Piatra Neamt, Perla Moldovei (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Adevarat a inviat!

N-am mai intrat de mai bine de o luna pe forum, caci am inceput si eu sa lucrez. CUlmea e ca mi-am gasit de lucru intr-un spital specializat pentru femei, asa ca lucrez cu gravide. Am avut un soc cand am intrat in spital, si mai ales in saloane. Stiam eu cam cum e, dar socul tot a existat. Si e spital "de stat", nu privat, si toate gravidele sunt tratate exact la fel - eu sunt la cele dependente de droguri, care vor sa faca ceva sa nu afecteze pe bebe. Si toti vorbesc frumos cu ele, stau in aceleasi saloane ca toate gravidele... Camerele au 2 sau 3 paturi, intr-un spatiu in care in Romania sunt macar 6, daca nu 8 paturi. Acum m-am obisnuit cu ce e aici, dar ma doare cand citesc ce povestiti si-mi amintesc cum a fost cand am nascut eu...

Pastele l-am petrecut traditional, inclusiv cu drob, pasca si cozonaci. Cei de alte religii au obiceiul sa ascunda ouale de Pasti - care sunt de ciocolata - prin curte, iar copiii merg sa le caute. Le-am luat si eu la ai mei oua de ciocolata, si mai mari, si mai mici, dar nu le-am ascuns. Au mai primit si iepusrasi, au primit oua de ciocolata si de la gradinita, respectiv de la scoala. Veselie mare pe ei, sa vina iepurasul de doua ori.

La voi cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

HRISTOS A INVIAT !!!!! si Bine V-am Regasit Dragutzelor,

SA stiti ca este a treia oara cind va scriu in decurs de 5 zile,si am avut neplacuta surpriza sa vad ca o fac in zadar(vineri se pare ca s-a sters mesajul din cauza site-ului,iar ieri am contractat un virus care imi inchidea PC-ul dupa 1 min,poate sa am astazi mai mult noroc.
In primul rind vreau sa va multumesc ca v-ati interesat de mine,si sa spunCondoleante Oanei si Bine Ati Venit Celor care ne-au descoperit recent.
In al doilea rind vreau sa-i multumesc Laurei ca v-a mai tinut la curent!
Cit despre noi 3 sa stiti ca suntem bine,incercam sa ne reacomodam acasa desi nu-i foarte usor.M-am hotarit sa nasc la BAcau,pentru ca asa cum vorbeati si voi(am citit tot ce-ati scris cit am lipsit) am evitat maternitatea din Piatra datorita scandalurilorsi sper sa filuat o hotarire buna!Pe ginecologul din BAcau il cheama Corneleac si atit el cit si doctirita mea de familie(Manea) m-au incurajat si mi-au spus ca n-am nici un motiv sa nu ajung cu sarcina la 9 luni(fapt care mi-a ridicat foarte tare moralul).Saptamina viitoare intram in luna a-7-a,si ar mai fi 2 luni,cezariana am programat-o la inceputul lunii iulie.
Cit despre BBi ,i-am "vizionat"(la echograf) de 2 ori de cind suntem acasa(In IAsi,la un echograf destul de performant),acum au in jur de 1kg si jumatate si unul dintre ei este tare activ(spre deliciul meu),cit despre mine am cam batut suta......de kg,si abia ma mai misc,dar chiar nu ma deprima situatia,in schimb abia astept sa ma plimb cu gogosheii prin parc.In ceea ce priveste numele inca nu ne-am hotarit.
Cit despre intilnirea voastra vrea sa va spun ca sunt mare amatoare, cu toate ca ma deplasez greu ,abia astept sa va intilnesc!
VA PUP toate cu drag si sper sa tinem mai des legatura ,ca acum avem si noi internet(de fapt,avem de vreo sapt. dar n-a mers,si io am turbat de ciuda)de la AMbra.
TAre ma buxcur ca v-am regasit!
Bella si Sandibeii (29 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

[b][redHRISTOS A INVIAT!!![/red]b] si bine v-am regasit dragutzelor!! Am fost la Piatra-Neamt!!! mi-am incarcat putin bateriile si ieri m-am intors, da' in 2-3 sapt ma duc din nou ca tare mi-a mai placut!!!!
Va si va doresc tot binele din lume!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!

Cum ati petrecut dragelor? Noi ne-am bucurat de vremea frumoasa si ne-am plimbat cat am putut prin parcurile Bucurestiului, insa cu maraiala de rigoare datorata celor 2 dintisori care sunt gata sa iasa!

isa, ma bucur sa citesc ca sunteti bine, sarcina usoara in continuare si nastere la fel! Te asteptam cu noutati!

Loreq, te invidiez, eu de-abia prin vara o sa merg acasa, insa cred c-o sa stau o luna intreaga, asa, ca sa ma satur!

herra, zici ca a fost incantat Vladut de mare... de-abia astept sa mergem si noi!

Deocamdata atat, sper ca sunteti bine cu toatele si... sa ne citim cat mai curand!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ionella3003

herra, zici ca a fost incantat Vladut de mare... de-abia astept sa mergem si noi!

Deocamdata atat, sper ca sunteti bine cu toatele si... sa ne citim cat mai curand!

ALEX cantaretul

lucrez de zor sa pun poze de la mare in album...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

sper ca am reusit!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

me, my family, MY SON

poze de la mare

Mergi la inceput

herra, e mortal pustiul! sa-ti traiasca! Are o fetisoara asa de interesanta!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

multumim! si asteptam poze noi cu Alex!

me, my family, MY SON

poze de la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna,ce liniste pe aici...nu mai scrie nimeni nimic?

Mergi la inceput

salutare, dragelor!!!

sunt consemnata la domiciliu, am facut varicela!!!! Si eu si sotul n-am iesit din casa de aproape 10 zile! Partea mai dureroasa e ca s-a plictisit alex de atat stat in casa... Deocamdata el nu a facut si s-ar putea sa nici nu faca acum, pt. ca nu am intrerupt alaptatul... Sa dea D-zeu sa scapam cu bine de aceste zile!

sper ca voi sunteti bine, ca vad ca-i cam liniste pe aici, vorba ancai...

ALEX cantaretul

Mergi la inceput