Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabryelle spune:

eu pana acum nu am vizionat nici un restaurant...dar varul meu lucreaza la herastrau si m-a innebunit...ca imi face el aranjamentele, ca nu o sa am nici o problema....acu nu as vrea sa ma arunc la primul restaurant pe care il vad....am vb zilele trecute cu seful de sala si mi-a spus ca tacamul e undeva pe la 1.500.000, fara bautura...adik 4 feluri de mancare+ tort+ apa minerala + suc + 2 cafele.....o sa ma duc sambata...poate am noroc daca nu o sa mut data nuntii....si asa inca nu am nasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu niste info. Am deschis un subiect pe tema asta, dar Catalin l-a inchis, pt ca trenuie cica sa scriu aici.

Deci: Cine a fost la nunti la Intercontinental (sala Ronda) si-mi poate spune cum a fost? Eu am dat un search prin maldarul de subiecte de aici si n-am gasit decat un comentariu pro si unul contra. Mi-ar fi de folos si cineva care a organizat acolo nunta, sa-mi spuna si mie PLIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZ! cum a fost servirea, organizarea, etc.

Asam. Second: Ce alte sali cu capacitate de 200 de pers mai stiti?

Mersic,

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by Nane

Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu niste info. Am deschis un subiect pe tema asta, dar Catalin l-a inchis, pt ca trenuie cica sa scriu aici.

Deci: Cine a fost la nunti la Intercontinental (sala Ronda) si-mi poate spune cum a fost? Eu am dat un search prin maldarul de subiecte de aici si n-am gasit decat un comentariu pro si unul contra. Mi-ar fi de folos si cineva care a organizat acolo nunta, sa-mi spuna si mie PLIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZ! cum a fost servirea, organizarea, etc.

Asam. Second: Ce alte sali cu capacitate de 200 de pers mai stiti?

Mersic,

Nane

Draga Nane,

eu imi voi face nunta la Intercontinental la anul. si eu la randul meu am intrebat fetele pe aici despre Inter si am gasit o fata draguta care m-a ajutat. ea a fost anul acesta acum in august cred la o nunta acolo (sala ronda) si i-a placut super mult. singurul punct minus dupa parerea ei a fost servirea, cica nu prea stateau chelnerii prin sala. noi am gasit o rezolvare acetei probleme si anume il vom "omeni" pe seful de sala inainte de nunta.
si eu am cautat un loc elegant (poti spune ca sunt mai pretentioasa) unde sa imi fac nunta si Interul mi-a placut. a fost calumea si ca nu a trbuit sa dam avans decat 500 euro iar restul il vom achita a 2 sau a 3 zi dupa nunta.
daca mai pot sa te ajut cu ceva scrie-mi pe PM.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

V-am promis dau detalii despre Casa Armatei...iata-le...
Am fost aseara la o nunta in Sala Bizantina....eu, sincer nu mi-as face nunta acolo...ce nu mi s-a parut in regula: tacamurile erau uzate, se vedea de la o posta, fetele de masa rupte, organizarea super naspa, servirea la fel, chelnerii nu prea erau atenti, am avut un servetel toata noptea, deci in concluzie va recomand sa va ganditi de doua ori inainte de a alege Casa Armatei...e doar o parere....

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977

V-am promis dau detalii despre Casa Armatei...iata-le...
Am fost aseara la o nunta in Sala Bizantina....eu, sincer nu mi-as face nunta acolo...ce nu mi s-a parut in regula: tacamurile erau uzate, se vedea de la o posta, fetele de masa rupte, organizarea super naspa, servirea la fel, chelnerii nu prea erau atenti, am avut un servetel toata noptea, deci in concluzie va recomand sa va ganditi de doua ori inainte de a alege Casa Armatei...e doar o parere....

Albumul nostru
Mai am...

nu imi zice nimeni nimik de herastrau?
multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAR spune:

Ucucuca,
Am vazut ca deja ai rezervat Salonul Diplomat .Sa inteleg ca ai peste 120 de persoane . Noi suntem inca in discutii ( sora mea se va casatorii anul viitor ) , mi s-a parut ok . Salonul este bun , curat .Nu ai fost sa vezi nici o nunta ? Despre servire nu stiu ce sa-ti spun , ca nici noi nu avem prea multe cunostinte care sa fi facut acolo nunta .
Pe ce data te casatoresti ?
Casa de piata si sa ai o nunta asa cum iti doresti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

quote:
Originally posted by ALINAR

Ucucuca,
Am vazut ca deja ai rezervat Salonul Diplomat .Sa inteleg ca ai peste 120 de persoane . Noi suntem inca in discutii ( sora mea se va casatorii anul viitor ) , mi s-a parut ok . Salonul este bun , curat .Nu ai fost sa vezi nici o nunta ? Despre servire nu stiu ce sa-ti spun , ca nici noi nu avem prea multe cunostinte care sa fi facut acolo nunta .
Pe ce data te casatoresti ?
Casa de piata si sa ai o nunta asa cum iti doresti .

mersi frumos de urari.
ba da, am fost sa vedem cum arata amenajat si mi-a placut foarte tare. desi avea baloane si eu nu vreau baloane dar eun salon in care poti face multe chestii.
ma interesa servirea si calitatea serviciilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryelle spune:

Buna fetelor

am fost duminica la Herastrau...dar din pacate pt salonul sighet tb sa am minim 100 de persoane...nasol...iar salonul miresei arata ca o morga
Am fost si la club A Ro...mi-a placut...azi am mai trimis-o si pe mama sa vad ce impresie are si ea....am auzit ca mancarea este buna....si cred ca incap 70-80 de persoane...patronul mi-a zis ca inca nu fac rezervari..iar meniul e in jur de 1.500.000 si includ esi tort si vin....
duminica o sa mai merg pe la cateva restaurante...inca nu stiu pe unde...nu ma deranjeaza cateva sugestii

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by gabryelle

duminica o sa mai merg pe la cateva restaurante...inca nu stiu pe unde...nu ma deranjeaza cateva sugestii

La un numar de 70-80 persoane, poti incerca sa treci pe lista si restaurantul hotelului CARO (sala Iorga). Servirea este de nota 10. Meniul a fost de 1.500.000 lei vechi , dar fara vin.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Gabrielle - de ce nu incerci si pe la:
Hotel Crown Plaza - au o sala foarte frumoasa - Sala Valahia pentru 80 de pers.
Club Elite - e linga Aero Baneasa
Hotel Parc
Romanian Catering - e pe linga Buzesti - pe afara nu iti spune nimic, dar inauntru e foarte frumos (daca te intereseaza sa caut adresa exacta)
Club Polo/ Nasty - superb - acolo am avut noi nunta
Yda Club
Apa Nova - ultimele trei sunt pe malul lacului Floreasca

Hotel Majestic
Hotel Continetal - ambele la Universitate

Nu mai imi aduc aminte altele la ora asta - sper sa-ti fie de folos astea, eu am fost pe la toate si toate mi-au placut.

Pupici

Mergi la inceput