Piatra Neamt, Perla Moldovei (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Ce mai e prin Piatra?

cine merge de Paste? - eu nu...

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna dimineata,ce liniste pe aici.

Dragele mele se apropie cu pasi grabiti,care e atmosfera in Piatra Neamt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Salutare dragele mele! Sorry ca n-am mai trecut de mult pe aici, dar ultima saptamana a fost de cosmar; plus ca ma zbat sa fac anumite treburi care sa-mi aduca mai tarziu un anumit confort si parca...am momente cand zic ca nu o sa-mi reuseasca, si vreau si casa, si...ce sa mai zic: STRES MAXIM!!!
Oana, ma bucur sa aud ca incepi sa fii bine; faptul ca ne-ai scris, inseamna ca incepi sa-ti revii. Sufletul iti va "sangera" tot timpul, dat corpul si rationamentul vor lucra pentru cei dragi din jurul tau.
In alta ordine de idei, aflati ca MA DUC ACASA!!!!vineri, pe 29 Aprilie, plec spre casa!!!Nu-mi mai incap in piele de bucurie. Abia astept, mai ales ca am tinut tot postul, abia astept sa mananc bunatati de acasa, sa ma duc la gratar..pe la Batca Doamnei, sa trag o fuga pana la Durau, sa ma plimb prin centru etc...Cred ca nu-mi va ajunge timpul, dar macar pentru cafeaua bauta in balconul camerei mele de unde se vede muntele...si tot merita sa fac drumul asta..

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

bine v-am regasit dragelor, ca taaaaaare mi-ati mai lipsit!

Oana, imi pare nespus de rau pt. ce s-a intamplat. Insa...asta e viata, trebuie sa fim tari pt copiii nostri, pt cei dragi si sa mergem inainte. Si eu mi-am pierdut tatal acum 4 ani, s-a imbolnavit si in 4 luni s-a prapadit. Si, din cauza ca eu l-am vazut ultima data in viata cu 2 luni inainte sa moara, nu pot sa cred nici acum ca a murit, in subconstient refuz sa accept acest fapt. Il visez mereu, participand la viata noastra de acum, de parca ar fi, fizic printre noi si asa il simt tare aproape! Imi cer scuze de la celelalte fete pt off topic, insa simteam nevoia sa-ti spun aceste lucruri, sa stii ca suntem, toate de aici, alaturi de tine!

oanamc, ce faci, banuiesc ca ai nascut deja, cum te simti, cum e sa-ti tii minunea in brate?

loreq, te invidiez!!! Saluta muntele Ceahlau din partea mea, ca taaaare mi-e dor de chefurile din varf de munte!

va las ca ma cheama datoria.

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

buna dimineata

mai fetelor nu prea imi place ca e prea mare liniste pe aici

Azi pitica mea face 9 luni si a inceput sa mearga in patru labe.

Loreg " te invidiez "ca mergi in Piatra...ce sa iti spun ...distreazate la maxim si pt noi,cei plecati departe.
Ionela bine ai revenit
Oanamc vrem ceva vesti de la tine,ce fac?

UN PASTE FERICIT

Mergi la inceput

anca, felicitari! sa-ti traiasca minunea si sa fiti mereu la fel de fericiti ca acum!

si alex a implinit ieri 7 luni si a spus "mama"! Sunt in al 9-lea cer!

fetelor, ce mai ziceti? Sunteti prinse cu pregatirile de paste?

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

ce pregatiri? sunt o fericita - fac Pastele cu ai mei, dar nu la Piatra, ci la Constanta!
asa ca n-am grija gatitului - n-am avut-o niciodata - si nici a curateniei!

si Vlad al meu face maine 7 luni; are si el imbunatatiri in "vocabular" dar e inca la faza de ga-ga, gi-gi etc...

spor la treburi tuturor!

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Mergi la inceput

ferice de tine, herra! Eu in fiecare an am muncit ca robul! Si anul asta s-a anuntat soacra-mea! Insa nu mai fac nimic, o sa cumpar totul de-a gata: am vazut in oferta la carrefour drob, ca asta-i principalul la noi de Paste. Cozonac cumpar, asa ca nu-mi raman decat ouale de "colorat". O ciorbitza si o fripturica - oricum fac... Daca are cineva ceva de comentat sa vina cu mancarea in traista (nu dam nume)!

mai dragelor care locuiti in Piatra, mai stiti ceva de iza??? Ca n-a mai dat nici un semn de viata si chiar ma gandeam la ea si la bebeii ei...

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

O SARBATOARE PLINA DE LUMINA!

s-au pierdut mesajele din ultima saptamana...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Mergi la inceput

Pacat,s-au pierdut mesajele din ultima sap,

HRISTOA A INVIAT

PASTE FERICIT TUTUROR

Mergi la inceput