Fetele bune ajung...unde?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Deh , daca fata e asa cu pretenti ...are ce cauta...probabil in ziua de azi sufletul unui om nu mai are valoare daca nu indeplinesti un anumit sablon, deci parerea mea ...prietena ta are ce cauta.

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by lena

Da Otilia asa este, daca ai un prenume celebru ...si nu, numele ei incepe cu A si se termina cu A.

Acum cealalta prietena a mea cea care locuieste in Bruxelles, vrea sa-i faca cunostinta cu un roman, baiatul lucreaza pentru Danone si s-ar putea muta cu serviciul din motive personale oricand la Geneva, unde chiar au sediu mare, ei bine...aici e problema ca stiu sigur ca nu o sa-i placa ca e roman, adica nu ca ar avea ceva cu barbatii romani, dar acum vrea un elvetian, considera ca a trecut la alt nivel, stiu eu...

Prietena ta e cam snoaba Daca pana acum nu a inteles ca dragostea adevarata (implicit implinirea afectiva de care are atata nevoie) nu depinde de aspectul fizic, contul din banca, etnie, nationalitate ... Ea are o problema! Cu atitudinea asta mi-e greu sa cred ca va gasi iubirea vietii ei.

Ce inseamna ca "a trecut la un alt nivel" si ca acum vrea un elvetian??? Oare elvetienii sunt o rasa superioara?

Trebuie sa invete "sa priveasca" in jur si sa-si schimbe criteriile de valori.

Un soricel mic intr-o lume plina de ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Asta cu nivelul e mortala.Cred ca la nivelul la care a ajuns se cade sa isi cumpere un caine,oricum va deveni urmatoarea optiune viabila....Oricum ii doresc bafta.Printul Sturza cica e free...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paraluta spune:

Pretentiile unei femei cresc cu virsta! Ceea ce am iubit la 18 ani, n-am mai iubi la 25, si ni se pare sfidator la 32. Prietena ta cea frumpasa si realizata risca sa ramina singura. Am cunoscut si cunosc femei singure, peste 33 chiar, care nu au reusit sa gaseasca pe nimeni "potrivit cerintzelor". Imi pare rau pentru ea, dar pina nu se trezeste intr-o buna dimineata, si isi da seama concret ce ar putea face, anii vor trece cu munca si alte cele, si va ramane singura. Trebuie sa mai iasa si ea incoace-incolo, prin locuri unde poate cunoaste mai multa lume. Sugereaza-i sa se inscrie intr-un club sau ceva de genul asta, unde va cunoaste o gramada de persoane. Daca nu iasa nicaieri si numai boceste toata ziua, nici n-o sa-i bata printzul la usa!
Oare nu e de fapt egoista, si n-ar putea renunta la unele "mici orgolii" de femeie, in favoarea celuilalt?! Caci toti cei casatoriti stim ca trebuie sa daruiesti ca sa primesti! Este prietena ta o persoana putin egoista, Lena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Yank, da' asta cu nivelul e buna, intr-adevar. Uite citeam azi o stire pe msn ca Nicole Kidman vrea un copil natural dar nu crede ca-l va face vreodata pt. ca nu gaseste barbatul potrivit. La ea e invers: la nivelul ei ar vrea un "on mormal, dezinteresat de bani, putere si faima" cu care sa traiasca si ea in anonimitate. Si nu-l gaseste!cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Nu vreau sa par rautacioasa dar cred ca ea cauta mai mult un om care sa dea bine in lume decit unul pt ea,plus ca prea-l cauta cu disperare.
Am constatat ca cu cit cauti mai mult cu atit te frigi mai tare.Asa intrase m si eu,intr-o vrie dasta pina m-am resemnat si am lasat-o balta. Intr-o zi am urcat intr-un troleibus si m-a lovit dragostea, asa am ramas lovita de fix 3 ani si sper sa nu-mi treaca niciodata.
Problema la ea nu e cum sa-l gaseasca ci cum sa-l tina linga ea,eeeeee poate aici ar trebui sa mai lucreze un pic(mai mult)

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

subiect inis la cererea autorului.

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput