Timisoara (13)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
danitin spune:
VICTORIE!!! Am reusit sa pun fotografiile cu Loriana in Piata Operei.
Astept reactii...
http://community.webshots.com/user/danielactin
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
danitin spune:
Fetelor, ce se intampla, ca m/ati derutat? Vad ca se posteaza in continuare pe Mamici/tatici de Timisoara, mergem in paralel sau sunt printre noi care nu stiu de schimbarea in Timisoara?
Giova spune:
Nu merge nimic in paralel DANI.
O nou venita a postat din greseala la cap. 10.Cum cap. nu era inchis de moderatoare s-a putut scrie in continuare.
Sper sa intre unde trebuie acum, i-am raspuns eu. Si sper, ca moderatoarele sa inchida cap. acela.poze
gio si bb 15+
silvana75 spune:
Mai da' ce active sunti voi doua!!
Danitin, sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, mare si sanatoasa!
Giova, ce-mi place de tine asa activa cum esti azi!
Ma pregatesc si eu de plecare spre casa, ma doare desteptu' ingrozitor si spatele de atata stat pe scaun.
Albi, pe unde te misuni?
Ce putiu ce aici la ora asta!!!!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Giova spune:
Si eu va pupic.
plec acasa.
ne auzim luni.
weekend placut la toate!!!
DORIS sa-mi zici pe luni in mail mai multe detalii despre foarfeca aia, poate stii chiar marca sau cum ii zice, etc.
ioana14nemes@yahoo.compoze
gio si bb 15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Saluti, fetele, pentru cele care nu au net acasa si ne auzim luni, va doresc un weekend placut!
Am ajuns de la mama, si sa stiti ca acum nu sunt nici femeia de afaceri, de dimineata, cu costum si diplomat, nici stilista lezata de dupa-masa, ci sunt din aia cu sort si batic in cap care face curatenie, spala, calca...
Ha-Ha-Ha....
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
Mihi spune:
Fetelor va multumesc tuturor pt intentia de a dona dar momentan sunt suficienti donatori asa ca pe voi va tin de rezerva in caz ca va mai fi nevoie!
Au fost multi donatori, au fost doua pers care i-au dus fructe si jucarii!
Nu stiu cum mai avanseaza tratamentul ca n-am mai fost sa vorbec cu dr-a pt ca acum e izolat. Am vorbit la tel si mi-a zis ca are un pic de diaree de la tratament.
Azi m-au sunat 4 posibili donatori in urma anuntului de la Europa Nova.
Mi-a zis Lili ca au fost sa doneze si tineri sub 18 ani dar pe ei i-au trimis acsa ca n-au voie sa doneze!
Le-am scris un mesaj celor de la prtotv tm dar nu mi-au raspuns, i-au spus Lilianei sa apeleze oricand la ei si chiar au intrebat-o dac are nevoie de bani.
Puiutul meu spune mama ca nu a mai vomitat, nu cred ca are amigdalita pt ca atunci sigur ar face febra. Eu cred ca are gatul rosu de la vomitat!
Ce sa va spun ca-i place sa faca pe catelul sau gaina se pune pe jos si scoate limba si chiar mai atinge covorul, asa ca nu m-as mira daca a pus limba chiar pe pamant!
Eu il cert si chiar il si ating dar mama... Daca-l cearta vine si da in ea, cand nu reuseste cu mainile da cu capul!
Acum 3 sapt iar a fost la mama si l-am luat de acolo cu o ciperca pe limba de fapt pe marginea limbii era o pta mare alba, i-am sterso cu glicerina si cu tinctura de salvie si s-a dus in schimb in zona unde inghite mai erau 2 mai mici pe care n-am reusit sa le starpesc si a plecat cu ele acum la mama.
Eu cred ca un pic nesupravegheat a si gustat din apa puilor!
Silvana la ingrijit o batranica si stat cu ea nu te-ai gandit?
Ai mei casa de la tara de langa Hateg asa au dobandito, si acum nu le mai place la Hateg si au inchiriat apartamentul!Tre sa te desparti de parinti pt ca voi sunteti o fam iar ei alta!
Doris azi am fost sa platesc tel si era o tipa in spate care semana cu tine avea si o fetita, ma fixa eu o fixam si cand am vrut sa intreb daca esti tu mi-a zis ca a facut cusul de calc cu mine si m-am lamurit cine-i. Nu ai o sora Luminita ca sa o cheama?
Felicitari pt avansare, dar musai tre sa ma ajuti si pe mine cu o freza!
Albi scuzi dar pe 1 plecam la Praid, in 7 botez la Tg Mures, iar pe 13aug nasi la nunta! Dar mai intreb sg, dr
Giova ap de sub mine (3 cam parter) e cred de inchiriat dar nu au centrala si chiar e singurul de pe scara care nu are, asa ca platesti la intretinere...., toate pierderile de apa calda! S-au perindat multi prin el. Dar am sa ma mai interesez.(in zona traian)
Gabi mersi pt sfaturi!Sotul tau e programator?
alexa00 distractie in wee-kend!
danitin sa-ti traiasca papusica si
Anuska Mersi pt umarul si sfaturile oferite!Eu stau pe timocului tu?
andanii
Mihi mami lui www.sofasoft.ro/miha/poze/lori.jpg" target="_blank">Lori & www.sofasoft.ro/miha/poze/arpi_botez.jpg" target="_blank">arpi si matusa lui www.sofasoft.ro/miha/poze/octavian.jpg" target="_blank">Octa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Deschis cap. 14! Haideti acolo!
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE