Nick-uri - semnificatii
Nu stiu daca s-a mai discutat despre acest lucru pe forum ...Am si eu o curiozitate: ce semnificatie au nick-urile pe care le folositi? Unele sunt mai transparente, altele sunt amuzante...dar ce semnificatie au si cum le-ati ales? Care va plac cel mai mult?
Raspunsuri
iileana spune:
Au mai fost macar doua asemenea subiecte, si de fiecare data am simtit nevoia sa ma justific:
, sa nu credeti despre mine ca-s chiar
cu o asemenea stupizenie de nick, da' io am venit aici cu treaba, imi trebuia iute-iute lista de gradinite, si habar n-aveam c-o sa ramin "cu DC-ul in vena" atita vreme. Daca-as fi stiut, probabil ca m-as fi gindit la un nick mai de Doamne-ajuta...
Cel mai mult imi plac Parpalak, Papadie, Miau-Miau, Iubibubi.
thalia spune:
Nu-mi plac telenovelele
dar iubesc teatrul.
Muza teatrului este THALIA iar a ...telenovelelor tot o Thalie.Ce sa fac am riscat ..confuzia.
motanik spune:
Si io cred ca m-am mai iegzplicat
da' mai zic o data:
Sotiorul meu ma alinta "motanici" pe vremea cand eram la stadiul de tinerei la prima intalnire, ca deh, cica eram pisicoasa
Si acnd fuse vremea sa fac nick...motanik a scris pe mine!
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
ticka spune:
quote:
Originally posted by iileana
Au mai fost macar doua asemenea subiecte, si de fiecare data am simtit nevoia sa ma justific:, sa nu credeti despre mine ca-s chiar
cu o asemenea stupizenie de nick, da' io am venit aici cu treaba, imi trebuia iute-iute lista de gradinite, si habar n-aveam c-o sa ramin "cu DC-ul in vena" atita vreme. Daca-as fi stiut, probabil ca m-as fi gindit la un nick mai de Doamne-ajuta...
Cel mai mult imi plac Parpalak, Papadie, Miau-Miau, Iubibubi.
.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
juliafin spune:
Ticka,tu stii cāntecelul asta:
"tica,tica,tica,
m-a batut mamica.
c-a mancat pisica
toata māncarica.
si m-am dus la scoala,
cu burtica goala.
si-am mancat un mar,
pe stomacul gol"
Ticka,ai fost deja in Helsinki?
imi povestesti si mie,te rog?pe pm.(de ce nu avem un emoticon cu "te rog"?
The truth could set souls free.V.V.
adusca spune:
Nick-ul meu nu are absolut nici o semnificatie....Ada si Adina erau ocupate si am facut si eo permutari de N nick-uri luate cate K...si asa s-o ajuns la stupizania iasta
Daca as fi dorit sa-mi pun unul cu semnificatie, mi-as fi pus unul drag mie...folosit in alta parte, si anume sclifosita![]()
Viata e ca carosabilu'...unii vine, altii trece...
ticka spune:
juliafin -
!
Mi-au mai cantat fetele "tika tika tika " dar nu de-acolo mi se trage
. Ticka vine de la un cuvant care nu inseamna chiar ceva bun, e chiar nashpa - nu ma reprezinta, dar eram in toane 'bune' cand mi-am ales nickul. Las ca prind curaj si spun si cuvantul ![]()
off topic, da nu ma batetzi
! Mi-am pierdut shapca pe 13 febr (vezi ca tzin minte si data!) si a doua zi m-au anuntzat ca nu mai plec in Fin.
- de la shapca mi se trage
, doar nu ma puteau trimite fara shapca in dotare
.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis 
juliafin spune:
cum adica nu te-au mai trimis ca pierdusei shapca?!Aha,lor oameni cu suflet,le era teama ca vei raci?!
Pai ,Tickule,sunt -15 grade,(vezi ce ne scrie Kulta la subiectul Finlanda!)ai nevoie de caciula ruseasca,ditr-aia cu urechi.vazui ca esti din R.Moldova.
ticka spune:
quote:
Originally posted by juliafin
cum adica nu te-au mai trimis ca pierdusei shapca?!Aha,lor oameni cu suflet,le era teama ca vei raci?!Pai ,Tickule,sunt -15 grade,(vezi ce ne scrie Kulta la subiectul Finlanda!)ai nevoie de caciula ruseasca,ditr-aia cu urechi.vazui ca esti din R.Moldova.
Bey, caciula ruseasca o pierdui pe drum cand venii aici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
Cary spune:
Este o prescurtare a numelui meu,care este la randul sau modificat,adica:
Cary->Carina->CARIBDA!