Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Rallu, dar tie nu ti-au spus nimic de capacitatea salii la Cercul Militar? Pt ca mie mi-au spus ca are cam 300-350 locuri(vorbesc de cel mare de jos, ca sus este mai mult balcon decat salon) si au spus ca nunta mea e mica(eu estimand cam 120 de personae) Nu mi-au spus clar ca nu se poate dar din exprimarea: "nunta e mica" am dedus ca nu vor accepta sau vor pune conditii gen achitat 200 tacamuri, bagat si alta petrecere tot acolo, etc...De aceea am renuntat la idee.

Eu atunci ma interesam pt. balul de absolvire a facultatii...unde ar fi cam 300 pers. Intrebarile despre nunta le-am pus suplimentar (ca sa nu ma duc de doua ori).
Capacitatea salii mari (conform sefului de sala si a unei tanti de la birourile de sus cu care am fost) era de 270 pers. in conditiile in care locul de dans ar fi ramas cam mititel, dupa parerea noastra.
Noua ne-au oferit (fiind in jur de 300) si balconasul de sus, de care vorbesti tu, unde ar fi trebuit sa exilam profesorii.
Nu ne-a convenit.
In cazul unei nunti nu stiu cum ar fi procedat.
Stiu sigur ca au fost parintii mei la un botez in sala aia.
Si au avut surpriza ca la balconasul respectiv sa fie aniversarea unei fetite de oameni cu stare.
Muzica era comuna....ca si ringul de dans de altfel... asa ca aia mici de sus coborau sa danseze jos. Asta pana s-a suparat gazda de jos si s-a ratoit la seful de sala.
De fapt asta e singurul lucru "de rau" pe care l-am auzit despre o petrecere data la Casa Armatei.
In rest...toata lumea a fost incantata (baluri, botezuri, nunti). Chiar si la botezul asta, dupa ce si-au revenit ospatarii si i-au pus pe aia de sus la locul lor, a fost foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cva_claudiu spune:

Buahhh. Casa Armatei sau Cercul Militar = dezastru, doua nunti am avut acolo. Cafeaua s-a servit rece la invitati, cafea calda aveau doar cei din prezidiu (mirii). Cand am cerut sa mi se aduca o cafea calda/firbinte au pus sare in ea, nu am putut nici sa gust asa de rea a fost. (Nu am putut face scandal, ca de, stricam nunta oamenilor). Un fel de mancare a fost adus rece, sleit... la ambele nunti. S-a "furat" alcolul in primele 30 de minute... Dezastru. Cei care spun ca au avut nunta frumoasa acolo sunt cei care au intrat pe pile (12.000 de lei tacamul etc etc... lei vechi) deci pile si proptele = nunta normala. Ganditi-va ca sunte-ti serviti de militari in termen // ospatari care nu prea au chef sa stea sa vada cum voi mancati, beti, va distrati... in timp ce ei smotruiesc sambata noaptea.... Este un punct de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Chiar sambata voi merge la o nunta la Casa Armatei-Sala Bizantina, ma gandesc la ceea ce a spus cva_claudiu si ma apuca groaza, am mai auzit eu cuvinte urate despre servirea la Casa Armatei,o sa va povestesc duminica ce a fost acolo si cum a fost servirea.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta5 spune:

quote:
Originally posted by ratusca1977

Chiar sambata voi merge la o nunta la Casa Armatei-Sala Bizantina, ma gandesc la ceea ce a spus cva_claudiu si ma apuca groaza, am mai auzit eu cuvinte urate despre servirea la Casa Armatei,o sa va povestesc duminica ce a fost acolo si cum a fost servirea.

Albumul nostru
Mai am...

Buna ratusca1977 !

eu am auzit de bine despre CCA si am si "pile", dar mici; oricum, astept cu mare interes si opinia ta mai proaspata; sper sa-mi aduci vesti bune ptc eu de mult visez sa fac nunta la CCA (la Sala Gotica) si daca se adeveresc vestile voastre rele nu stiu ce voi face in continuare!.

Astept duminica parerea ta sincera (cu detalii daca se poate)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Fetelor am si eu o mare nelamurire in legatura cu CCA. Eu am fost acolo asta-vara si am intrat in sala aia mare de la parter(cu intrare de pe terasa). Sus mai era o sala sub forma de balcon deasupra acesteia mari. Cei de acolo ne-au spus ca numai in astea doua se organizeaza nunti. Problema era ca sala mare e prea mare(are 300 locuri)iar cea de la etaj nu mi s-a parut suficient de lata pt o nunta. Acum, intrebarea mea: ce se intampla in celelalte sali de la CCA: Sala de Marmura, etc, cele care sunt la etaj(cum te uiti la cladire din fata sunt geamurile ale imense de la etaj, acolo sunt sali) si acolo stiu ca se faceau nunti la un mom dat. Voi ce stiti? Nu se mai fac, sau sunt de-astea cu circuit inchis(pt armata?). Acum, pile prin armata se gasesc dar ar tb sa stiu daca se mai fac sau nu nunti pe la acele sali. Asta pt ca soldatul de la intrare ne-a spus ca la etaj se fac conferinte etc, dar nu era sa ne spuna ala ca se fac si nunti, doamna, dar nu pt voi!!!Vreau o opinie pertinenta(cineva care a fost acolo la o nunta, care face acolo, sau care stie sigur ca se poate face).
Cat despre sala de la parter, ce vi s-a spus pt nunti mici(12o persoane)? Accepta, tb sa platesti un anumit nr de tacamuri, mai baga si alte evenimente in aceeasi sala? Va rog frumos, lamuriti-ma nu mai inteleg nimic. Eu taiasem CCA-ul de pe lista ca-i prea mare si acum citesc pe aici de nunti de 80-90 persoane la CCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am fost asta iarna la CCA pt ca vroiam sa fac nunta acolo. Dar mi-au oferit pt nunta mea care pe atunci era de maxim 100 de pers sala Bizantina. Chiria era 16 mil, chelnerii si bucatarul stateau doar pana la ora 12, apoi trebuia sa negociez cu ei cat sa dau ca sa mai stea....apoi mi-au aratat scaunele si mesele care erau groaznice...vechi de pe vremea comunismului...eu inteleg ca le imbracam cu huse dar totusi...iar cireasa de pe tort a fost faptul ca sala e la subsol/demisol si nu are nici macar o fereastra...dar nici aer conditionat, ceva...ei imi ziceau ca e sala inalta si atunci nu moare lumea sufocata. A...si sa nu uit de minunatele separeuri cu picturi marete
A..socrul e colonel, iubi medic-locotenent...deci ceva pile am.....

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAR spune:

Buna fetele
Va rog sa ma ajutati daca se poate .
Sora mea este in cautare de restaurant pentru vara anului viitor .
Ii place Herastrau - am inteles ca sunt 2 sali pe care le-a agreeat - Sighet si Tenis , prima undeva la etaj , a doua cu intrare directa .
Rugamintea mea este daca se poate sa-mi dati recomandari sau .....nerecomandari despre cele doua sali , servire , tot ce-mi puteti spune .Nu vreau sa fie dezamagita mai ales ca este micuta - doar 22 de ani si foarte increzatoare in ziua nuntii , si nu vreau sa fie cumva dezamagita in vreun fel .( amandoi mai bine zis - nu m-am obisnuit inca )
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

si eu am ales sala tenis (sau salonul diplomat), am platit deja avansul pentru anul viitor in vara si as vrea pareri despre sala respectiva + servire + corectitudine, etc.

PS: sa se grabeasca sora ta cu alegerea. eu am rezervat saptamana trecuta si erau deja 10 rezervari facute pt vara viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryelle spune:

Buna fetelor...inseamna ca pt Herastrau tb sa ma grabesc cu rezervarea...noi am vrea pe 8 iulie ..pentru 70 de pers ieri erau sali libere..neaparat tb sa ajung sambata acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

gabrielle, pe 8 era deja ocupat ca si noi am vrut. bine, era ocupat salonul tenis, celelalte nu stiu ca nu m-au interesat. eu zic sa te duci chiar azi daca poti si sa ai niste bani la tine: cam 15 milioane. eu atat am dat, doar ca e nunta mai mare cam 120 pers.

bafta

Mergi la inceput