Nick-uri - semnificatii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by Cary

Este o prescurtare a numelui meu,care este la randul sau modificat,adica:
Cary->Carina->CARIBDA!

Ce frumos CARIBDA....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

CINTA inseamna IUBIRE in limba indoneziana.

imi place f mult cum suna o declaratie de dragoste in aceasta limba:
aku cintaimu.

la fel ador si declaratiile de dragoste in limba turca. are limba turca o muzicalitate aparte pt urechea mea [prea putin muzicala, de altfel] data de terminarea in "m" a posesivelor/ genitivelor. asa ca cred ca un alt nick care mi-ar placea ar fi CANIM. - sa ma corectati daca nu am scris corect :)

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eLaura spune:

Inspirate nick-uri v-ati ales, forumiste dragi! Al meu e doar de viteza, o asociere gen e-mail, eLaura (Laura pe net , electronica, nu jucarie!). Imi place nick-ul tau, ticka, da' fa-ti curaj si da-i si semnificatia (uite, tick este "punctul pe i" in engleza, mmmmm? ).

Laura, mama lui Catamic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Sunt cele doua prenume ale mele, siameze.

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

La mine-i simplu, prenume+initiala nume.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by eLaura

Inspirate nick-uri v-ati ales, forumiste dragi! Al meu e doar de viteza, o asociere gen e-mail, eLaura (Laura pe net , electronica, nu jucarie!). Imi place nick-ul tau, ticka, da' fa-ti curaj si da-i si semnificatia (uite, tick este "punctul pe i" in engleza, mmmmm? ).

Laura, mama lui Catamic

eLaura - !!!
. Eh, asa e super frumos! Asa o sa zic la toata lumea ca vine de la tick (punctul pe i)!. De fapt e prescurtare modificata (care mai si induce in eroare ) de la: conform DEX-ului "1.(Persoana) care comite fapte reprobabile; nemernic." la feminin. am spus-o da eu nu sunt asa , eu sunt blanda si buna

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianapatrik spune:

La mine e simplu:DIANA-eu PATRICK-baietelul.Nu am pus si numele taticului ca era prea lung.

diana&patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si la mine e simplu...eu Claudia, sotu Claudiu si ca sa nu ne incurcam, acasa eu sunt Claudelu si el simplu Clau

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Pusi, e numele pisicii mele , pe care o ador. O vad gingasa si frumoasa..de fapt, este un diminutiv de la Papusa: Papusica...asa-i spuneam cand era mai micuta..acum a crescut,are 8 ani, si a ramas Pusi...Prietenele mele, unele, imi spun Pusi (Pusci).
Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

pusi, pisicuta mea de 7 ani tot numele de papusa il poarta:) cred ca s-au vorbit sa fie tandre si frumoase ca sa isi merite numele.
nick-ul meu s-a nascut din intamplare, cand jucam un joc online si nu stiam ce titulatura sa imi iau pana cand iubitul m-a "botezat".

zuzunica, iubita lui zuzunel

Mergi la inceput