Nick-uri - semnificatii
Raspunsuri - Pagina 2
ticka spune:
quote:
Originally posted by Cary
Este o prescurtare a numelui meu,care este la randul sau modificat,adica:
Cary->Carina->CARIBDA!
Ce frumos CARIBDA....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
cinta spune:
CINTA inseamna IUBIRE in limba indoneziana.
imi place f mult cum suna o declaratie de dragoste in aceasta limba:
aku cintaimu.
la fel ador si declaratiile de dragoste in limba turca. are limba turca o muzicalitate aparte pt urechea mea [prea putin muzicala, de altfel] data de terminarea in "m" a posesivelor/ genitivelor. asa ca cred ca un alt nick care mi-ar placea ar fi CANIM. - sa ma corectati daca nu am scris corect :)
cinta
eLaura spune:

Inspirate nick-uri v-ati ales, forumiste dragi! Al meu e doar de viteza, o asociere gen e-mail, eLaura (Laura pe net
, electronica, nu jucarie!). Imi place nick-ul tau, ticka, da' fa-ti curaj si da-i si semnificatia (uite, tick este "punctul pe i" in engleza, mmmmm?
).
Laura, mama lui Catamic
adrianangi spune:
Sunt cele doua prenume ale mele, siameze.
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
carmenp spune:
La mine-i simplu, prenume+initiala nume.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei
Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes
ticka spune:
quote:
Originally posted by eLauraInspirate nick-uri v-ati ales, forumiste dragi! Al meu e doar de viteza, o asociere gen e-mail, eLaura (Laura pe net
, electronica, nu jucarie!). Imi place nick-ul tau, ticka, da' fa-ti curaj si da-i si semnificatia (uite, tick este "punctul pe i" in engleza, mmmmm?
).
Laura, mama lui Catamic
eLaura -
!!!
) de la: conform DEX-ului "1.(Persoana) care comite fapte reprobabile; nemernic." la feminin. am spus-o
da eu nu sunt asa
, eu sunt blanda si buna
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis
dianapatrik spune:
La mine e simplu:DIANA-eu PATRICK-baietelul.Nu am pus si numele taticului ca era prea lung.
diana&patrick
Claudelu spune:
Si la mine e simplu...eu Claudia, sotu Claudiu si ca sa nu ne incurcam, acasa eu sunt Claudelu si el simplu Clau
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Pusi spune:
Pusi, e numele pisicii mele , pe care o ador. O vad gingasa si frumoasa..de fapt, este un diminutiv de la Papusa: Papusica...asa-i spuneam cand era mai micuta..acum a crescut,are 8 ani, si a ramas Pusi...Prietenele mele, unele, imi spun Pusi (Pusci).
Cristina.
josefine spune:
pusi, pisicuta mea de 7 ani tot numele de papusa il poarta:) cred ca s-au vorbit sa fie tandre si frumoase ca sa isi merite numele.
nick-ul meu s-a nascut din intamplare, cand jucam un joc online si nu stiam ce titulatura sa imi iau pana cand iubitul m-a "botezat".
zuzunica, iubita lui zuzunel