Nick-uri - semnificatii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns razhore spune:

o combinatie intre primele litere ale prenumelui si primele litere ale numelui, cam dull dar atunci cand mi-am ales nickul prima data nu ma gandeam ca ar trebui sa fie si interesant si pana la urma am ramas cu asta

Choose life, choose a career, choose a washing machine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

quote:
Originally posted by josefine

pusi, pisicuta mea de 7 ani tot numele de papusa il poarta:) cred ca s-au vorbit sa fie tandre si frumoase ca sa isi merite numele.
nick-ul meu s-a nascut din intamplare, cand jucam un joc online si nu stiam ce titulatura sa imi iau pana cand iubitul m-a "botezat".

zuzunica, iubita lui zuzunel

Off topic. Draga Josephine, pt. papusicile noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La mine e numele unui personaj dintr-o carte pe care am citit-o demult. Stiu ca mi-a ramas numele asta in cap, il scriam peste tot ca sa-l tin minte. Ziceam ca asa o sa o cheme pe fata mea. Acum il folosesc eu, dar imi pare tare rau ca nu imi amintesc cartea, as fi vrut sa o recitesc.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Pai la mine vine de la numele de familie "adoptat" de la sot: Puf.......si ca-s asa mai mica de felul meu sunt un puf mai mic.....adica pufymic!
Pupici!

Ioana& Alesio, bâzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Cred ca a fost primul nume care mi-a venit in minte asa ca l-am „adoptat”. Si cum tasta „caps lock” era apasata , a iesit un nick MARE !!!
Poate asa am aratat lipsa mea de imaginatie , dar stiu ca nu va suparati...

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La mine e foarte simplu,prenumele si numele:alina morostes.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Anca prenumele meu (defapt ma cheama Ana-maria dar toata lumea, inclusiv parintii, imi spun Anca.
Iar WISH- de la marea mea dorintza de a avea un bebe.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

NICK UL MEU vine de la adresa mea de MSN pe care mi am facut o acum muullttzzii ani...cam vo 6 7. Pe vremea aia nu mi spuneam pe net prenumele..il truncheam cu o litera si ajungea dana, anul 2002 reprezinta anul in care am terminat liceul si m am apucat de facultate. Cand mi am facut adresa de MSN am calculat cand am sa termin liceul si am scris anul langa dana..astfel a aparut danna2002.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si eu asi fi vrut tare mult sa imi schimb nick-ul. Am intrat pe vremea cand eram insarcinata si cautam ceva si nu m-am gandit ca voi ramane pana la adanci batranetze pe forum. Asa ca vreau nu vreau folosesc numele real desi mi-ar fi placut un nick haios.Imi plac: ocebine, numeioana, xenocid, itsmemama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

"Ploua infernal
Si noi ne iubeam
Prin mansarde[...]"
"Nu-i nimic, nu-i nimic iti spuneam, Lorelai, mie-mi ploua zborul, pene"

Nichita Stanescu, Nicu Alifantis-imi place foarte mult melodia si poezia!
182003 reprezinta anul in care am implinit 18 ani.Am vrut doar Lorelai ca era mai scurt dar era deja luat-ciudat, nu vad nici o Lorelai pe aici.......

Mergi la inceput