Nick-uri - semnificatii
Raspunsuri - Pagina 4
Geea spune:

Nick-ul meu reprezinta denumirea zeitei Geea, zeita pamintului la greci. Si are legatura si cu numele meu - Geanina - lumea imi zice Gea si dupa primele 3 litere de la masina mea. Si, ma rog, imi place cum suna.
bulinutza spune:
... asa ma alinta cateodata iubirea mea... si cum am incercat intai o gramada de alte variante da' erau ocupate... (de fapt imi zice bulino, da' eu mi-s tare alintataaaaaa)
georgescu oana spune:
Mai e nevoie de explicatii e numele meu .....Georgescu Oana
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
mara03 spune:
eu vreau sa vad pe aici pe ANDREEA BANICA (sa ne spuna daca e acea andreea banica
) si pe gripA ca tare-s curioasa de la ce vine...![]()
al meu nick vine de la numele pe care-l alesesem pentru bble nostru in cazul in care era fetita.
si 03 e anul nasterii bbului (2003). lipsit de inspiratie...![]()
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!
Viovio spune:
Tot ce-mi trecuse mie prin cap,si avea legatura cu numele sau cu porecla mea din tinerete,fusese deja ales.
Si pentru ca ma grabeam m-am gindit sa-mi scriu numele de doua ori.Asa a rezultat Viovio.
Acum chiar imi place cum suna.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos
floarea_soarelui spune:
Floarea verii, a luminii si a caldurii....si pt ca mi-s dragi verile si floarea asta care imi da senzatia de vitalitate...de fapt cand vad un camp de floarea soarelui in plina floare...sau numai o surata singurica am senzatia de lumina si caldura (chiar daca surata de multe ori e in vaza...si afara e frig:D).
Ma gandisem initial la Teodoreanu si a sa Lulli...dar am lasat "alintul" asta numai pentru acasa:)
Numai bine va dorim si multa, multa sanatate.
floarea soarelui
simina2005 spune:
"O viata nu valoreaza nimic, dar nimic nu valoreaza cit o viata." (Jerome K. Jerome)
Simina este un nume care m-a fascinat mereu. L-am ales pentru fetita mea pe care Doamne - Doamne a hotarat sa o ia la Dansul...dar ea mai exista totusi undeva in sufletul meu...si stiu ca cineva acolo sus ma iubeste

"Tot ceea ce nu te distruge te face mai puternic." (Nietzische)Mamica
Diana
si Andrei
ana_maria222 spune:
hmm..sa zic si eu? aste e nick-ul cu care ma inscriu peste tot..ana_maria este numele meu..si 222..hmm...vroiam sa-mi fac o adresa de mail ana_maria..si era luat si varianta asta mi-au dat-o ei...total neinteresant...
be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222
lorelei_19 spune:
niku meu e tare aiurit, da e semnatura mea, aplic copiraitu', asha ca aviz amatorilor ![]()
lorelei vine de la poezia cea mai cunoscuta a lui Heinrich Heine- poetul meu german preferat, iar 19 e numarul meu favorit- sau norocos, cum vreti ![]()