Fetele bune ajung...unde?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
lily spune:
Ce am observat referitor la fete frumoase/dragute, inteligente, simpatice, deschise, serioase si care isi doresc pe cineva in viata lor, un OM care sa nu le dezamageasca ? Sperie!!!
Iar pretentii nu poti sa nu ai, nu poti sa iesi alaturi de cineva care nu e asemanator cu tine sau care nu are situatie materiala asemanatoare cu a ta.
Iar daca insa te 'ia valul' dupa un barbat si accepti 'compromisul' ca sa nu fii singura, poti sa ajungi sa regreti pasul, sa iti para rau ca nu ai stat cuminte si nu ai asteptat pe altcineva potrivit, ca nu ai fost suficient de ferma si de sigura pe tine!
Daca as fi stiut mai demult ca e f bine sa imi pastrez aura de Mister-ca tocmai ea e cea care atrage, in loc sa incep sa imi dezvalui viata personala de dragul de a fi 'sincera' acum era altfel...
Au fost multe greseli pe care le-am comis, pe care iata ca le citesc de la un timp in postarile si raspunsurile virtuale de pe Net.
Nu cred ca exista egalitate intre sexe-una e o fata singura, o femeie divortata...alta e un baiat singur, un barbat divortat...una ca fata sa intre in vorba/sa 'agate' un baiat, alta e ca un baiat sa intre in vorba cu o fata...una e ca fata/femeie sa se (mai)ingrase, sa poarte ochelari,sa ii apara ceva riduri... alta e ca baiat/barbat ...Am gasit citeva 'sfaturi'...uff atitea sfaturi se dau in acest sens...:
<<In continuare vei descoperi 10 lucruri pe care le realizam de obicei cand suntem in prag de a atrage adevarata pereche, cea cu care care simtim ca putem ramane impreuna cu toate implicatiile de rigoare. Poti privi aceasta lista ca pe o privire pe gaura cheii catre cum arata lumea vazuta prin ochii celor care datorita experientei fie au gasit, fie sunt pe punctul de a gasi adevarata dragoste.
1. Cel mai probabil nu iti vei cunoaste din prima sufletul pereche
Cand intalnesti pentru prima data o persoana pe care vei ajunge in timp sa o consideri sufletul tau pereche, atentie – nu vor fi in jur confetti, nu se vor aprinde beculete, nu va canta fanfara; nu vor fi semne deosebite care sa-ti vesteasca marele eveniment. Iti vei da seama doar in timp, printr-o usoara atingere sufleteasca pe care o vei putea percepe la un moment dat. De aceea, in loc sa cauti semne magice si marere de potriviri sublime, cauta acel ritm crescut al batailor inimii si incearca sa construiesti o prietenie curata, fara sa te astepti la mai mult. In timp, pe masura ce relatia va inflori, cand amandoi va veti spune unul altuia adevaratele simtiri, atunci vei stii.
2. Relatiile rar arata asa cum le vedem in filme sau in carti
Personajele imaginate de scriitori si de regizori sunt adesea perechi ideale, care se indragostesc pe loc, trec prin cateva intamplari mai mult sau mai putin credibile si care ii apropie ca nimic altceva, iar intr-un final raman sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti. Eventual pe vreo insula insorita. Ei bine, in realitate oamenii maturi se indragostesc incet si traiesc relatia din plin abia dupa ce isi marturisesc dragostea si ajung sa isi dezvolte reciproc sentimentele.
3. Dureaza ani buni pana sa ajungi sa cunosti cu adevarat pe cineva
Cadoul pe care il primim ca oameni este complexitatea noastra. Sau poate, pentru unii, acesta este blestemul naturii de om. Este posibil sa cunosti pe cineva intr-o saptamana, intr-o luna, dupa cateva intalniri? Poti tu sa iti arati toata complexitatea firii tale, toata viata, cu bucuriile si durerile care te-au insotit pana in acel moment, intr-un timp atat de scurt? Cat timp crezi ca i-ar trebui cuiva pentru a te cunoaste cu adevarat?
4. Relatiile de calitate merita efortul facut pentru ele!
Nimic nu-i mai grozav decat sa fii parte dintr-o relatie de calitate. Nimic nu-i ca sentimentul de a fi cunoscut cel mai bine de persoana iubita, de a te baza pe partenerul tau si de a fi totul reciproc. Orice este necesar sa faci pentru a ajunge la o astfel de relatie, fa, nu sta pe ganduri.
5. O relatie reusita este posibila chiar daca ai avut numeroase relatii esuate
Nu conteaza daca n-ai avut noroc in dragoste pana acum. Tot ce conteaza este sa faci pasii necesari pentru a construi o relatie grozava. Este esential ca pasii pe care ii faci acum sa fie diferiti de pasii pe care i-ai facut in trecut... si care te-au dus la esec.>>www.hei.ro/citeste/464/2/" target="_blank">10 lucruri pe care nu le stiai despre relatii
Ce e de facut?
Desigur ca exista si altfel de baieti si de barbati, merita un efort sa ii descoperi sau sa te lasi descoperita de ei avind rabdare: tot ce e al nostru e pus de-o parte!
Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
n/a spune:
Nu am reusit sa citesc tot ce au scris fetele, dar daca prietena ta isi doreste sa-si intemeieze o familie, ar trebui sa-si schimbe un pic conceptia despre viata.
E normal ca dupa ce ai trecut printr-o dezamagire sa te comporti altfel, dar nu la nesfarsit. Normal ca fiecare om are un defect, dar nu e normal sa lasi un om pentru orice defect...e prea inalt, e prea chel, are un pic de burtica...bla bla bla...
Si chiar am observat la fetele astea ajunse in jurul varstei de 30 ani acelasi lucru...toate sunt pretentioase, daca nu le convine ceva, gata! Nu e chiar asa... Oamenii nu sunt tipare pe care sa le putem cauta pana il gasim pe cel care ne convine. Trebuie sa inteleaga ca nu toti sunt acum niste nenorociti, ca, undeva, pe lumea asta, mai sunt si oameni normali, capabili sa iubeasca si sa isi intemeieze o familie.
Dar daca ea ii ia pe toti si ii pune la microscop, atunci a cui e vina? Probabil ca nici nu mai are rabdare sa stea sa cunoasca un barbat cel putin cateva luni pana sa-si dea "verdictul" asupra lui...
La fel de adevarat este si ca dupa o anumita varsta relatiile se leaga parca un pic mai greu, dar daca ai un cerc de prieteni si o viata care nu inseamna sa stai numai la serviciu pana noaptea tarziu, se poate rezolva pana la urma.
Referitor la ce spui tu, sa i se faca cunostinta cu nu stiu ce barbat, mie cel putin mi se pare un pic aiurea...intalniri din astea aranjate... Eu m-as simti stanjenita si in acelasi timp m-as intreba "mai, dar chiar nu sunt in stare sa imi gasesc SINGURA pe cineva?"
Oricat ai incerca sa o ajuti, nu stiu cat vei reusi. In fond, tu nu poti patrunde in adancul sufletului ei, nu poti sa stii exact ce conceptii, ce sentimente nutreste, ce ganduri are...
Rezolvarea este la ea...in capusorul ei...in sufletul ei... Orice alta incercare, nu stiu cate rezultate va da.
Pupici.
![](images/user_man.png)
yank spune:
Fetele bune ajung....unde?-great thread
Pai daca sint bune si au "stomac",ajung pe Riviera,prin Bermuda si alte locuri exotice,in cabriolete si cu genti Gucci---Prietenii stiu de ce
Daca sint bune si nu au stomac,in general ajung rau,inselate,pline de deceptii si cu increderea in ele zero
Daca sint bune si proaste ajung pe mana unui peste si de acolo cum le e norocul
Daca sint bune,destepte si cu pretentii,ajung ca prietena Lenei,asteptandu-l pe Fat Frumos care in general e pe Riviera cu alea bune si cu "stomac"
lena spune:
Rog moderatorii sa-mi inchida subiectul ca vad ca a ajuns un fel de "facut misto"...si-mi pare rau ca am umplut spatiul virtual cu un asa thread.
Mersi mult,
![](images/user_man.png)
yank spune:
Nu face nimeni misto,e o realitate,ca nu vrei sa o accepti,e cu totul alta problema.Eu ii doresc bafta oricum
adrienne12 spune:
Draga parca m-ai descris pe mine... O inteleg pe prietena cind cind are pretentii si o sfatuiesc sa accepte compromisuri dar nu prea multe... de la o virsta incolo si divortata fiind nu se poate astepat la un tip si frumos si destept si de casa si cu bani multi pt. ca daca a fost vreodata e deja insurat! Asta e n-ai ce-i face, cei buni sint luati. Din cei ramasi trebuie sa vada la ce poate sa faca compromisuri. Eu de pilda nu am acceptat nici in ruptul capului un tip cu burtica. AM vrut un tip scolit, nu as fi acceptat sa am intilnire cu cineva fara studii superioare si am vrut si pe cineva stabil dpdv financiar. Nu neaparat bogat dar cu un job decent. Si nu-ti spun ce mi-a fost dat sa intilnesc. Cred ca recordul de cea mai bizara intilnire a fost cu un PhD in psihologie dar care avea si un master in i nginerie mecanica. Mexican tipul. Frumos de pica (mi-a spus ca a avut nu stiu cite fotomodele prietene). Tipul avea draga o grila, un chestionar pe care il aplica tuturor femeilor cu care se intilnea pt. prima data. Eu m-am prins si i-am spus. Tipul a recunoscut. M-am suparat si, desi imi placea, am facut stinga imprejur si i-am urat noroc. In fine... lasind povestile mele la o parte poate ca e o greseala ca prietena ta se limiteaza la zona in care sta. Daca sta intr-o zona de blue collar sau intr-un orasel mic cum poate sa-l intilneasca pe fat frumos? Apoi nu stiu cum sa-ti spun eu am colegi germani si austrieci. Mi s-a spus ca elvetienii sint f. conservatori. Este sigura ca cei pe care ii intilneste ea o considera "egalul" lor si nu doar o simpla "emigranta" indiferent care ii e meseria etc?cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
quote:
Originally posted by yank
Pai daca sint bune si au "stomac",ajung pe Riviera,prin Bermuda si alte locuri exotice,in cabriolete si cu genti Gucci---Prietenii stiu de ce
Daca sint bune si nu au stomac,in general ajung rau,inselate,pline de deceptii si cu increderea in ele zero
Daca sint bune,destepte si cu pretentii,ajung ca prietena Lenei,asteptandu-l pe Fat Frumos care in general e pe Riviera cu alea bune si cu "stomac"
ah, ce sabloane de barbat complexat. sau dezamagit. sau ambele.
![](images/user_man.png)
yank spune:
quote:
Originally posted by buliquote:
Oh,ce psiholoaga esti!Precis nu te regasesti in nici o categorie de faci afirmatia asta.Spre a ta informare,nu sint deloc dezamagit si nici complexat,mi-am gasit jumatatea,care e si frumoasa si desteapta si cu pretentii,numai ca eu nu caut alceva pe Riviera.Asta nu inseamna ca ce am spus eu mai sus e lipsit de corespondenta in real life.Wake-up,asta e realitatea,daca nu o constientizezi tu ,ti-o spune un barbat.Barbatii in 99% sint porci,asta e alta realitate.Ca apoi putem particulariza fiecare poveste in parte,e cu totul alceva.
lily spune:
Daca nu am ajuns pe Riviera, inseamna ca ori nu sint buna ori nu am 'stomac'...sau e pentru ca nu mi-am dorit?!
Daca am fost buna -e vorba 'esti bun esti prost'si frumoasa, Dumnezeu m-a salvat si de pestii/pestoaice, ca era cit pe aci sa ajung 'hrana' lor!
Nici nu as spune ca barbatii sint 'porci' ca nu sint... Sint si ei in mare proportie dezamagiti uneori de viata si de ceea ce le-a oferit ea...sau de ce le-au adus pestii!
Iar daca un barbat si-a gasit jumatatea frumoasa, desteapta si cu pretentii, intrebarea e : in ce constau frumusetea si desteptaciunea laudate? si care au fost acele pretentii?
daca nu e "misto", e chiar trist!
quote:
Originally posted by yankquote:
Originally posted by buliquote:
Oh,ce psiholoaga esti!Precis nu te regasesti in nici o categorie de faci afirmatia asta.Spre a ta informare,nu sint deloc dezamagit si nici complexat,mi-am gasit jumatatea,care e si frumoasa si desteapta si cu pretentii,numai ca eu nu caut alceva pe Riviera.Asta nu inseamna ca ce am spus eu mai sus e lipsit de corespondenta in real life.Wake-up,asta e realitatea,daca nu o constientizezi tu ,ti-o spune un barbat.Barbatii in 99% sint porci,asta e alta realitate.Ca apoi putem particulariza fiecare poveste in parte,e cu totul alceva.
Doar gindul care trece prin inima are putere (H. Miller)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
mey, n-am zis ca asa esti tu ... eu de afirmatii m-am legat, nu de persoana ...
acu, in rest ... nu stiu treaba ta