Fetele bune ajung...unde?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
da, cunosc si eu modelul. Dar mie mi se pare aiurea sa pui pe hartie ce-ti doresti de la un barbat. Faci un sablon si apoi ce faci, daca se potriveste perfect mai stai de vorba, daca nu, nu? Si apoi, chiar si printre cei care fluiera pe strada poti gasi o persoana deosebita. E un pic superficial sa cataloghezi un om doar pt un gest. E calea sigura spre varsta de 40 ani si single.
Eu cunosc o tipa cam la fel ca prietena ta, numai ca ea cauta unul cu bani. S-a ars de cateva ori pana acum, pt ca un barbat la 35 ani cu bani si singur... are un motiv pt care e singur. Nu e cazul prietenei tale, voiam doar sa spun ca prejudecatile nu fac casa buna cu o relatie serioasa.
O ruda mai indepartata s-a casatorit in Elvetia printr-o agentie matrimoniala. Adica asa a cunoscut viitorul sot si se pare ca sunt fericiti. Au si un bebel acuma. Aici agentiile sunt serioase, nu-si bat joc. E o idee...
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ioanaradu spune:
se spune ca de la o anumita varsta devii mai exigent in ceea ce-l priveste pe cel/cea care ar umrma sa-ti fie "jumatate". am si eu exemple de genul asta. oricum daca ea nu intelege de bunavoie ca trebuie sa mai lase de la ea ... slabe sanse sa inteleaga ce-i spui tu. am si eu o fosta colega si prietena care are 32 de ani si care si-ar dori sa faca ceva cu viata ei sentimentala dar il asteapta inca pe fat-frumos. si ea este pe diverse site-uri de matrimoniale ... si-a dat si cateva intalniri ... pe cativa i-am vazut si eu ... dar ea nu e multumita. ba unul e putin cu chelie ... ba celalalt avea inceput de burtica ... ba altul lucreaza prea mult ... in final, am renuntat eu sa ma mai tin de capul ei. devine obositor.
sa speram ca totusi intr-o zi si-l vor gasi si pe fat-frumos!
pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanaaradu/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
si eu am fost singura (cu un copil) cam vreo sase ani si bineinteles ca mi-am dorit ca vreodata sa intalnesc pe cineva cu care sa-mi impart timpul si noptile si ... facturile
cred ca cc chestia cu lista de dorinte si pretentii fizice si psihice nu tine, pentru ca aia oricum dispare cand ti se pune valul nu neaparat ala de mireasa ci ala de pe ochi ... sigur ca raman insa anumite dorinte, ca de ex cred ca majoritatea vrem un partener cu simtul umorului. in plus, disperarea se simte de la o posta si e ca usturoiul
tu nu simti ca mirosi, dar in schimb toti din jurul tau. cand ziceam de simtul umorul ma refeream la ambii parteneri, deci si ea trebuie sa-si pastreze simtul umorului, sa se distreze, sa savureze clipa, care uneori ramane doar o clipa. si numai pentru ca nu ai un partener acum, nu inseamna ca nu il vei gasi. deci: cautare fara disperare, sa-si pastreze simtul umorului si spontaneitatea!
inteleg ca problema ei nu e ca nu intalneste/gaseste parteneri ci ca-i intalneste pe cei "nepotriviti" ... indraznesc sa spun ca poate si comportamentul ei contribuie... si poate chiar unul din astia nepotriviti din anumite puncte de vedere sau prejudecati ar fi cel potrivit daca i-ar da o sansa si daca ar avea rabdare.
nu am nimic impotriva site-urilor de dating, multi si-au gasit fericirea pe aceasta cale, dar eu as trimite-o in schimb in oras, pe o terasa, la o cafenea, la pub-ul din cartier, la strand si ... sa flirteze, chiar si in statia de autobuz
la 33 de ani e tanara! eu m-am casatorit la 31 si zau daca am fost disperata pana atunci o clipa macar. e bine ca stie ce vrea: vrea un partener stabil, vrea familie, vrea copii. le va avea! dar pentru asta trebuie sa fie deschisa posibilitatilor, spontana, ne-disperata
si sa uite listuta cu prejudecati, in cel mai bun caz sa evite tipul de tipi
cu care a avut experiente care nu s-au finalizat in ce si-a dorit.
andora spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Andora nu cred ca poti fi la fel de intelept atat in viata profesionala , cat si in cea amoroasa..Eu cred ca se completeaza.Daca esti fericita in vaiata particulara ai succes si in cealalta...Si nu cred ca fetele bune ajung singure, decat daca vor...Refuz sa cred asa ceva...Sincer!
Vorba aceea , daca vrei cu adevarat poti!
Dana
Da, vreau sa cred si eu ce crezi si tu.. insa nu mereu viata amoroasa e la fel de plina de succes ca cea profesionala... este intr-adevar o motivatie a reusitei cele profesionale, dar cateodata suntem ca niste roboti in profesie lipsiti de cele necesare in suflet... Succesul deplin vine cand ambele merg struna, dar e pacat ca asta nu se intampla mereu. Eu am vrut doar sa-i urez sa ajunga sa aiba acelasi succes in ambele privinte, desi e ff greu.
Ar mai fi fost necesara o definitie a fetelor "bune" pentru a raspunde la intrebare cum trebuie...
Iar referitor la "ramasul singure" o spun fiindca ma gandesc ca - daca odata cu varsta nu elimini din "pretentii" (stiu ca e dur spus dar alt cuvant n-am gasit) - s-ar puitea sa nu intalnesti barbatul perfect niciodata....
Eu sper sa existe un happy-end si pt prietena mea si pt cea din povestire...
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
![](balconu.gif)
![](majoreta.gif)
![](aerobic.gif)
![](foto.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
maia69 spune:
buna lena& all,
nu cred ca aici e vorba de tipare fizice, emotionale, etc. in care prietena ta vrea sa "procusteze" potentialul iubit: ea vrea (cred eu) sa se indragosteasca si cu acel EL sa fie pereche, sa faca bb, sa mearga impreuna inainte! hmmmm! cred ca unora dintre noi n(oua)(ne)(n)-i s-a intamplat sa incercam sa fim intr-o relatie, la modul rational, si inimioara noastra sa tanjeasca dupa altcineva, asa... ca la 16 ani... si poti sa-l gasesti la 30... 30 si ceva... daca asta e motivul pt care prietena ta e asa "pretentioasa", va cauta in continuare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
Eu cred ca trebuie sa o ia mai usor si sa incerce sa se relaxeze. Eu cunosc un barbat care este copia la indigo a prietenei tale (daca nu ar fi mai tanar si pe altcontinent le-am face cunostinta ). Barbat frumos, destept, sportiv, cu simtul umorului, cu job bun... si dadea numai peste fufe sau scrantite (la propriu). Si se indragostea pana peste urechi. Si dupa aceea suferea ca un caine. Se purta in permanenta ca la 18 ani, cauta pasiuni nebune - dar din pacate ele nu impartaseau dorinta lui. Acum, de vreo 6 luni, s-a linistit, nu se mai agita, are o prietena cu care se simte bine, dar dupa care nu este topit, si omul sta si se bucura de viata... Bine, la femei este altceva ca le ticaie ceasul biologic, dar tot nu e prea tarziu pentru prietena ta.
Eu zic sa incerci sa ii abati gandul de la cautarea lui Mr. Right si de la intemeierea familiei si sa o faci sa fie un pic mai rationala... Ia-o si tu la o discutie mai rece cand este intre "iubiti" si pune-o sa isi analizeze situatia din exterior: cum este ea de fapt, logica si desteapta, si cum se prosteste cand apare vreunul... fa-o sa rada de propria ei atitudine si poate o sa vada ea insasi unde greseste.
Luminous beings we are, not this crude matter.
lena spune:
Fetelor toate aveti dreptate, dar eu nu pot sta nepasatoare caci imi este ca o sora, suntem prietene fff bune de ani multi de zile, am petrecut vacante impreuna, am suferit impreuna, stiti si voi cum este, si cand o aud la telefon mi se rupe inima, ea este o dulceatza de fata, asta si vroiam sa subliniez, chiar este o fata buna...eu ca sa fiu fff sincera ma consider o fata mai rea adica nu rea in general, dar cu barbatii un pic mai dura...poate unde este si faptul ca ea a inceput viata ei amoroasa cam pe la 24 de ani, si pe la 27 s-a casatorit si pe urma a divortat si acum in loc sa savureze libertatea, are un soi de disperare care se vede de la o posta, asa cum bine zice Adela
...ori eu doar am invatat-o sa nu mai arate asta, adica ce e in sufletul tau, e in sufletul tau, dar nu trebuie sa ii servesti pe tava unui barbat intreaga ta fiinta de la inceput, stiti voi de asta Otilia era dorita, caci era enigmatica.
De multe ori ma intreb de c enu poate ramane asa dulce si vesela, chiar si atunci cand cunoaste un barbat, atunci ea devine disperata, mai ales daca ii place sa-l pastreze, ori nici unui barbat nu-i place sa fie "incarcerat" in dorintele altcuiva, lui ii place sa fie vanator.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otilia/Otilia.jpg)
Otilia spune:
Am o prietena identica, o fi una si aceeasi??? (tot in Elvetia etc. etc.)
Are cumva un prenume care incepe cu L... si se termina cu a?...
PS: ma bucur ca ma dai de exemplu (bun) asa-i, asa-i, sunt enigmatica tare!!!
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
ai putea incerca s-o "consiliezi" pas cu pas atunci cind incepe vreo relatie. si sa-i spui ca anumite gesturi sint perdante.
si spune-i sa iasa in oras cit mai mult, sa-si exerseze flirtul si farmecele. sint total de acord cu Adela ca disperarea se simte de la o posta, dar si lipsa unei relatii si a contactului cu barbatii se simt.
nu-i musai din orice masa in oras sa iasa ceva serios, dar un compliment, o floare ii vor da un licar in ochi si o atitudine care vor atrage alti barbati. nu-s cum ... pur si simplu cind o femeie e singura parca tot sta singura, iar cind incepe sa fie curtata se bulucesc, nu alta.
lena spune:
Da Otilia asa este, daca ai un prenume celebru ...si nu, numele ei incepe cu A si se termina cu A.
Acum cealalta prietena a mea cea care locuieste in Bruxelles, vrea sa-i faca cunostinta cu un roman, baiatul lucreaza pentru Danone si s-ar putea muta cu serviciul din motive personale oricand la Geneva, unde chiar au sediu mare, ei bine...aici e problema ca stiu sigur ca nu o sa-i placa ca e roman, adica nu ca ar avea ceva cu barbatii romani, dar acum vrea un elvetian, considera ca a trecut la alt nivel, stiu eu...fiecare cu pasarelele lui, si io am cam la un stol
...de momit, poate o momesc sa vina intr-un weekend in Belgia, mai ales ca nu a fost niciodata, io iau trenul, ma duc singurica, las plodu cu sotu si ma duc...numai sa vedem ca iese ceva, nu iese asta e, ne distram ca fetele in we la Bruxelles.
Eu il cunsoc pe prietenul lor, este un tip insa mai mic cu vreo 3 ani decat ea, este simpatic, plin de viata, extrem de inteligent si genul baiat de casa...vrea familie, vrea kinderi, o stie si el pe A. din pozele cu mine facute in Olanda sau in alte parti, si el saracu s-a aprins, dar...in fine, sper sa reusim sa le afcem cunsotinta, ca doar daca nu iese, nu iese, sanatate!
Cred ca ziceti ca sunt sarita de pe fix, ca ma preocupa atat de tare prietena mea, dar nu stiu daca ma credeti ca este o fata asa de buna si se consuma din tampenia asta, ca i-a intrat ei in cap, ca trebuie neaparat sa aiba o familie...ok, dar poate sa mai astepte si asta i-am spus-o, dar ea zice ca nu mai vrea sa fie deceptionata, nu mai vrea sa raspunda presiunilor parintilor ei, altor rude, care stiti voi mentalitatea din Ro: ca de ce maica nu ai si tu pe nimeni?
In fine, va mai tzin la curent...acum e in grecia in croaziera cu gasca ei de prietene, poate gaseste vreun grec