Exista suflete pereche ??
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
quote:
Originally posted by ManyHope
eeei,regret sa va spulber iluziile romantice (da nu prea tare),insa am o veste pentru voi (nu asha ca evanghelia de buna): DUMNEZEU NU E AGENTZIE MATRIMONIALA! asha sa stitzi! n-a fost niciodata,nici n-o sa fie vreodata EL petzitoarea nimanui,nu cu d-astea se ocupa,ci fiecare fomeie/om pe limba lui/ei piere,cum isi ashterne fiecare asha se culca,toate femeile/barbatzii ishi aleg EI personal fiecare si nu alege altcineva in locu nimanui;e totushi adevarat ca CEL-de-SUS ajuta,da numai pe cine merita!nu "la rand ca la moara" cum visatzi voi,iar ajutorul este CEL MULT sa te-mpinga sa fi intr-un anume ceas intr-un anume loc ca sa ai shansa sa te intalneshti cu cine trebuie (cum a fost cazul MEU de exemplu,nu ca m-ash lauda,nooo,da pe bune asha a fost!) iar mai departe te descurci,tu alegi daca dai cu tifla sau intinzi mina sa te prinzi,nu se mai baga nici dracu pe ce faci tu (sau poate ca shi-o baga coada la unele din voi,shtiu io?);
de aia poate sa fie mai "casatorie" trairea impreuna a doi oameni care se indreapta unul spre altul cu tot ce sunt,cu iubire daruitoare,chiar daca n-au dat pe la biserica din prima -
...
--------------------------
Nu pot sa nu fiu de acord. Pare misogin, dar nu e.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elena/Elena.jpg)
Elena spune:
quote:
Originally posted by ManyHope
eeei,regret sa va spulber iluziile romantice (da nu prea tare),insa am o veste pentru voi (nu asha ca evanghelia de buna): DUMNEZEU NU E AGENTZIE MATRIMONIALA! asha sa stitzi! n-a fost niciodata,nici n-o sa fie vreodata EL petzitoarea nimanui,nu cu d-astea se ocupa,ci fiecare fomeie/om pe limba lui/ei piere,cum isi ashterne fiecare asha se culca,toate femeile/barbatzii ishi aleg EI personal fiecare si nu alege altcineva in locu nimanui;e totushi adevarat ca CEL-de-SUS ajuta,da numai pe cine merita!nu "la rand ca la moara" cum visatzi voi,iar ajutorul este CEL MULT sa te-mpinga sa fi intr-un anume ceas intr-un anume loc ca sa ai shansa sa te intalneshti cu cine trebuie (cum a fost cazul MEU de exemplu,nu ca m-ash lauda,nooo,da pe bune asha a fost!) iar mai departe te descurci,tu alegi daca dai cu tifla sau intinzi mina sa te prinzi,nu se mai baga nici dracu pe ce faci tu (sau poate ca shi-o baga coada la unele din voi,shtiu io?);
Woow, pare suparat tare omu'
![](alcool.gif)
![](images/user_man.png)
DARAEL spune:
Cei ce traiesc acest sentiment, ei care l-au aflat, cred ca exista...
Iar cei ce nu-l cunosc, ci doar tanjesc dupa el il neaga cu tarie.......
Cam asta am descoperit eu citind cuvintele voastre frumoase.
Cat despre sufletul meu pereche ... poate am sa va scriu odata cum ne-am intalnit si ne-am recunoscut... desi nu s-au inventat cuvinte in aceasta lume capabile sa descrie acel moment unic...
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
Eu cred cu tarie ca exista.Eu mi l-am gasit..ne-am gasit unul pe altul,si de atunci traim o poveste minunata de dragoste.El e sufletelul meu..asa il si alint.
El,sotul meu,e jumatatea mea,sufletul meu pereche...iar ceea ce e intre noi nu se poate descrie in cuvinte..
Pupici cu lipici.
Si mai voiam sa mai zic ceva,dar mi-a luat-o Darael inainte..cine traieste asta,simte asta..crede,cine nu,neaga cu tarie..Asta e! pt toata lumea.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!
![](images/user_woman.png)
energy79 spune:
Si eu sunt convinsa ca exista!!!Intr-adevar,pana sa-l intalnesc,sustineam si eu cu tarie e ca nu exista...dar Dzeu m-a ajutat sa-l gasesc,asa cum spunea cineva...m-a ajutat sa fiu intr-un anume loc,intr-un anumit moment!!!si in acel moment in care l-am vazut,fara sa stiu nimic despre el am simtit ca el e barbatul vietii mele,jumatatea mea!!!
pupici
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by Leditia
Eu cred cu tarie ca exista.Eu mi l-am gasit..ne-am gasit unul pe altul,si de atunci traim o poveste minunata de dragoste.El e sufletelul meu..asa il si alint.
El,sotul meu,e jumatatea mea,sufletul meu pereche...iar ceea ce e intre noi nu se poate descrie in cuvinte..
Pupici cu lipici.
Si mai voiam sa mai zic ceva,dar mi-a luat-o Darael inainte..cine traieste asta,simte asta..crede,cine nu,neaga cu tarie..Asta e!pt toata lumea.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!
Subscriu
![](floare.gif)
Pupicei pentru tine Leditia
![](pupic.gif)
vlada spune:
Da,exista cu siguranta ! Si pana la urma cred ca e menit sa-l intalnesti, mai devreme sau mai tarziu....dupa noroc !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Banti spune:
Ma gindesc ca daca ar exista intra-adevar atunci ar fi nedrept ca unii sa-l intilneasca si altii nu, nu-i asa? Nu cred in noroc, cred in binecuvintarea pe care ti-o da Dumnezeu. Sufletul pereche devine cel pe care il iubesti si te iubeste neconditionat, care e gata de orice sacrificiu pentru tine, cu care atingi cea mai profunda intimitate si cu care poti comunica deschis.
Ioana
qicoletta spune:
SUFLET-PERECHE ce inseamna?sa il gasesti(cu greu)si apoi totul sa mearga de la sine,in asa ceva nu cred.oricat de suflet pereche ar fi ea sau el tot trebuie muncit mult ca relatia sa mearga bine.
Cred ca exista persoane cu care te intelegi mai bine si cu care comunici mult mai usor,si te inteleg la un anumit nivel(poate asta e sufletul pereche).si apropo de "Dumnezeu nu e agentie matrimoniala"este EL multe altele,de ce nu ar fi si agentie(un departament in plus nu strica la mineni).:)
In concluzie nu stiu daca exista suflet pereche,dar e tare placut sa te gandesti ca exsta cineva pentru tine.