Comentarii despre restaurante (2)
Raspunsuri - Pagina 12
balkina spune:
Eu tocmai asta caut, un restaurant care sa nu iti impuna 100 meniuri, ca eu zic ca vin vreo 60 (ca de atatia sunt sigura) dar eu pe lista am 160. Si daca ma duc la restaurant de 70-80 locuri (ca numai astea nu-ti impun 100) si mie imi vin peste 100, atunci nu am unde sa-i bag. Asta e cea mai mare problema a mea. La Marul de Aur avea acea terasa acoperita care mai aducea un plus de 60 locuri, dar daca e pretul asa mare....
Cred ca Raza de Soare face la TurboTequillla la anu'!
m_monique spune:
quote:
Originally posted by balkina
Dyadya cu patronul am stabilit un numar minim de 60 tacamuri ce ar fi mentionate in contract. Dar cred ca o sa cada asta 90 % pentru ca e prea scump pana la urma.
Fetelor, de Palatul Mogosoaia stie cineva date recente?
Am fost Sambata, 26 August la Apa Nova, am vorbit cu D-na Ema, locatia e frumoasa, desi spatiul pentru dans e destul de mic, dar meniul e foarte rentabil: 24 euro cu tot cu huse de scaun.(stiti cumva daca e pentru anul viitor cifra asta?). Si voua v-a zis ca se face rezervarea de-abia din Ianuarie?
Cand ai venit pe lume ai venit PLANGAND, iar cei din jur te asteptau razand...
Vezi astfel sa traiesti ca atunci cand te vei stinge RAZAND sa-i parasesti pe cei ce tevor plange.
Si eu am avut anul acesta in iunie nunta la ApaNova si a fost o nunta reusita. La noi meniul a costat 26 EUR, pentru ca nu am mers pe meniul lor standard.
Noi ne-am hotarat sa ne casatorim abia in noiembrie anul trecut. La inceputul lunii decembrie am gasit acest restaurant. Ne-am inscris pe lista. Ni s-a spus ca aceasta rezervare ramane valabila daca in ianuarie, platim pana la data de 15.01 avansul de 100 EUR, altfel pierdem rezervarea.
http://photos.yahoo.com/micumonica
balkina spune:
Stie cineva un numar de telefon de la Casa Universitarilor. Am mare nevoie. Si mai stie cineva daca Sambata sau Duminica gasesc pe cineva acolo? M-ar interesa Contabila Sefa in special.
Stiu de la voi ca nu gasesti pe nimeni dupa ora 16:00, pentru ca sunt bugetari, dar in we cum e?
ucucuca spune:
buna fetele.
ce puteti sa imi spuneti de mcmonis>? stiti cat a fost meniu anul asta? cum e atmosfera? cum sunt chelnerii?
dyadya spune:
Balkina, nu o gasesti pe contabila de la CUB sambata sau duminica dar gasesti pe cineva care sa-ti arate salile: fie Dna Nuti fie Dnul Florin. Pot sa-ti spun ca la etaj au trei saloane care comunica(impreuna 90 locuri) si inca unul vis-a-vis de astea in care mai intra 40. Ringul de dans este pe holul dintre ele. La demisol au un salon in care incap 90 persoane si inca unul cam pe dupa colt in care mai incap vreo 40. Pt saloane se plateste chirie diferita, jos e mult mai ieftin-6 mil, sus-15). anul asta meniul a fost 9sute mii in care se include si bautura(cica nu poti sa aduci de acasa dar cred ca sfanta spaga merge si aici). Avantajul este ca nu iti impun ei un anumit meniu ci poti alege tu diverse treburi. Bine, daca vrei fructe de mare sa nu te mai astepti sa fie tot 9 sute mii. Si inca ceva: au facut deja rezervari pentru la anul asa ca daca te intereseaza, grabeste pasul. Iti dau PM cu nr lor.
balkina spune:
Mercimac poti sa-mi spui daca la Cerbul iti impune 100 de meniuri? As avea nevoie de raspuns pana maine, ca sa nu ma duc degeaba! Tu cati invitati ai? Eu am 160 pe lista, dar real am vreo 60-80 si din cauza asta nu-mi pot gasi restaurant. Unde e spatios cu locuri peste 120 iti impune meniu, iar unde sunt 70-80 locuri, ce te faci daca iti vin mai mult de-atat? Voi cum ati gandit?
As avea nevoie de raspuns pana maine
Dyadya la Vulturul iti impune 100 de meniuri (adica indiferent cati invitati ai tu platesti 100 meniuri) nu cum ai inteles tu ca atata e capacitatea! Si asta tocmai pentru ca e mai mare capacitatea.
dyadya spune:
Balkina, a fost al meu aseara la Vulturul si mi-a spus conditiile. Eu cred ca am cel putin 100 invitati prin urmare nu ma deranjeaza faptul ca trebuie sa platesc 100 meniuri. Marea mea problema este ca sala sa aiba capacitate mai mare de 120 cat estimez eu acum tocmai pentru situatia in care cu 2 luni inainte de nunta aflu ca vin 130! Iar eu sa am salon de 100! Vezi ca este un subiect initiat de mine:Lista de invitati, unde am discutat exact acest aspect: cati luam in calcul cand rezervam restaurantul.
PS:ti-am trimis mail cu detalii despre CUB
balkina spune:
Dyadya Mersi mult, esti o scumpica!
O sa ma uit in Lista de invitati
Mercimac, please raspunde!
mercimac spune:
Draga Balkina,
La Cerbul nu iti impune un nr de meniuri. Si 50 daca vrei. Stii unde e restaurantul? Ai nevoie de ceva indrumari?
Cand vrei sa faceti nunta? In ce luna si pe ce data?
balkina spune:
Da, as avea nevoie de ceva indrumari. Ce numar de pe B-dul Uverturii?
Noi vrem safacem nunta la anu', pe 3 Iunie.
MErsi, esti draguta!