Timisoara (13)
Raspunsuri - Pagina 14
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
Am niste zile groaznice la munca plus ca iara au aparut probleme in "paradis" (fetele care au citit subiectul de la in unul sau in ... stiu despre ce vorbesc). Asa imi vine sa ma duc in Tanganica sa scap de tot si toate.
Mihi, imi pare sincer rau de nepotelul tau. Si eu vreau pe lista donatorilor. Fetele, ma anuntati si pe mine, va rog!
Andanii, bine ai venit, sedera placuta si abia astept sa ne cunoastem la urmatoarea intalnire.
Gabi, Mary, Giova, aveti grija de burtici si de voi. Pupa mama fetele burticoase!
Votez si eu pentru titlul propus de Doris: impreuna Timisoara
Doris, felicitari si la cat mai multe realizari!
Ana, ai primit emailul meu?
Alexa, eu dau tot ce vrei tu pentru cateva ore de somn in plus! Am ajuns in stadiul in care ma trezesc dimineata obosita. Nu stiu ce se intampla dar abia astept concediul.
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Giova spune:
Felicitari DORIS, ma bucur enorm pt. tine!!!!
ALBI, imi pare rau, dar sefii nostri nu inchid in august firma.Asta fac in Italia dar nu la noi.Noi suntem prosti si putem muncii. Mersi oricum de informatii.
Eu zic, ca pt. mine, e mai bine in sept. cand nu e foarte cald.Ne gandeam sa mergem la inceputul lunii.Poate chiar sf. lui august. mai merg si azi pe la agentii sa vad.Nu ne putem decide cu care agentie mergem si la care hotel.
Aseara am facut galuste cu prune.Doamne ce-mi plac!!!
Am mancat vreo 3, si dupa, 15 min. fuguta la wc si .
Oare de ce? Le-am papat cu asa o pofta!!
M-am saturat de greturile astea! Sa miste bebe mai repede ca disper!!!poze
gio si bb 15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Felicitari Doris, sa fie intr-un ceas bun!
Mihi, daca nu ii dai antibioticul, monitorizeaza-l cu atentie, in momentul in care face febra sa il introduci totusi. In rest, muuuulte ceaiuri la temperatura camerei si miere cu lamaie. Fiind practic o viroza (ca asa ai zis ca e virala treaba si s-a combinat si cu ceva probleme la stomacel, care tot de la virusul ala nesimtit vin - am avut si noi de-astea), s-ar putea sa treaca si fara antibiotic, dar asta depinde mult de sistemul lui imunitar. Daca e slabit, nu cred ca scapi fara ...
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE
gabirus spune:
Mai, dar lung si greu e capitolul asta .... parca nu se mai termina ... Astept si eu sa deschid noul capitol, ca poate o vreme nu mai apuc
Silvana, imi pare rau ca iar esti necajita. E cumva un lung cerc vicios care nu pare sa se mai termine niciunde. Stiu cum este, am si eu unele probleme oarecum similare si le urasc si parca nu mai au sfarsit si vorba ta, imi vine sa ma mut undeva depaaaaarte cateodata ca sa nu mai aud de nimeni in afara de copii si Calin. Dar Calin numai daca e cuminte; daca nu, sa stea acas.
Ii iubim, dar ce i-am mai strange de gat cateodata, nu-i asa?
Gabi, mamikul Evei
POZE
danitin spune:
Mihi, ai mare grija cu antibioticele, eu am patit-o cu Lori care a facut o diaree crunta din cauza antiviralelor si antibioticelor prescrise aiurea. In plus, m-a speriat zdravan o cunostiinta al carei baiat a fcut leucemie la 23 de ani iar medicii i-au spus ca o posibila cauza ar fi abuzul de antibiotice in copilarie. Sigur ca doctorul trebuie sa decita dar ... pediatrul pe care il avem acum i-a dat Lorianei cand a avut rosu in gat Nurofen - scade febra dar e si antiinflamator - si Sumetrolin (Biseptol). Lori insa nu a varsat dar a facut febra.
Doris e o.k. ideea cu Impreuna Timisoara.
Merg sambata la nunta si sper sa fie fain ca ultima la care am fost invitati - a Laurei Calaceanu - am pierdut-o findca era Lori bolnava.
Voi unde ati fost cu copilul in concediu cand avea 1 an jumatate? Ca noi am vrea la mare dar parca nu ne incumetam....
gabirus spune:
Danitin, nici eu nu m-as incumeta cu copil de 1 an la Marea Neagra. Nu mi se par chiar safe conditiile. Dar la mare e ok; incercati eventual Croatia sau pe acolo. Preturile nu sunt mari, iar conditiile nu se compara.
Gabi, mamikul Evei
POZE
Giova spune:
Fetelor am aflat azi ca pana in 1 sept. trebuie sa eliberam apartamentul.
Poate stiti voi pe cineva care inchiriaza, am vrea cu 2 camere, centrala si sa fie cat de cat aproape de centru.
Sunt asa de necajita.Nici in sept. nu vom merge in concediu?
Gasim un ap. sa ne placa? Asta era pe Take Ionescu, plateam 200 euro/luna, dar era frumos mobilat si avea centrala proprie.poze
gio si bb 15+
danitin spune:
Incerc sa pun si eu poze, da nu stiu daca imi iese asa incat cred ca o sa suportati cateva rateuri.
http://community.webshots.com/user/danielactin
Giova spune:
Ti-a iesit din prima DANITIM.
Frumoasa printesita ta!!! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si cuminte!!!poze
gio si bb 15+