Comentarii despre restaurante (2)
Raspunsuri - Pagina 21
gabryelle spune:
Am auzit ca la Caro dupa ora 12:00 iti percep taxa de chirie...
Meniul as vrea sa fie cam maxim 1.600.000...o sa mai vad la Casa Ardeleneasca si la Apa Nova
corco spune:
Si eu caut restaurant pentru 70-75 persoane si vreau sa merg la ApaNova. Daca ajung sa spun si voua cum este.
La HOTEL PARC care erau "scorurile" ?
gabryelle spune:
mercic pentru sugestii....pana la urma gasesc ceva ....intai sa am nasi....daca cei de la Aro lasa meniul la 1.500.000 o sa facem acolo.....am trimis-o si pe mama azi acolo sa vada si ea
blanca000 spune:
Am fost sambata la o nunta in Calipso -in Agronomie si desi aveao o parere foarte bune despre salon vreau sa zic ca ma dezamagit. E un pic cam tiganesc cu mult auriu dar ma rog sa zicem ca aranjat arata dragut. Numai ca ei folosesc aceleasi huse de scaune la mai multe nunti sau nu imi explic de ce erau murdare si husele si fetele de masa (aveau ceva uscat pe ele ).
Vecinei mele de masa i-a adus pestele si pe acolo mergea vesel un viermisor..am presupus ca era de la foaia de salata dar nici asa, sotul meu a avut urme de ruj pe ceasca de cafea si cand i-am aratat sefului de sala cica "se intampla si la case mari"...ce sa spun ce casa mare sunt ei..si eu nu am mai patit asa ceva nicodata..si ca sa mai zambim un pic un alt vecin de masa avea servetul plin de ruj (servet curat abia pusese mana pe el). Si daca am cerut un zahar la cafea..nu a mai venit deloc.
Spatiul de dans era foarte mic pentru cati oameni erau invitati , aprox. 240, sau ma rog asta tine si din aranjamentul meselor.Si ca sa ajungi totusi la ring frecai vreo 20 de scaune pana acolo. Aerul conditionat in loc sa traga aerul sau ceva, sufla direct in ceafa noastra si oricum era racoare.
Totusi meniul a fost frumos si aspectuos (daca ignoram virmisorul), pacat de sarmalute care mie nu mi-au placut foarte tare...dar astea sunt nimicuri.
Toti ospatarii si seful de sala sunt mai negriciosi si ma rog nu asta deranja cat felul lor de a se purta.
Si am fugit de la nunta asta sa mergem sa vedem o prietena mireasa ce a facut la Casa Bucur..parea curat si frumos cat am putut eu sa vad...dar cu separeuri..in mijloc era ringul de dans si in jur separeuri..nu vedeai mireasa sau pe ceilalti invitati..doar masa ta...mie imi place sa fie toti la un loc, sa fie curat si bine...ce sa zic recomand tot Yda Club...nu ma pot razgandii..
Nunta noastra
Nasi de cununie
mercimac spune:
Buna fetelor,
Din cate am vazut, multe dintre voi va "aruncati" la restaurante unde meniul costa destul de mult. Sau cel putin asa mi se pare mie. Eu fac nunta la anul si am gasit un restaurant, bunicel dupa parerea mea. In el incap maxim 120 de pers. Eu voi avea cam in jur de 90. Am fost si eu la Apa Nova. Sincer, rest pe care l-am ales eu e mult mai dragut. La Apa Nova e mic. Depinde acum si cati invitati ai. E frumos ca e pe malul lacului Floreasca. Dar rezervari nu se pot face acolo decat dupa 1 ianuarie 2006. Noi n-am vrut sa asteptam atat, mai ales ca la rest ales de noi locuri libere pentru sambata nu prea mai erau inca de la inceputul lui august. Restaurantul nu e in centru, nu e nici restaurantul vreunui hotel si nici pe malul vreunui lac. E in Militari, dar am auzit numai lucruri f bune despre el iar inauntru arata f bine. E chiar modern. Noi nu am vrut un restaurant rustic si de aceea am vrut ceva mai modern. Daca cineva doreste mai multe informatii, va pot ajuta. Doar da-mi un mail.
Va pup
Bianca N spune:
buna, dragelor!
pentru fetele care s-au interesat de rest. Vulturul, am fost la o nunta acum o luna, in salonul mic si a fost foarte frumos. Meniul aproximativ 800 000.Aranjau ei sala. Mancarea proaspata si buna, sarmalele delicioase.
Ospatarii erau atenti la ceea ce se intampla la mese. Aduceau gheata des.
punct slabe:
-tacamurile nu se spala de la un fel de mancare la altul, asa cum ti-l pastrezi asa il ai pana la sfarsit si e destul de neplacut sa amesteci aromele...
gabryelle spune:
'Neatza fetelor
De restaurantul Minis din Balta Alba ati auzit ceva....stiu ca e renovat...ai mei au fost acolo anul trecut la o nunta si mi-au zis ca este ok...dar vreau si alte pareri
blanca000 spune:
Yda Club o gasesti undeva in Floreasca chiar pe malul lacului, Str. Tarmului nr 7. Numar de telefon nu stiu, sa-l intreb azi pe sot sa vad daca el mai stie. Dar poate fetele care s-au interesat de curand poate il au...oricum eu il recomand si ca zona, aspect, meniu, ospatati..
Am mai facut o descriera a rest. mai la inceputturi...
A..si inca ceva, am inteles ca tot dupa 01.01 se fac programarile, eu anul trecut m-am hotarat sa fac nunta dupa 01.01 asa ca a fost la fix, dupa ce cautasem peste tot si erau ocupate, am gasit aici liber sambata in mijlocul verii si super locatie..
Bafta
Nunta noastra
Nasi de cununie
Raza de soare spune:
Despre Yda Club ( si altele ) ar fi bine sa mai cititi si ce scrie in Topul rest ! Atentie mare !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...