Mamici de ianuarie - februarie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Chiar acuma m-am intors de la spital. Astazi la 14:45 s-a nascut Robert Benjamin. Are 3,5kg, 51cm,scor Apgar 10, si e un dulcic si jumate.

Le merge bine la amandoi. De fapt ne merge bine la toti trei. :)

Va multumim mult pentru toate incurajarile si suportul dat. Numai bine la toate care inca sunt cu sulfetul la gura si asteapta. Cand vedeti minunea minunilor o sa merite tot ce ati suferit.

cealalta jumatate a lui galaxy.

io si un (intr-un burtic de 39+ saptamani)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetele, legat de pompa de san, am si eu una Chicco de tip seringa. Am incercat o data sa o folosesc si m-am chinuit foarte tare, si cred ca mi-am fortat foarte tare sanii, ca de atunci ma dor foarte tare, ca si cum as fi facut intindere.
Ma gandesc ca poate nu stiu eu s-o folosesc.
Adita, tu cum o folosesti, cat de tare trebuie sa tragi de pistonul ala ca sa nu-ti faca dureri? Si e nasol ca trebuie sa stai si aplecata, ca sa nu curga laptele pe langa..

Coraly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Galaxy, felicitari ! Sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos, mancacios si cuminte. Multumim pentru vesti.

lu.more multumim pentri vesti. Ma bucur ca Seb e mai bine. Numai sanatate si ganduri bune!

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

FELICITARI GALAXY!!!!!!!! SA VA TRAIASCA PUIUTUL!

Fetelor, voi cum stati cu lohiile? Eu am crezut ca s-au oprit, deoarece dupa 3 saptamani si jumatate de la nastere au disparut incet, incet, apoi am avut o saptamana pauza, iar acum am iar sangerari cu siange rosu aprins.
O fi menstruatie? Eu nu mai inteleg nimic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Felicitari Galaxy! Sa va traiasca copilul si te asteptam acasa. Lu.More transmitei la Oana multe salutari din partea noastra si spunei ca o asteptam din nou in rindul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta, la mine mai sunt lohii dupa patru saptamani (luni se implinesc), dar in cantitati infime. Tocmai am citit in cartea sotilor Capraru ca la trei saptamani de la nastere se poate produce o sangerare mai abundenta numita "mica menstruatie" iar primul ciclu se produce cam la 6 saptamani, dar e aproximativ... Probabil ca asta e la tine si nu e cazul sa te ingrijorezi.

bebe Dragos si mamica Lali

http://community.webshots.com/user/laurastoica100

"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Galaxy felicitari!!!
Sa fie sanatos, mincacios si cuminte!

Fetelor ii da cineva Humana la copil?
Eu il alaptez pe Andrei, dar cred ca o sa-i dau si supliment ca am impresia ca nu se satura. Si in plus a luat si f putin in greutate. Cam 70g de cind a iesit din spital(1 saptamina si jumatate). Noi tot obositi suntem dupa ce de la 5:30 la 9 am stat trezi si nu am vrut sa dormim. Pina la urma tati a reusit sa ne faca sa adormim.

Lu more te rugam sa-i transmiti Oanei ca suntem alaturi de ea si ne bucuram ca Seb se simte mai bine!

Lali, Crinuta la voi deasupra operatiei s-a umflat un pic? e asa ca un saculet?

Fetelor care ati facut furia laptelui puneti comprese calde(cit de calde suportati) pe sini. Asa o sa se descongestioneze si o sa puteti sa va mulgeti mai usor. O sa vedeti ca dupa ce puneti acele comprese o sa inceapa sa va si curga sinii. Am trecut si eu prin asta si asa am rezolvat (desi in maternitate imi spusesera sa pun comrese reci--- si dupa ma dureau asa de rau, iar la muls imi venea sa ma sui pe pereti).

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amary, eu ii dau Humana din ziua a 3-a de viata. San ii dau din cand in cand, insa sper sa ma disciplinez.
Eu deasupra operatiei, aveam si mai am o intaritura, si asta mai mult in jumatatea stanga a operatiei. E ca o linie, de-alungul taieturii.

Ce face ochisorul?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Viktoria,ce mai faci,cum te simti?
Crinuta,nu iti fa probleme,intaritura dispare in timp.

O zi buna

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Melissa 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Bravoooo, Galaxy. Sa fiti happy si sanatosi!

Fetelor, cred ca fetita mea are probleme cu burtica. Sa fie oare de la MiluMil? Ea maninca mixt (sin + MiluMil), dar de aseara nu ii e prea bine cu burtica (a facut kk de 9-10 ori si arata altfel decit pina acum)...
E posibil sa mi se fi stricat mie laptele in sini? Sau nu mai tolereaza MiluMil?
Da cineva bebelului Bebelac? Cum este? Am inteles ca pe asta il luam gratis - eu ma gindesc ca este destul de prost, altfel nu-l dadea statul gratis, dar pediatra sustine ca e foarte bun, ca toti copiii din grija ei au crescut frumos cu Bebelac.

Sau ce alt lapte pot incerca in loc de MiluMil?

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput