Mamici de ianuarie - februarie 2005 (80)

Mamici de ianuarie - februarie 2005 (80) | Autor: Marina

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Nu apuc deloc sa citesc tot...Acum profit ca Miti doarme (cum de?)!

Aseara a fost dr. neonat. Ne-a facut masaj-gimnastica si baita...O veste buna: am ajuns la 2700grame! Am pus aprox 500gr de cand am iesit din maternitate!!!

Amaya, nu pot spune o ora... Cand poti tu...iar eu daca nu sunt cu bubulina raspund...Nu avem un program, zi/noapte mancam din 2 in 2 ore si urlam...De cele mai multe ori cred ca urla ca asa vrea ea! Ma rog, urla bine inainte de biberon si doar de 2 ori in 24h dupa biberon... Vecinii ii spun Sirena! Azi am lasat-o sa urle! Pana la urma a obosit si a adormit! Ii place in brate iar suzeta desi ii place tb sa i-o tin eu in gurita!

Shobo, nu cred ca va face buf deocamdata...Sper... O tin cu el desfacut pentru ca noaptea sa mai intind o mana peste ea sa o mangai...

Rayan si Tudor(Irina-Tomasa) sunt pe site-ul micutei mele:
www.ioana-eleonora.go.ro

pupici

bebe ioana-eleonora + simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Crinuta,

si Alina a avut asemenea "galmute" si in urma examinarii de catre pediatru am primit acelasi raspuns ca si tine. Deci e OK.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB la purtator (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

ALIMENTE CE SE CONSUMA DE MAMA CAT ALAPTEAZA, PANA PE LA 3-4 LUNI

FRUCTE:
mar progresiv
banane la discretie
ananas
NU:
kiwi
citrice
pere
struguri
prune
piersici
caise

LEGUME:
cartofi (fierti, copti, prajiti la teflon cu foarte putin ulei, piure)
rosii progresiv
salata verde
radacinoase (in ciorbe, in supe, coapte in cuptor, fierte)
NU:
mazare
varza
fasole uscata
ceapa cruda (este permisa numai fiarta)
praz

CONDIMENTE:
marar
patrunjel
cimbru
mac
susan
chimen
NU:
ardei iute
piper

CARNE:
carne de orice fel (slaba care sa fie fiarta , la gratar sau la Teflon prajita usor cu foarte putin ulei, in mancaruri gatite)
mezeluri fine si putin condimentate
in supe de orice fel
in mancaruri gatite cu ceapa fiarta, si nu prea mult bulion sau rosii

DULCIURI:
placinta cu mere, branza, dovleac
chec
cozonac
fursecuri
NU:
ciocolata
torturi
prajituri(cu frisca sau creme)
frisca
inghetata

BAUTURI
bere fara alcool
compoturi sau sucuri (de ananas, mere, fructe exotice-Santal, pepene galben, banane)
vin putin
sampanie putina
NU:
ciocolata
cafea
bauturi alcoolice
compoturi din citrice,struguri, prune, oere, kiwi

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 37 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Buna, fetelor,
Oana e din nou la spital cu puiul ei. Pediatra, la care a mers de dimineata, i-a confirmat ca ce are Seb e mai mult decat un nasuc infundat si a trimis-o de urgenta la spital. Cel mic are, se pare, o bronho – nu-stiu-ce, si daca nu e sub observatie, risca sa-i « coboare »la plamani.
M-am informat (pe internet) si se pare ca in Franta 1 din 3 nou nascuti fac forme mai usoare sau mai putin usoare de astfel de bronsita, medicii sunt obisnuiti cu asta si riscurile sunt minime. Doar ca fiind de natura virala, nu trece cu picaturi in nas !!!
Am vorbit cu Oana la pranz, diseara trec pe la spital si mai vin cu noutati.

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Kita multumesc mult ,sincer cu strugurii si cu prajiturile(mai ales cele cu frisca )mai ucis.Astazi chiar am fost prin piata si tare m-am mai bucurat ca am gasit struguri ma gandeam ca o sa am voie ca cu mere si banane nu prea ma omor.

I.G.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

I-mi pare rau pentru Oana este atat de neplacut sa-ti sti puiutul in suferinta ca ti-ai dorii sa suferi tu inzecit dar sa ii fie lui bine.Eu sper si ii doresc din toata inima sa fie o forma usoara si sa sacpe de ea cat mai repede.MULTA MULTA SANATATE.

I.G.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Oana, multa sanatate puiului. E bine ca te-ai dus la medic din timp.

Crinutza, se pare ca si dupa nastere noi doua am ramas in top la "pasarele". Noi vom muri de inima, inca tinere fiind...

Kita, merci pentru lista - trista interdictia la ciocolata...

Simona, ce neonatolog a venit? Ai chemat pe cineva din spital?

De miine incepem sa luam Vigantol - 2 picaturi. Voi cum ii dati, in lapte, in ceai, cu lingurita?

Si acum problema... in loc sa manince zdravan o data la 3-4 ore, maninca putin (20-30 ml) din ora in ora... Ce ma fac cu ea??? Cum o dezobisnuiesc?

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetele mele ! Multumesc la toate pt. urari , sunteti niste scumpe !
Noi am venit ieri acasa , suntem sanatosi , si fericiti.
De asemenea obositi si in dureri normale .Povestea va veni in curand .
Pe scurt la nastere a avut 3300 kg. iar de masurat aici nu se masoara , in trecut se facea asa acum nu .
Am avut nevoie de cezariana din cauza mai multor complicatii insa in special dilatatie 6 cm , si nici un pic sentiment de a impinge .
Va pup ca trebuie sa plec sa-i dau lui Mandy lapte .
Data viitoare mai mult .
Am pus poze cu Mandy pe site .

Alina ,Wichard si bb. 39 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Oana iti tin pumnii sa va faceti repede bine!!!

Kita multumiri pentru lista. Sa stiti ca eu respect ce scrie acolo si bebelusul meu nu a avut absolut deloc colici.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Alina MAria bine v-ati intors acasa. Sa fiti sanatoase!
Ana MAria sa stii ca si prietena mea care mi-a dat lista respecta cu sfintenie ce este scris pe ea, iar bebeita nu are colici(are deja o luna de zile!) Sincera sa fiu eu sunt cam sceptica. Am citit ca daca unul din parinti a avut colici, sunt sanse ca copilul sa nu mai aiba.

Kita(Alina) si Samburasul vioi de 37 de saptamani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput