Comentarii despre restaurante (2)
Raspunsuri - Pagina 28
tehereea spune:
Mai stiu de restaurantul Hanul Targovetilor,in spate la Romexpo,in aceeasi incinta.Dar si ei fac rezervari dupa 20 dec.Meniul de anul acesta era 27,30 de euro;stiu pe cineva care si-a facut nunta acolo si a fost f. multumita de tot.Este destul de mare pt. mine ,incap lejer 120 de persoane.
Mai mic,stiu de restaurant Select de pe Stirbei Voda,cam ptr. 80 de pers.La rest Club Select,pe Aleea Alexandru e foarte dragut,desi e compartimentat in 3 saloane care se deschid intr-unul mai mare dar fac rezervari din ian.
La Laguna Blu nu mai aveau liber pe 3 iunie;ocupasera tot iunie si iulie.
La Residence ati fost?E foarte elegant.Meniul e mai ridicat(40-50 euro) dar intra si tort ,iar bauturile le iei de la iei dar cu pret mai redus decat pr. restaurant.acesta este pe la 1 mai ;are si site pe net. Mai stiu La Pechea si Terasa Doamnei,Vogue(aici din ian fac rez.).
ucucuca spune:
la residence am fost eu si este 45 euro cel mai ieftin meniu + 8-9 euro pachetul de bauturi. in afara de asta tu trebuie sa aduci tortul si bauturile spirtoase. plus ca este o taxa de exclusivitate de 600 euro. mie mi se pare cam scump insa sa faci nunta de jur imprejurul unei piscine....mmmmmmmm
am vazut ca au mai fost cateva miresici la herastrau. ce mai zpuneti de el fetelor?
la restaurant etiquette ati incercat? nu stiu daca mai suntlocuri oentru la anu dar mie mi-a placut foarte mult. foarte elegant si cu o curte draguta in care puteai amenaja foarte dragut.
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by ucucuca
la residence am fost eu si este 45 euro cel mai ieftin meniu + 8-9 euro pachetul de bauturi. in afara de asta tu trebuie sa aduci tortul si bauturile spirtoase. plus ca este o taxa de exclusivitate de 600 euro. mie mi se pare cam scump insa sa faci nunta de jur imprejurul unei piscine....mmmmmmmm
am vazut ca au mai fost cateva miresici la herastrau. ce mai zpuneti de el fetelor?
la restaurant etiquette ati incercat? nu stiu daca mai suntlocuri oentru la anu dar mie mi-a placut foarte mult. foarte elegant si cu o curte draguta in care puteai amenaja foarte dragut.
la ce se refera taxa de exclusivitate?
ucucuca spune:
acolo sunt terenuri de tenis, fotbal, tenis de masa..etc.
daca nu vrei sa treaca jucatorii de fotbal sau de tenis in pantaloni scruti prin nunta ta trebe sa platesti aceasta taxa de exclusivitate prin care ei te asigura ca nu va veni nimeni sa joace acolo cand ai tu nunta.
pisu_miau spune:
quote:
daca nu vrei sa treaca jucatorii de fotbal sau de tenis in pantaloni scruti prin nunta ta trebe sa platesti aceasta taxa de exclusivitate prin care ei te asigura ca nu va veni nimeni sa joace acolo cand ai tu nunta.
ok, am inteles acum !
mi se pare totusi o faza tipic romaneasca...vor sa scoata bani asa, din nimic, in mod normal nu ar trebui sa organizeze evenimente daca se ocupa de inchiriat terenuri pentru sport si invers, nu ar trebui sa inchirieze terenurile cand/daca au un eveniment .
Pup fata pentru informatie!
bella79 spune:
Ptr. cei interesati de restaurantul Etiquette..Am fost eu ieri tot in vederea unei nunti la anul in vara.Restaurantul foarte frumos,seful de sala foarte atent si dragut.Dar....surpriza!Pt la anul nu mai au sambete libere in vara.Mai au ceva in mai(nu mai stiu exact pt ca pe mine nu m-a interesat ca eu nu am cum sa fac in mai)si in noiembrie.
Meniul cam scumput cu totul.E 30,35 si 40E,fara bautura,tort.Apa minerala,sucurile si cafeau te obliga sa o iei de la ei.Avans minim 10 mil.Au taxa de 10% pt chelnari din valoarea meniului si iti impun minim 80 de persoane in sala de sus(mai au o sala mai mica in crama dar eu nu vreau nunta in crama la subsol).Cam asta e tot despre Etiquette.
Eu sunt disperata cu restaurantul pt ca e tarziu si nu am gasit nimic care sa imi placa si sa fie la un pret rezonabil.Eu mi-as dori undeva afara dat sa aiba terasa acoperita ca sa ma fereasca de o ploaie scurta de vara...Am vazut ceva postat de Restaurantul Pustnicul dar daca stie cineva mai multe de el va rog sa imi spuneti si mie.Mi-ati fi de mare ajutor pt ca timpul ma preseaza si nu prea imi e la indemana sa ajung acolo ...
Si scria cineva ca isi face nunta la rest.Riviera din complexul Lia Manoliu..imi cer scuze nu mai stiu cine.Daca imi poate da mai multe detalii i-as fi recunoscatoare.
Pe curand,
radu300 spune:
quote:
Ce prostie! Asta mie unuia mi se pare strigator la cer. Cum adica taxa de exclusivitate, nu platesti odata taxa asta prin meniurile pe care le platesti, ca nu platesti unu, platesti cateva zeci??? Data viitoare o sa ceara si taxa pentru folosirea exclusiva a meselor, taxa pe uzura fetelor de masa si alte de asta. Zau asa, astia merita sa ia o pauza de un an de la mirese ca sa se linisteasca!
tigrutz spune:
quote:
Originally posted by radu300quote:
Ce prostie! Asta mie unuia mi se pare strigator la cer. Cum adica taxa de exclusivitate, nu platesti odata taxa asta prin meniurile pe care le platesti, ca nu platesti unu, platesti cateva zeci??? Data viitoare o sa ceara si taxa pentru folosirea exclusiva a meselor, taxa pe uzura fetelor de masa si alte de asta. Zau asa, astia merita sa ia o pauza de un an de la mirese ca sa se linisteasca!
Perfect de acord...nu stiu ce taxe sa mai inventeze ca sa mai scoata niste bani de la noi....si, ce e mai rau, este ca suntem in situatia de a accepta toate aceste taxe, doar pt ca nu avem alta solutie...
tehereea spune:
Deci pana la urma ce faceti cu YDA?
Stiu ca e cam depasit subiectul , dar eu tot nu m-am hotarat ;tot incerc sa dau de cel de la Yda . pepenash te-am vazut pe lista ca faci nunta aici; ai dat deja avensul?
eu pe 3 iunie as vrea nunta.
O mai fi ceva liber si pentru mine?
Cea mai mare surpriza (neplacuta) a fost sa descopar ca e o mare prostie asta cu : nu facem inca rezervari, de la anul de-abia,ma lasi;cand am fost cu ai mei sabt. la rest deja cica mai aveau unii pe lista pt. aceeasi zi.
olguttza spune:
quote:
Originally posted by tehereea
cand am fost cu ai mei sabt. la rest deja cica mai aveau unii pe lista pt. aceeasi zi.
Si de-aici incolo se merge pe principiu: cat esti dispus sa dai shpaga?? sunt convinsa ca aia de cica erau deja pe lista sunt niste fictivi, dar asa gandesc ei sa stimuleze clientela. Acelasi lucru l-am patit si noi anul trecut la Viilor: "daca insistati si mai veniti maine-poimaine, da nu mai tarziu, poate se rezolva pt. ziua dorita de dvs.!" dracu a mai "insistat" la ei!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Luna de miere
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.