Timisoara (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Sunteti super toate! Ce pacat ca de multe ori ne aduna tocmai problemele acestea atat de triste.

Pupici tuturor.

Cine se ocupa de organizarea listei de donatori?

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ati disparut toate?
Pe unde umbla timisorencele azi?

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Saluti, la toata lumea!
Am sa incerc pe scurt sa vorbesc cu fiecare dintre voi.
Ionela-Roxana, nu mai fi trista ca nu ai putut dona sange, noi iti multumim pentru intentia ta, pentru solidaritate si pentru sufletul tau bun...
Ne bucuram mult sa avem astfel de oameni printre noi, sper sa nu ne parasesti.
Giova, imi pare rau ca te-am facut sa plangi, dar am postat la cateva minute dupa reportaj si asa am simtit atunci...
Sa stii, ca, pe cat de zurlie sunt, pe atat de mult sunt si sensibila, doar ca nu prea las sa se vada...
Alexa, si tie iti multumesc pentru gandurile frumoase, ai un suflet de milioane...
Danitin, inca o data mii de multumiri pentru ce ai facut...
Andanii, ce ai, fetita sau baiat? cum il/o cheama?
Cu ce te ocupi?
Eu sunt stilista, daca vrei o schimbare de look, cu mine tratezi...
Mary, astept cu nerabdare sa ne vedem, hai ia-o si pe Brigi si ne vedem intr-o dupa masa numai noi...
Mihi, ce bine ca se misca roata...au venit persoane azi la donare?
Mai ai noutati?
Eu zic ca Dr. Gafencu, e super...il cunosc de multi ani, tatal lui
mi-a fost profesor...
Gabi te poate ajuta cu Dr. homeopat bun, Dr. Jurj.
Acum e bine sa le combine? sau pt.mai tarziu?
Ana, tu esti tot harnica, draga de tine, umarul nostru solid pe care ne plangem amarele....
Gabi, ce mai faci?
Deschizi tu capitol nou? ca noi la noapte mai stam la troci...

Si pentru ca ne apropiem de pagina 10, fiindca nimic nu e intamplator, imi amintesc, cand a deschis Gabi acest capitol, cu nr. 13, a zis sa fie cu noroc....
Atunci , la inceput, nu stiam despre soarta lui Octavian, acum stim, la fel de bine sper, ca 13 ii va aduce nororc...i-l dau de la mine, ca sunt nascuta pe 13, la ora 13 si 13 minute, am stat pe Str. Brediceanu nr.13, ap. 13, acum, in Dacia, iar ap. 13, m-am casatorit tot in 13, asa ca mie imi aduce noroc!
Vreau sa va rog ceva, sa faceti o favoare...pentru mine...
Sa renuntam pentru o perioada la votarea noului titlu si sa-l acceptam in unanimitate pe acesta:

IMPREUNA, Timisoara...
O facem pentru ca am dat dovada toate, de prietenie neconditionata,care sper ca va dura si pentru ca am ajutat toate sa ridicam pe cele mai inalte culmi semnificatia cuvantului Impreuna!
Va rog eu frumos!!!!
Raspundeti-mi daca sunteti de acord, eu nu va pot da nici umbrele, nici stelute, pentru gesturile voastre, dar, daca as putea, v-as da inimioare multe, multe.......

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ciau fetelor

Am un baietel de sapte ani jumate nascut in octombrie si se numeste ANDREi, este un baietel cuminte si un scoler exceptional, se joaca mult cu lego si ii place sa faca puzzle la nebunie, de la 50 piese la 1000 de piese.

Eu sunt inginer constructor si lucrez la o firma de proiectare, .... trag linii pe calculator

Stiu ca esti stilista Doris pe un alt subiect despre cat se aranjeaza fetele ti/am cerut sa imi spui unde lucrezi ca sa vin la tine sa imi schimbi look/ul .... am sa vin negresit dar numai sa imi spui unde abia astept sa te cunosc si sa ma faci

Din pacate nu am auzit nimic despre baietelul despre care vorbiti la stiri .... nu am prins ideea inca si nu am apucat sa citesc din urma ce ati scris de cateva zile, a fost copilu bolnav

va pup pe toate

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

FETELE,
URMARITI LA ORA 23 PE PRO TV TIMISOARA,VOR FI IAR INFORMATII DESPRE OCTAVIAN SI REZULTATUL EMISIUNII DE LA STIRILE PRO TV DE ASEARA.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Hei care mai sunteti pe acilea?
Eu inca sunt la lucru si ma mai bucur de net cat mai pot ca acasa n-am si de poimaine imi vin puradeii acasa asa ca gata cu distractia!

Bun netul asta nu-ti trebuie psiholog sau psihiatru te descarci aici linistit...
Eu nu am cum sa vad stirile ca aici nu-i tv.
Imi trebuie un sfat poate v-ati mai confruntat careva cu problema sata!
Micul meu e la mama si zilele trecute a tot vomitat si azi l-a dus la doctor si ar avea rosu in gat si ceva la burtica cica ceva virotic!
Dr a zis sa ia ampicilina dar eu i-am zis mamei sa nu-i dea inca numai daca mai vomita sau face febra!
Oare am facut bine? M-am cam saturat de antibiotice!

Ce sa va spun ca toata ziua m-a framantat problema asta dar nu v-am mai spuso ca m-am saturat sa "scuip" numa amar aici la voi!
In plus azi am luat numa suturi, mai ca-mi vine sa
de nacaz!
"Ano Timiseano" ce faci zi-mi ceva, a fost reportajul sau nu?
Doris ce faci ? Cand vad cate un anunt mare de la tine parca te si vad cu o portavoce!
Gravidutele uff uff greu asa-i cu somnicul nici pe stanga nici pe dreapta, nici pe spate cred ca v-ati dori sa fiti undeva in spatiu unde nu-i gravitatie!

Eu doar incerc sa fac haz de necaz!
Mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mihi,a fost reportajul la tv....A spus Calaceanca ca urmare a reportajului de ieri seara multe persoane au mers sa doneze si ca doctorul a anuntat ca acest lucru este benefic pentru Octavian intrucat il va ajuta in tratamentul cu citostatice.A precizat in continuare ca are nevoie zilnic de sange proaspat.A multumit in numele verisoarei tale si a Pro TV-ului pentru ajutorul si sprijinul acordat de cei ce au donat.Tu ce noutati mai ai despre tratament,despre micut,despre familia lui...Ce a mai spus doctorul care il trateaza?
In ceea ce priveste gatul rosu al micutului tau...eu cred ca ar fi trebuit sa inceapa un tratament cu antibiotice,macar usoare,gen ampicilina,pana ajunge acasa.Cu gatul imflamat si cu puroiul de pe amigdale nu e de gluma.Faptul ca a vomat si ca nu poate manca bine se datoreaza imflamatiei din gat.Trebuie vazut cu atenie de un doctor,sa se stabileasca ce tip de antibiotic sa-i prescrie....ca si antibioticele astea,la cate sunt si cate au aparut..nu mai sti care e mai bun si mai indicat,dar e singura modalitate de a scapa de infectia sau inflamatia din gat.Daca face febra sa ii dea Nurofen pentru copii sau supuzitor cu algocalmin "Novocalmin".La ai mei supozitoarele au fost cele mai eficiente.Mai mult nu stiu ce iti pot spune.Mare grija!Si sa se faca puiu' bine!Iar tie nu pot decat sa-ti doresc sa ai multa putere sa treci cu bine peste toate greutatile si sa rezisti!Uneori e bine venita o mica pauza!Sa auzim de bine!
Andanii,pai baiatul tau te mosteneste:tu faci lego sau puzzle cu linia,el face cu jucariile....Sa-ti traiasca si sa-ti fie sanatos baiatul si sa te faca intotdeauna mandra de el.
Doris,daca dai pupici te sustin din tot sufletul la titlu "Impreuna,Timisoara!".Tare frumos ai mai scris motivatia ta pentru titlu.Mi-a placut mult!
In alta ordine de idei....pai sigur ca eu sunt aia cu umarul,ca doar sunt cea mai batrana dintre voi,ai uitat?Are careva dintre fetele noi mai mult de 36 si 8 luni?!....Hihihihi....
Doris,spor la treaba si mai vorbim,ok?
Gabi,nu mai stiu de lista de donatori....Cred ca cel mai bine ne anunta Mihi cand e cazul sa mergem la donat.Intr-o pagina anterioara spunea ca lui Octavian ii va trebui mult sange pentru tratament si e posibil ca donatorii sa se mai imputineze pe parcurs...Poate ca atunci ar fi mai bine sa intervenim noi....Zic si eu,ca asa am inteles.Sper ca am inteles bine,daca nu....scuze si corectati-ma.
Roxi,vrei intalneala cu gasca mare in parculet?!.....Hhihihihi....pune-o pe Doris sa iti povesteasca prima intalnire a mamicutelor noastre in Parcul Botanic si cred ca ai sa vi singura la intalnire,asa cum ne-am mai intalnit.Nu facem discriminare....ai sa te convingi singurica la urmatoarea intalnire,daca vei veni....Iti doresc numai bine!
Mary,ce mai faci?Bebelusa ce face?Transmite salutari la Brigi.....Va doresc la amandoua numai bine!
Ce-o mai face Giuliatm,Alexa,Silvana....?Pe unde sunteti fetelor?
Dragelor,ma uit cu stupoare la ceas si constat ca am trecut intr-o noua zi si s-a mai dus una,am mai imbatranit olecuta....Va doresc sa aveti o zi buna!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Ana, iote unde era buha Deci ai terminat de imbaiat papusica

Doris, tare mumos ai scris Si eu sunt de acord ca titlul urmatorului capitol sa fie Impreuna, Timisoara!

Giova, cand mi-a zis Gabi ca vreti la mare in Grecia, ma gandeam ca s'teti candidatii indeali Cum tu lucri la o firma cu italieni, ma gandeam ca aveti si voi concediu tot in august, ca ei Da' nu-i bai, in Grecia e mumos si in septembrie, dar sfatul meu e sa mergeti la inceputul lunii, pt. ca mai incolo s-ar putea sa fie cam frigutz... Noi anul trecut am fost din 1 in 8 sept. si a fost numa' bine, deci nu f. cald, dar a plouat de vreo 3 ori, iar seara era chiar frig... eu aveam pulover pe mine si tot mai tremuram cate putin Tocmai de-asta am tinut neaparat ca anu' asta sa mergem cand e mai cald adica in iulie sau august.

Gabi, inca n-ai auzit pe nimeni amator de Grecia? Ce mai face Lucas? Joaca fotbal cu mami? Cand vine Eva?

Mary, pt tine & Brigi & pt bebei

andanii, mey ce preocupari de om mare si rabdator are pustiul tau O sa aiba o meserie care cere multa rabdare si cap, asculta ce-ti spun

Mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Fetelor eu am o problema cu somnul!Daca ma trezesc dupa ora 6 dimineata nu mai pot adormi.Si uite asa ma duc la lucru la 7.
Cred ca ar trebui sa beau cate o bere seara sa imi vine neuronii acasa ca eu cred ca au plecat in concediu!
Doris ai dreptate cu titlul:Impreuna Timisoara !

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neazta, Timisoara!
Multumesc, pentru acceptarea noului titlu.
Fetelor, sunt asa de fericita....de imi vine sa ies pe strada si sa strig in gura mare...
Haideti sa mai auziti si vesti bune, sper sa va bucurati pt. mine.
Am primit ieri un telefon, de la Bucuresti,de la Academia lectorilor si maistrilor instructori in coafura si am fost numita lector la o noua scoala particulara din Timisoara.
Din august incep munca...e ceea ce mi-am dorit de mult, bagasem CV-ul de cateva luni, dar nu speram, deoarece credeam ca merge pe pile.
Dar, surprise!!!
Salariul va fi super...dar cel mai important este ca voi putea invata elevii dupa metode occidentale.
Scoala este in Centru, este acreditata, prima din tara,avem salon de coafura in cadrul scolii.
Asa ca renunt la vechiul post de lector, unde nu erau conditii pentru elevi si incep un nou drum...
Pe aceasta cale, va rog, daca auziti persoane care doresc sa invete aceasta meserie, sau care lucreaza in domeniu, dar nu au diploma,
sa-mi comunicati.
Cursul dureaza 5 luni, de 2 ori pe saptamana, 4 ore /zi.
Costa 7.000.000 lei, platibil in 3 rate.
Pentru cei care lucreaza in domeniu, si au nevoie doar de diploma, costa 5.000.000.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput