Comentarii despre restaurante (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mercimac spune:

BUNA FETELOR,

VREAU SA VA SPUN CA DUPA LUNGI DISCUTII SI NENUMARATE VIZIONARI AM GASIT IN SFARSIT UN RESTAURANT DRAGUT PENTRU NUNTA NOASTRA. ZONA IN CARE SE AFLA NU E CINE STIE CE, IAR DE AFARA RESTAURANTUL NU PARE A FI CEEA CE ESTE. RESTAURANTUL ESTE IN MILITARI MAI PRECIS PE BD UVERTURII SI SE NUMESTE CERBUL. MENIUL PENTRU ANUL VIITOR ESTE IN JUR DE 850.000 LEI SI CONTINE 4 FELURI DE MANCARE (APERITIV, GUSTARE CALDA, SARMALE SI FRIPTURA), 2 CAFELE SI 2 STICLE APA MINERALA * 0.5 L DE PERSOANA. LA CEST MENIU POTI ADAUGA SAU POTI SCOATE CEEA CE VREI TU. E ALEGEREA TA. POTI ADUCE DE ACASA RESTUL, TOT CE VREI TU. SALA ARE CAM 120 DE LOCURI. CAND AM FOST NOI, SALA ERA ARANJATA PENTRU O NUNTA DE 120 PERS. ERA F BINE, NU INGHESUIT, ARANJAT CU BUN GUST. PATROANA MI-A SPUS CA IN ZIUA NUNTII CINEVA DIN PARTEA NOASTRA POATE STA LA BUCATARIE SA VADA CUM ESTE PREPARATA MANCAREA SI CHIAR SI IN TIMPUL NUNTII POATE STA CINEVA ACOLO SA TINA SOCOTEALA DACA ESTE NEVOIE. AVANSUL ESTE DE DOAR 8 MIL. EU AM VRUT SA DAU MAI MULT: ITI PRIMESTE BANII NU E NICI O PROBLEMA, DAR MI-A SPUS CA MAI BINE DE DIFERENTA CARE VREAU SA O DAU IN PLUS IMI CUMPAR CE AM EU NEVOIE. VREAU SA VA ANUNT FETELOR CA DEJA AVEAU 3-4 CONTRACTE INCHEIATE PENTRU ANUL VIITOR. DACA VA INTERESEAZA VA TRIMIT ACOLO.
VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Mercimac, multumim de sugestie, suna foarte bine ce spui tu, mai ales la conditii. Sala s-ar potrivi cu ce vrem noi, dar spune-mi, au loc 120 de persoane dar ringul de dans este mare? Ca asta ma doare foarte tare. Sa aiba lumea loc de dans!
PS De ce tipi la noi?(majuscule)

Mergi la inceput

In primul rand, nu tipam la voi ci va anuntam de un lucru extraordinar pe care l-am gasit. Referitor la intrebarea ta dyadya, loc la mese pentru 120 de persoane sunt si ti-am zis stai lejer mai ramane si loc iar pentru dans, da e ceva loc nu chiar sa danseze 120 de pers. Banuiesc ca nu toti vor dansa deodata. Locul de dans mi s-a parut cam pentru 40-50 pers. eventul cred ca va mai puteti extinde si in holul de la intrare unde intra si acolo vreo 20 de pers. Din holul de la intrare dai direct in salon deci nu e nici o problema ca invitatii vor dansa in alta parte. Deci in total cred ca au unde sa danseze vreo 60-70 de persoane. Cel putin mie asa mi s-a parut. Te anunt ca nu stau prea bine cu aproximarile dar mi s-a parut destul de mare restaurantul. Cand aveti nunta?
Va pup
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Dyadya cu patronul am stabilit un numar minim de 60 tacamuri ce ar fi mentionate in contract. Dar cred ca o sa cada asta 90 % pentru ca e prea scump pana la urma.

Fetelor, de Palatul Mogosoaia stie cineva date recente?

Am fost Sambata, 26 August la Apa Nova, am vorbit cu D-na Ema, locatia e frumoasa, desi spatiul pentru dans e destul de mic, dar meniul e foarte rentabil: 24 euro cu tot cu huse de scaun.(stiti cumva daca e pentru anul viitor cifra asta?). Si voua v-a zis ca se face rezervarea de-abia din Ianuarie?

Cand ai venit pe lume ai venit PLANGAND, iar cei din jur te asteptau razand...
Vezi astfel sa traiesti ca atunci cand te vei stinge RAZAND sa-i parasesti pe cei ce tevor plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corco spune:

Multumesc mult pentru informatii, Pisu_miau.
Sa ai o nunta minunata si sa fiio mireasa fericita si cu cat mai putine griji.

Mergi la inceput

Pisu_miau poti sa dai mai multe detalii despre Club A.RO? Ce vreau sa stiu concret este:
1. exista chirie pe sala?
2. meniul poate fi si mai mic, sau e standard 120 RON?
3. exista tipsuri pentru chelneri? Daca da, cat?
4. poti sa aduci tu vinul, sau e obligatoriu sa-l ei de la ei?

Sper sa ai timp sa raspunzi, ca cred ca esti intr-o tevatura...

Vezi astfel sa traiesti ca atunci cand te vei stinge RAZAND sa-i parasesti pe cei ce tevor plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Mersi de urari, fetelor!
normal ca am timp sa raspund, cum spuneam eu acum nu mai am decat sa ma ocup de mine si myself, asa ca stau pe net si dorm si ma duc la coafor all day long! sa nu ma abat de la subiect si sa o luam in ordine:

1. Nu exista chirie de sala
2. Meniul nu poate fi mai mic decat daca scoti din el cate ceva, si atunci eu zic ca nu mai este suficient de bogat....teoretic da, poate fi mai mic .
3.Vinul este obligatoriu si intra in cei 120 RON

Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
si 5 zile pana la nunta

Mergi la inceput

Draga Balkina, referitor la meniul de la Apa Nova: eu am fost vineri acolo si mi-a spus ca pt anul viitor nu s-a stabilit inca nimic. Deci banuim ca meniul de 24 Euro cu imbracamintea scaunelor cu tot, este pentru acest an. Am dfiscutat cu cineva care a facut nunta acolo in iulie si tacamul a fost de 23 euro fara scaune. Deci 24 euro sigur e pt acest an. In ianuarie mi se pare cam tarziu si de aceea noi am cam renuntat la idee si la locatie. Am gasit in alta parte. F avantajos si f frumos. Restaurantul e mare, loc de dans e. Daca vrei, iti pot da relatii.
Va pup
Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Balkina, si noi am fost vineri seara la Apa Nova si ne-a spus acelasi pret /meniu; pretul este pentru anul acesta nu se stie la anul; dar la cum arata locatia mi-e greu sa cred ca vor creste pretul foarte mult. Si noua ne-a spus ca abia din ianuarie discutam si am cam renuntat la idee ca pana in ianuarie trebuie sa avem deja restaurant!
Mercimac, ne bucuram pentru tine dar ne-ai facut curioase: care este restaurantul ales de voi?

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de raspunsuri

Mercimac Chiar as vrea sa ne dai mai multe detalii despre restaurantul ales de tine. Si relatii daca se poate.

Mergi la inceput