Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Balkina, sa inteleg ca ai renuntat la Marul de Aur pana la urma? V-a spus si voua un pret mai mare?
Alte restaurante ai mai vazut?
Mercimac, ne-ai anuntat ca ti-ai gasit restaurant doar ca sa ne oftici, ca tu da si noi nu?! Zi-ne si noua ceva detalii, macar un nume acolo, o maslina, o atentie...
Fetelor eu am ajuns la concluzia ca toate restaurantele care intruneau criteriile mele se inchid sau se renoveaza sau se retocedeaza.
Pentru cele care abia au inceput cautarile stati sa va dau lista de restaurante care NU vor fi disponibile la anul:
Lebada(asa mi-au spus la inceputul verii)
Riviera( patronul mi-a spus ca se deschide dupa 1 ianuarie)
Club Floreasca
Yacht Club(despre astea doua-Floreasca si Yacht, spuneau fetele de pe forum ca se inchid la anul, eu nu am mai mers pana acolo, le-am crezut pe cuvant)
Cina( nu mai exista)
Palatul Stirbei(retrocedat)
Johann Strauss(in curs de retrocedare-scandalul Tender-Negropontes)
Restaurantul hotelului Bulevard(renovare)
Daca este cineva care a aflat informatii mai "proaspete" despre vreunul din cele mentionate mai sus, rugam sa anunte. Eu am aflat aceste informatii de-a lungul verii si este posibil ca unii dintre ei sa fi renuntat la renovari, de exemplu. Slabe sanse totusi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by mercimac

BUNA FETELOR,

VREAU SA VA SPUN CA DUPA LUNGI DISCUTII SI NENUMARATE VIZIONARI AM GASIT IN SFARSIT UN RESTAURANT DRAGUT PENTRU NUNTA NOASTRA. ZONA IN CARE SE AFLA NU E CINE STIE CE, IAR DE AFARA RESTAURANTUL NU PARE A FI CEEA CE ESTE. RESTAURANTUL ESTE IN MILITARI MAI PRECIS PE BD UVERTURII SI SE NUMESTE CERBUL. MENIUL PENTRU ANUL VIITOR ESTE IN JUR DE 850.000 LEI SI CONTINE 4 FELURI DE MANCARE (APERITIV, GUSTARE CALDA, SARMALE SI FRIPTURA), 2 CAFELE SI 2 STICLE APA MINERALA * 0.5 L DE PERSOANA. LA CEST MENIU POTI ADAUGA SAU POTI SCOATE CEEA CE VREI TU. E ALEGEREA TA. POTI ADUCE DE ACASA RESTUL, TOT CE VREI TU. SALA ARE CAM 120 DE LOCURI. CAND AM FOST NOI, SALA ERA ARANJATA PENTRU O NUNTA DE 120 PERS. ERA F BINE, NU INGHESUIT, ARANJAT CU BUN GUST. PATROANA MI-A SPUS CA IN ZIUA NUNTII CINEVA DIN PARTEA NOASTRA POATE STA LA BUCATARIE SA VADA CUM ESTE PREPARATA MANCAREA SI CHIAR SI IN TIMPUL NUNTII POATE STA CINEVA ACOLO SA TINA SOCOTEALA DACA ESTE NEVOIE. AVANSUL ESTE DE DOAR 8 MIL. EU AM VRUT SA DAU MAI MULT: ITI PRIMESTE BANII NU E NICI O PROBLEMA, DAR MI-A SPUS CA MAI BINE DE DIFERENTA CARE VREAU SA O DAU IN PLUS IMI CUMPAR CE AM EU NEVOIE. VREAU SA VA ANUNT FETELOR CA DEJA AVEAU 3-4 CONTRACTE INCHEIATE PENTRU ANUL VIITOR. DACA VA INTERESEAZA VA TRIMIT ACOLO.
VA PUP

Buna!
FELICITARI PT RESTAURANT!
Sa aveti o nunta de vis acolo!
Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by balkina

Dyadya cu patronul am stabilit un numar minim de 60 tacamuri ce ar fi mentionate in contract. Dar cred ca o sa cada asta 90 % pentru ca e prea scump pana la urma.

Fetelor, de Palatul Mogosoaia stie cineva date recente?

Am fost Sambata, 26 August la Apa Nova, am vorbit cu D-na Ema, locatia e frumoasa, desi spatiul pentru dans e destul de mic, dar meniul e foarte rentabil: 24 euro cu tot cu huse de scaun.(stiti cumva daca e pentru anul viitor cifra asta?). Si voua v-a zis ca se face rezervarea de-abia din Ianuarie?

Cand ai venit pe lume ai venit PLANGAND, iar cei din jur te asteptau razand...
Vezi astfel sa traiesti ca atunci cand te vei stinge RAZAND sa-i parasesti pe cei ce tevor plange.

Draga BALKINA,
Am fost si eu duminica la Rest.Floreasca si dna Ema mi-a spus ca meniul pt anul viitor exclus sa sara de un ~30 E.Desi e mult spus si 30E.cat poate creste fata de anul asta?De la 24E la un 28E, zic eu!
Un alt rest. frumos foc si mancare OK este VULTURUL din Militari.Am vrut sa facem noi acolo insa era ocupat(noi am avut nunta pe 23 iul).Incearca si acolo!E foarte impunator salonul cel mare!De fapt si cel mai mic!Iar aranjate de nunta arata super!
Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Alyna, noi am fost la Vulturul sa mancam si a ramas pe lista noastra de restaurante preferate pentru iesiri:MANCARE SUPER SI IEFTINA. Numai ca am fost intr-o sambata seara cand erau 3 nunti acolo si nu am putut sa intram in salon sa vedem cum este. Nu stiu insa preturile/conditiile pentru nunti. Dar poate ajunge al meu saptamana asta cu baietii de pe forumul lui(au si baietii forumul lor dar sa nu credeti ca-i despre nunti)si afla ceva detalii. O sa anunt pentru cele interesate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

quote:
Originally posted by blanca000

quote:
Originally posted by dyadya

Lucica2006, mersi de info si eu ma gandisem sa dau o fuga pe la Baneasa si la Casa Alba si la Parcul Privighetorilor sa le vad si sa ma interesez de preturi. Da-mi datele lor, daca le ai, te rog, si prima care afla ceva concret scrie aici!
Alyna24, am tot auzit de Apa Nova si de Yda Club si de Polo club(fost Nasty) si tocmai de aceea intentionez sa aloc o seara pt un tur in jurlul lacului Floreasca sa vad oferta la fata locului. Suna bine meniul de 22 de euro fata de alte enormitati pe care le-am auzit iar daca are si iesire la lac ar fi minunat!
Am mai adresat intrebarea asta si la alt topic dar zic si aici: stie cineva daca in jurul lacului Tei exista restaurante unde se fac nunti? Vreau neaparat sa vad toate restaurantele care au o iesire la un lac si apoi sa fac o selectie in functie de x criterii. Cum banii sunt pe primul loc locatii gen Clubul Diplomatiilor nici nu intra pe lista-frumos foc dar scump ca dracu(pentru mine!)
Intreb de lacul Tei ca n-as vrea sa dau degeaba ocol intregului lac si sa descopar ca acolo este doar parc si nu exista nici un restaurant. Asa ca help daca stiti ceva.
Tocmai am fost azi la restaurantul Riviera(parcul National) si este in renovare pana la 1 ianuarie. Nu au stiut sa-mi spuna preturi, nimic, dar cel putin in ceea ce ma priveste, daca pana la 1 ianuarie nu am rezervat restaurantul inseamna ca sunt deja internata la balamuc! V-am spus ca e in renovare ca sa nu mai faceti un drum degeaba pana acolo.

Noi am cununat acum in iulie si finii au ales hotel restaurant Studen Club care e pe malul lacului Tei chiar langa Bamboo. Restaurantul e mai vechi dar ei au avut nunta pe terasa deschisa total...in pozele cred ca se vede cate ceva.
A fost bine dar fiind terasa deschisa in mijlocul verii m-au cam mancat tantatii si erau tot felul de barzauni pe acolo , eu am facut nunta la Yda Club pe malul lacului Floreasca in salon si nu am avut problemele acestea..si lacul era la 2 pasi , avea si terasa si ponton si parculet cu alei
Am fost si la o petrecere la Polo club e f frumos dar are un impediment zic eu..ringul de dans e foarte departe si e cumva separat de mese, nu poti sta la masa si sa vezi mireasa dansand.

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

quote:
Originally posted by blanca000

quote:
Originally posted by dyadya

Lucica2006, mersi de info si eu ma gandisem sa dau o fuga pe la Baneasa si la Casa Alba si la Parcul Privighetorilor sa le vad si sa ma interesez de preturi. Da-mi datele lor, daca le ai, te rog, si prima care afla ceva concret scrie aici!
Alyna24, am tot auzit de Apa Nova si de Yda Club si de Polo club(fost Nasty) si tocmai de aceea intentionez sa aloc o seara pt un tur in jurlul lacului Floreasca sa vad oferta la fata locului. Suna bine meniul de 22 de euro fata de alte enormitati pe care le-am auzit iar daca are si iesire la lac ar fi minunat!
Am mai adresat intrebarea asta si la alt topic dar zic si aici: stie cineva daca in jurul lacului Tei exista restaurante unde se fac nunti? Vreau neaparat sa vad toate restaurantele care au o iesire la un lac si apoi sa fac o selectie in functie de x criterii. Cum banii sunt pe primul loc locatii gen Clubul Diplomatiilor nici nu intra pe lista-frumos foc dar scump ca dracu(pentru mine!)
Intreb de lacul Tei ca n-as vrea sa dau degeaba ocol intregului lac si sa descopar ca acolo este doar parc si nu exista nici un restaurant. Asa ca help daca stiti ceva.
Tocmai am fost azi la restaurantul Riviera(parcul National) si este in renovare pana la 1 ianuarie. Nu au stiut sa-mi spuna preturi, nimic, dar cel putin in ceea ce ma priveste, daca pana la 1 ianuarie nu am rezervat restaurantul inseamna ca sunt deja internata la balamuc! V-am spus ca e in renovare ca sa nu mai faceti un drum degeaba pana acolo.

Noi am cununat acum in iulie si finii au ales hotel restaurant Studen Club care e pe malul lacului Tei chiar langa Bamboo. Restaurantul e mai vechi dar ei au avut nunta pe terasa deschisa total...in pozele cred ca se vede cate ceva.
A fost bine dar fiind terasa deschisa in mijlocul verii m-au cam mancat tantatii si erau tot felul de barzauni pe acolo , eu am facut nunta la Yda Club pe malul lacului Floreasca in salon si nu am avut problemele acestea..si lacul era la 2 pasi , avea si terasa si ponton si parculet cu alei
Am fost si la o petrecere la Polo club e f frumos dar are un impediment zic eu..ringul de dans e foarte departe si e cumva separat de mese, nu poti sta la masa si sa vezi mireasa dansand.

Nunta noastra
Nasi de cununie

blanca spune-mi te rog cum e cu yda asta ca imi place ca il tot lauzi? cu dl. bica iulian ai vb? cum ti s-a parut? cu cat timp inainte ai facut programarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mercimac spune:

Buna fetelor,

Sa va spun cum e cu restaurantul la care ne-am hotarat sa facem nunta: e in militari, zona e naspa de tot, de afara restaurantul nu pare a fi ceea ce este inauntru. Se numeste Cerbul si este pe Bd Uverturii, a doua statie de la SIR sau prima de la Teatrul Masca. Eu am fost sambata acolo cand aveau sala aranjata pentru o nunta. Mi-a placut foarte mult. E elegant dar nu de fitze. Si cel din Floreasca mi-a placut de la Apa Nova, dar in primul rand m-a descurajat acel mi8c separeu care intr-adevar era din geam dar nu mi-a placut. Si loc de dans era putin. Sambata ma duc din nou la Cerbul sa dau avans. O sa iau un nr de telefon de acolo sa vi-l pot oferi. Fetelor, nu stiu ce gusturi aveti voi, dar mie mi-a placut. Si nu e nici scump. Nu e scump deloc. Tacamul pt anul viitor e 850.000 - 900.000 lei poti adauga sau scoate ce vrei tu din meniu.
Daca mai vreti si alte detalii vi le ofere cu cea mai mare placere.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Dyadya, scuze de intarziere. Da, am cam renuntat la MArul de Aur din mai multe considerente:
1. Meniul ajungea la 45 euro cu totul (bauturi, DJ, fructe, etc.)
2. De cate ori am fost acolo, nu era nimeni la mese, si era Sambata, Duminica.
3. Am incercat sa gasesc pe net ceva...nu am gasit nimik despre el => dubios plus ca nu exista pe majoritatea site-urilor de restaurante si asta nu ca n-ar avea nevoie de reclama ca doar e relativ nou profilul libanez. Daca nu mai exista paan ala anu'?

Cam asta ne-a facut sa strambam din nas. Asta e!

Despre Vulturul si eu am auzit de la frate-miu numai lucruri bune. Ieri a fost frate-miu p-acolo si a ramas impresionat. Problema e ca in sala mare are min. de 100 persoane, deci vrei nu vrei platesti 100 meniuri. Iar sala mica mi-a zis ca era in renovare si ca era cam intunecoasa. Ramane sa vedem la fata locului.

Raza de Soare tu ti-ai rezervat deja restaurantul? E la Turbotequilla? Ca a trecut si pe acolo frate-miu ieri si i s-a parut OK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corco spune:

Buna,fetelor. La rest VULTURUL am fost eu la o nunta in iulie si pot sa va spun ca servirea si mancarea a fost super ( meniul destul de bogat fata de alte restaurante), iar la Turbotequilla servirea a lasat de dorit. Eu vreau sa ma interesez pentru mine la rest Vulturul sau club A.RO.

Mergi la inceput

Balkina, mersi de info si apropo de Vulturul ce capacitate are sala? Ca eu am estimat cam 120 de invitati deci daca are doar 100 de locuri pica din start. Repet, la Vulturul se mananca bine fetelor. Si daca se mananca bine cand iesi cu prietenii in oras, mi-e greu sa cred ca atunci cand au nunti acolo, bucatarii nu-si dau toata silinta. Deci asta cu Vulturul ramane pe lista pentru mancare in primul rand.
Despre TurboTequilla: a fost al meu sapt trecuta pe acolo si e cam pe acelasi sistem cu Vulturul: adica mancare buna, multa si ieftina. Dar arata ca o fosta cantina, ceea ce de fapt si este. Acolo a fost cantina uzinei Turbomecanica. Avantajul este ca are o sala mare in care incap mai mult de 120 de persoane(toate la un loc) iar dezavantajele ar fi: sala nu arata cine stie ce iar restaurantul este intr-o zona naspa(spre iesirea din Bucuresti prin Militari). Aminteles ca nu este chiar pe trotuar ci ca este o zona verde si o parcare intre strada si cladirea propriu-zisa. Eu am o problema cu restaurantele aste pe trotuar eventual si langa o statie de RATB, sa stea lumea in statie si sa se uite in farfuria invitatilor. Iar daca invitatii vor sa ia o gura de aer sa iasa efectiv in mijlocul strazii!

Mergi la inceput