Piatra Neamt, Perla Moldovei (2)
Raspunsuri - Pagina 11
naomi_ioana spune:
Annabella ,iti doresc din toata inima nastere usoara si te asteptam repede cu poze cu strumfelu,
lorelei_19 spune:
Annabella, intoarce-te la Rugina, n-o sa fie nici o problema. E un medic tare bun si de incredere. iti tinem pumnii din toata inima si-ti dorim nastere usoara si bebic sanatos.
In privinta sarbatorilor, ieri a fost Karfreitag- adica un fel de Vinerea mare, iar toate magazinele au fost inchise. Astazi se fac ultimele cumparaturi inainte de paste. Maine si poimaine toate magazinele vor fi inchise. Sunt cateva obiceiuri pe-aici care-mi plac in mod deosebit, obiceiuri pe care noi nu le avem: este un fel de copacel cu ramuri indoite in toate felurile (daca vad vreo poza v-o trimit), copacel care se umple de oua colorate (false, nu adevarate) si de tot felul de ratzuste, gainushe si flori, toate tipic de primavara. Mai este apoi ascunsul oualor si a dulciurilor prin gradina, obicei care le place la copii in mod deosebit. Ce satisfactie mai mare e- copil fiind, decat sa gasesti sub un pom o ciocolata sau jocul preferat, un ou de ciocolata sau o papusha frumoasa. Parintii se trezesc inaintea copiilor si ascund toate darurile peste tot, daruri care sunt cica aduse de iepurashul de paste. Continui, ca plec acum.
Pup
naomi_ioana spune:
Buna dimineata,credeam ca nu o sa mai mearga forumu
.
Lorelei frumoase obiceiuri la voi,mai povesteste-ne cand ai timp.Fetelor cum a fost wekend-ul si PASTELE,cei care ati sarbatorit?
Mi-a trecut raceala si sunt din nou in forma
,azi se anunta o zi superba,abia astept sa merg la plimbare cu
.
o sap buna va doresc,
ionella3003 spune:
ce dor mi-a fost de voi!!!
anca, ma bucur ca ti-a trecut raceala! la noi e mohorat, ploua si bate vantul
asa ca nici azi n-o sa ne plimbam (ca nici ieri nu s-a putut)
anabella, nastere usoara si sa ne tii si pe noi la curent cu mersul evenimentelor!
mai stiti ceva de isa? parca zilele astea trebuia sa se intoarca in tara...
lorelei, chiar ca-s frumoase obiceiurile de la voi, mai ales pt. copii...chiar ma bate gandul sa le aplic si eu (cele cu ascunsul cadourilor) cand o creste alex...
hai sa ne laudam si noi un pic: am fost cu alex la un curs de inot pt. bebei: a fost o veselie generala, ne-am distrat pe cinste! De-abia asteptam sa mergem din nou, peste 2 sapt!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
crissandrada bine ai venit in gasca noastra
!!! Sa-ti traiasca printesa!!! (Ferice de tine ca nu i-ai avut profesori pe Dinu si pe Borcea)
ALEX cantaretul
herra spune:
ionella, poate puneti poze de la inot! cat va invidiez!
cum era apa - calda ca la baita?
cu ce o dezinfecteaza? stiti, mie mi se mai spune "paranoia"...
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad
(23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
yashy spune:
Buna fetelor! Ma bucur ca v-am regesit!
Annabbela, o nastere usoara si un
sanatos si frumos! Mult curaj!
Ionella, cred ca v-ati distrat de minune!! Si eu l-am dus pe Luka la inot, dar era mai maricel.
Herra, aici in Japonia apa de la piscina chiar si la cursul de bebei era de 30-31 grade C. Cand intrai la inceput era chiar rece, dar apoi te obisnuiai
. Dupa ce iesiai din apa, faciai un dus si intrai intr-o sauna sa te usuci.
Isa, sa ne dai un semn sa stim daca ai ajuns cu bine!
Adina
& Luka
(3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama
ionella3003 spune:
yashy, herra, si la noi a fost apa in bazin de 30 - 32 gr. iar apoi am intrat in jacuzzi, unde era muuuuult mai calda. si eu am fluturasi cu conjunctivita, raceala, insa slava Domnului pana acum n-a fost nimic. Functioneaza de multisor clubul asta, e la crowne plazza, piscina hotelului, si n-am auzit mamici care sa reclame c-ar fi avut probleme cu bebeii din cauza asta! noi mai mergem, oricum, ca taaaaaaare mult ne-a placut. Poze cat de curand, promitem
!
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
ce faceti dragelor, unde v-ati ascuns? Aha... stati pitite sa nu va gaseasca pacalelile!... pe noi ne-au pacalit suficient guvernantii cu noile preturi si noile taxe care se aplica de azi
!!!
Noi suntem bine, doar ca e un frig afara si cred ca nici azi nu avem cum sa iesim cu caruciorul, asa ca vai de mijlocelul meu - o sa-l scot la plimbare in marsupiu ca sa-l mai pot proteja de vant!
Ce mai ziceti, cu ce va mai laudati, ce va mai fac bebeii???
ALEX cantaretul
Loreg spune:
pai, da...se pare ca ne-a cam lovit astenia de primavara!!! pe mine ma cam pandeste o raceala da' eu nu ma las....nici nu vreau sa aud de asa ceva...mai am 4 sapt si ma duc acasa, pt ca in fiecare an eu ma duc acasa de Paste!!! sa ma indop cu pasca si cozonac si drob...(bineanteles ca delirez ca sunt in post - adicatelea a3-a sapt de post, DA???!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos