Piatra Neamt, Perla Moldovei (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna la toata lumea

noi suntem bine,numai ca nu prea ma lasa pitica sa scriu,vrea si ea si daca o las va dati seama ce iese.

De 1 Aprilie nu a tinut nici o pacalealadar nici eu nu am reusit sa pacalesc pe nimeni.Voi
La noi a venit primavara,ieri a fost o zi superba si am stat toata ziua in parcdar din pacate azi ,vom sta in casa

In rest toate bune si frumoase,va asteptam sa mai scrieti,multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Buna dimineata!!!Mai e cineva prin zona? Astept raspuns, altfel o sa creada lumea ca "vorbesc" singura!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns concord99_99 spune:

Buna fetelor,

Am revenit si eu printre voi. Multumesc fetelor care mi-au transmis condoleante. Din pacate pentru mine aceste 2 saptamani au fost un infern, si se pare ca asa va fi si de acum incolo o buna perioada de timp.

Mergi la inceput

Oana ,bine ai revenit,.Incearca sa fi tare pt puiul tau ascump care are nevoie de mama lui,

Mergi la inceput

Bine ai revenit, Oana! Putere si tarie de caracter sunt lucrurile de care ai cea mai mare nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Buna fetelor, de o saptamana nu am mai avut timp pentru DC. Mi-au racit fetele (binenteles ca amandoua, au invatat deja sa imparta frateste), din fericire au avut o forma usoara de viroza, fara probleme pulmonare. Da' mucoase si mofturoase...numai in brate voiau. Luni am crezut ca am scapat, m-am dus la o sedinta de masaj, ca nu mai puteam de spate dupa atata carat la fete. Si ieri a inceput mititica sa planga sfasietor si sa faca febra - a facut otita! Am dus-o iar la dr., m-am documentat pe aici (cea mare nu a avut niciodata si nu stiam mai nimic despre otita) si ma rog sa scape repede.
La Piatra e primavara adevarata, soare si caldut si mi se pare mie ca e plin orasul de copii si bebelusi, au iesit ca floricelele din iarna. Mai ales parcul din centrul e numai a lor, sunt tare veseli si frumosi toti.
va pupic,

fetele mele

Mergi la inceput

Draga Vali, imi pare rau ca ti-au racit "bijuteriile", dar ma si bucur ca le-a mai trecut; o sa treaca si otita micutei!
Abia astept sa vin acasa ca mi-e un dor de ma ustura la suflet; n-am mai fost din septembrie! Cand eram in liceu, vedeam parcul de pe geamul clasei; aveam geamul in dreptul bancii si nu prea imi mai statea capu' la ore, ca erau tufele alea galbene inflorite...si prin '93 cred mai canta si fanfara in foisor, cam pe la 4-5 dupa amiaza; si cum sa fii atenta la ore; ce vremuri!!!!!!!!!!!!
Hai, ca m-apuca nostalgia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

DA...si mie mi-e dor de dupa-amiezele de liceu, cand priveam pe geamul clasei care dadea spre parc si ma gandeam la orice altceva decat la ora respectiva...parca si lumina soarelui era altfel, in culoarea mierii...sa vedeti la mine nostalgie!

eu n-am mai fost in Piatra din iulie!

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput

buna nemtoaicelor,slaba activitate.

Eu nu am mai fost acasa(in Piatra)din aprilie,am exact un an;abia astept vara ,merg acasasi voi sta trei luni.
Vali fetele cum se mai?Multi la prinsete ca tare scumpe mai sunt.
Oana,cum te simti,esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns concord99_99 spune:

Buna fetelor,

Nici eu parca n-am mai avut chef de DC in ultimul timp; de fapt, n-am chef de nimic. Anca & Loredana - multumesc pt incurajari; este f greu sa imi revin dupa asa un soc; stiu ca viata merge inainte, insa eu mi-am adorat tatal; si mai ales ca eu il asteptam sa vina la mine; urma sa plece mama si sa vina tata; faceau cu schimbul; tata nu si-a cunoscut nepotelul, doar asa din poze...aici e durerea mare.era asa de fericit ca vine la noi...
apoi oboseala de pe drum pt cel mic, ca nu e usor intr-o saptamana sa schimbi 2 fuse orare , plus clima, apa, conditii de drum ( ma refer la drumul buc - p.nt care mi s-a parut ingrozitor de lung). la intoarcere, zayn al meu a plans non stop de la amsterdam - toronto; ii adusese pe toti din avion in pragul disperarii; mai ales sotol meu care l-a tinut in brate aproape 8 ore...
insa incercam sa ne revenim....si o asteptam pe bunica la noi...

Mergi la inceput