati fost la vreo nunta pe acolo sau aveti nunta acolo...ma multumesc cu orice informatie

p.s. daca vreti sa stiti ceva despre celelalte restaurante la care am fost....intrebati-ma va raspund cu cea mai mare placere

da vreau. spune-mi de parco dei principi de ce nu ti-a placut si acelasi lucru si despre herastrau. ce sali ai vazut din herastrau? ce ti-a placut si ce nu ti-a placut?

Mergi la inceput