Fetele bune ajung...unde?

Fetele bune ajung...unde? | Autor: lena

Link direct la acest mesaj

Fetelor deschid acest subiect cu gandul la cea mai buna prietena a mea care trece printr-o perioada mai dificila din viata ei...Este o persoana deosebita, frumusica, cocheta, stilata, implinita profesional si social, mai putin afectiv...lucru care o macina infiorator.

Are peste 30 de ani, este in Elvetia, lucreaza intr-o clinica particulara, castiga fff bine, dar si munceste fff mult...Ei bine ce se intampla, tot isi cauta perechea ca sa zic asa.

Baieti care vor sa fie in compania ei, sunt multi, ei bine, ea nu si nu...ca vrea perechea ideala, blah, blah, blah...de ce zic asta, sa va explic putin, este o persoana nemaipomenita in viata de zi cu zi, insa atunci cand incepe sa-si prinda urechile devine infiorator de nefericita, nu stiu cum sa va explic: sa zicem ca intalneste pe cineva, ei bine, cam in 99% dintre cazuri sunt barbati nepotriviti pentru ea, ba prinsi in alte relatii, ba prea frumusei si umbla dupa aventuri, ba prea nehotarati si cand o vad pe ea, isi dau seama ce-si doreste si o iau la fuga...acu ce se intampla, o stiu de multi ani, si dupa divort, a mai fost casatorita, a devenit extrem de pretentioasa, eu i-am zis la un moment dat ca un barbat nu trebuie sa le aiba pe toate, dar macar acel la suta care sa te faca sa-l vrei numai pe el, ca defecte avem cu totii

Ea plange si plange ca vrea un barbat al ei, dar tot timpul face nazuri, cum sa o fac sa revina cu picioarele pe pamant, caci nu vreau sa sufere de fiecare data cand intalneste iar un fat-frumos si acest individ dispare pe o coada de matura...ma enervez groaznic pe ea, cum se poate lasa dusa de nas de indivizi d-astia siroposi, care la sfarsit uita sa o mai sune...ea care este o persoana super-rationala si inteligenta....ufffff!

Ca sa fiu un pic mai explicita...vrea o familie si copii, la anul face 33 de ani, simte ca ii ticaie ceasul biologic, simte ca s-a saturat sa tot doarma singura, de vreo 5 ani de zile...si nimik, daca intalneste un tip mai putin gras, sau mai putin inalt, dar in rest este ok, nici macar nu se mai gandeste la el...acum e pe site-uri de dating, dar intotdeauna ii selecteaza dintre cei mai frumusei, clar numai din zona ei, ma rog, extrem de selectiva, ca sa zic asa...sper sa ma exprim suficient de clar dar degeaba, ca astia ori vor fetitze mai tinerele, ori vor mai inalte, ea are 1,67...ori mai nu stiu cum...ce sa fac? cum sa o ajut sa inteleaga ca realitatea e un pic diferita...asa risca sa ramana forever single!

Era sa uit si ce e mai important: cand intalneste in sfarsit pe cineva parca i se pune un val pe ochi, procedeaza ca la 16-18 ani, este extrem de accesibila, buna, le gaseste scuze, le trimite sms-uri, nu este deloc capricioasa sau mai infipta...nu zic sa devina rea , dar nici nu ar strica!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nu mai stiu daka era banc sau nu , dar cica fetele bune ajung in rai sau devreme acasa....Dar lasand gluma la o parte o inteleg pe prietena ta.Dupa anumite experiente nefaste sufli si in iaurt..Iar cand ai o anumita stabilitate , finaciara , chiar ca nu ai chef sa suporti toate ale unuia sau altul..De fapt eu cred ca ce este al tau e pus deoparte!
Este adevarat ca nu esti implinita pe deplin , dar ce poti face?
Zi tu?

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Dana ai dreptate...am pus problema si in felul asta:"scumpa mea, pe bune, ce-ti trebuie mai mult, bani ai, casa ai, masina ai, profesie nu mai zic, la nivel inalt, te plimbi pe unde vrei, ce-ti mai trebuie barbat?" ...ei, aici e buba: ea vrea...si asta , adica o familie...cand i-am zis, fara gluma, ca daca vrea un copil, sa si-l faca singura (d-aia exista astazi banci de sperma)...a zis ca nu...asa nu!

Deci ea vrea o familie in sensul traditional al cuvantului...si stiu ce zici tu ca ce e al tau e pus deoparte, dar ea nu mai ai rabdare, nu mai are chef, si nici "indemanarea" aceea a unei femei de afi feminina...Eu am o propozitie care zic eu e plina de adevar:"o femeie capata ce vrea"...d-aia suntem sexul frumos, avem farmec si mai multa intuitie decat un barbat, ei conduc lumea (dar in spatele lor se gaseste intotdeauna o femeie puternica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Cred ca toti,barbati sau femei ne dorim egalitatea "casnicia= fericire pe viata".In realitate stim bine ca lucrurile nu stau asa,mai ales cele/cei ce ne-am fript cu ciorba...si-uite-asa se sufla in iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Eu zic ca prietena ta ar trebui sa faca rabat la aspectul fizic-nu zic sa-l ia pe Quasimodo acum- dar o burtica, o chelie, un nas mai mare acolo-stiu si eu, sunt acceptabile...Iar pe de alta parte sa fie atenta la caracter...Mai ales la astia siroposi, care-ti fac complimente peste complimente dar cand e vorba de fapte, ioc...
Mie mi se pare ca are inclinatie spre un anume tip de barbat care o va dezamagi tot timpul, si ca ar trebui sa se analizeze bine inainte sa mai faca un pas...Sa puna pe hartie clar ce vrea de la barbatul"ideal" si daca e rational si lucida sa se gandeasca cam ce callitati are un sot si tata bun...si daca la restul mai sunt si lipsuri sa vada daca se pot face compromisuri...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-20
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Marcellina asa e, si eu am mai fost casatorita, si dupa ce sa zic, am fost mai mult, fluturas de discoteca, servicu, calatorii si d-astea, adica nu ma mai gandeam la o casatorie, dar cand am simtit ca sunt gata iar sa fiu implicata in asa ceva...am zis: stop joc, si am inceput sa mai asez lucrurile pe fagasul lor, si zic eu...mai este important ce vrem anume de la un barbat...adica uite sunt fete care au vrut un fotomodel , altele un baiat cu simtul umorului , altele un baiat mai serios altele etc, etc...adica macar sa vrem ceva in mod deosebit, ca restul vine de la sine...zic eu!

Nu cred ca exista barbat sa le aiba pe toate, calitatile ma refer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Draga mea, depinde de norcul fiecareia... Nu exista o regula.... Din pacate nu stiu cum si daca o poti ajuta in vreun fel....cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Cunosc genul...am intilnit si eu citeva persoane,excelent realizate profesional,populare,cu multi prieteni dar ...cu o anumita inabilitate in a-si gasi perechea.

Din cite stiu,problema e spinoasa si n-are lecuire...
Fie ca vor marea cu sarea fie ca aleg drept parteneri niste barbati pur si simplu nepotriviti,net inferiori.

Daca nu se rezolva pina pe la 37-38 de ani poate n-ar fi rau sa considere o banca de sperma...asta ca sa nu ramina si fara copil, daca sot nu va putea sa gaseasca pina atunci.

Nu e prea tirziu (eu am nascut la 39).

Oricum ,ii doresc mult succes !

Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.

Mergi la inceput

Nu cred ca o femeie trecuta de 30 de ani isi doreste ca barbat pe Fat -Frumos...Deja dupa ac. varsta ai gustat cam din toate 'BUNATATILE " VIETII SI NU CRED CA MAI CAUTI AVENTURA, SENZATIONALUL..VREI O ANUMITA STABILITATE, vrei un suflet pereche, pe cineva cu care sa poti vb, sa te asculte , chiar sa te certi daca e cazul..
Vorba proverbulu"rau cu rau , dar mai rau fara rau!"....
Este destul de greu sa gasesti pe cineva duopa ac. varsta, esti putin mai pretentioasa, ocaziile sunt mai rarae..Unde sa il agati, pe strada , cand te fluiera, chiar daca de la volanul unei masini luxoase...in cluburi sau discoteci, cam greu , ca si aia sunt catalogati intr-un anume fel....poate doar sa iti prezinte cineva ..
Vorbesc cumva din proprie experienta...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Am o prietena identica!!! Doar ca are 29 de ani si nu a trecut printr-un divort ci printr-o despartire dureroasa... Si la fel nu stie unde sa caute... vorba unei fete de maisus, unde sa gaseasca baieti buni, printre cei care o fluiera pe strada? are mult as vrea s-o vad cu cineva care o iubeste, doar ca si ea e cam pretentioasa, isi doreste si pastrarea unei anumite libertati fiindca asa s-a obisnuit, si un barbat care sa arate si bine si sa o trateze ca pe o regina... cred ca e consecinta durerii provocate de relatia anterioara... Unde ar putea gasi asa ceva nu stiu, cert este ca NOROCUL joaca rolul principal...
Va urez bafta si ca raspuns la intrebarea din subiect.. as spune ca fetele bune ajung ori singure la batranete, ori sunt si norocoase si ajuns o familie fericita, ori mai rau da peste ele vreun profitor si nu vreau sa ma gandesc mai departe. Totul e sa stie sa fie la fel de intelepte si in viata amoroasa ca si in cea profesionala...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Andora nu cred ca poti fi la fel de intelept atat in viata profesionala , cat si in cea amoroasa..Eu cred ca se completeaza.Daca esti fericita in vaiata particulara ai succes si in cealalta...Si nu cred ca fetele bune ajung singure, decat daca vor...Refuz sa cred asa ceva...Sincer!
Vorba aceea , daca vrei cu adevarat poti!

Dana

Mergi la inceput