Mamici de ianuarie - februarie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

va multumesc pentru raspunsuri. O sa vad eu ce fac... deocamdata mi se pare ca uneori ma invart putin mai repede decat restul pamantului:)
A domani!

Anda, mama Irinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anda, am uitat sa spun ca noi nu folosim suzeta. Am una in casa dar nu vreau sa o foloseasca Rayan. Sper sa nu fie cazul.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

help

se trezeste, suge la sin 10 minute si apoi doarme iar. Oare cit de mult poate minca in 10 minute? I-o ajunge?

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Leta, si la noi azi a fost o zi grea. De azi dimineata nu doarme, abia acum a adormit, mananca ce mananca, atipeste si peste 10 minute plange iar, si tot asa o tinem de azi dimineata. Sunt franta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Dragele de voi,

va tot citesc si vad toate probelemele la care va voi face probabil si eu front comun dar mai avem aprox. 1 luna pina atunci... tot va citesc si ma gindesc, Doamne, ce ma mai asteapta si pe mine probabil, dar... sanatosi vom vedea cum le rezolvam. si cind vad burtica miscindu-se zic, mai stai mami ca acolo e asa de usor si de bine sa am grija de tine ... cind o sa fii afara ia uite ce ne mai asteapta!...

am fost si noi simbata la control si bibisor are 2.7 kg, nu a mai creascut asa tare cum zicea dr-ul. acum ne estimeaza 3.5-6 kg la nastere, nu 4 cum spunea acum 1 luna. dar vom vedea... taticul lui a avut 3.650kg la nastere, deci probabil seamana cu el, caci cu mamica nu mai are cum (eu am avut 2.900kg DOAR)...
DPN ne tot spune 23 febr, desi eu pe 18 febr fac 40 sapt. FIX. dar dr-ul zice ca se calculeaza UM (15 la mine) + 8 zile la primipare-si asta face 23... asta ar insemna zodia pesti deja; dar daca atunci vrea el sa vina asa sa fie, Dumnezeu stie cel mai bine nu? deci nu voi face declansare la 40 sapt in nici un caz, il lasam sa decida cind vrea el sa vina sa vina; numai ca sper sa nu patesc cu termenul chiar ca Oana, saracutza!

fetele care mai nasteti la Elias, am vb. cu dr-ul meu si mi-a zis ca merita garsonierele acelea de 1.5mil/noapte. mi-a zis ca sint f curate, ai toaleta ta curata si o folosesti cind vrei si tot confortul, ca la hotel. si mi-a mai zis ca nu ma tine mai mult de 2 nopti. asa ca am hotarit cu sotul sa rezervam una din cele 6 garsoniere ale spitalului; mi-a mai zis ca apartamentele nu merita!!!

azi am vb. cu ingerasu si fetitza ei e ff cumintica, a mai avut colici usoare dar i-au trecut. a mai avut si pb. cu caldura prea mare din apt. insa cum a inceput sa aeriseasca mai mult in camera, bebitza a inceput sa doarma mult mai bine. deci fiti atente fetele cu caldura excesiva care le ususca nasucul si ii face sa nu mai doarma bine deloc. noi avem constant 26-27 grC in apt. si ne gindim ff serios sa facem ceva, sa oprim o parte din calorifere cumva sa nu mai bage caldura... sa ajungem la 20-21 in camera lui bibisor, ca altfel... vai si amar de noi. o sa si aerisim ff des. dar tb. sa coborim temp. in toata casa zic eu, nu numai la el in camera.

pupici

Eu si bibisor sapt. 37
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Hello mamici si burtici!

Cornelia si Ubi - si eu sunt in clubul vostru - sapt 40 , nici vorba de vreun semn care sa indice ca piticuta mea ar vrea sa ne cunoasca. Am fost azi la control si...col matur, cap mobil...deci mai putem astepta pana la 42 de sapt mai este...

...dar las' ca scapam si noi!

Pupici,
Natalia si bebelina - 40 sapt

Mergi la inceput

Crinutza, am vazut la TV ca azi a fost cea mai eprimanta zi din an (conform nu stiu caror cercetatori) Poate si bebeii nostri s-au solidarizat cu restul lumii si n-au vrut sa pape... Oricum, acum, spre seara a inceput sa pape mai bine. Sper ca si Rayan la fel.

Shobo, sint cool garsonierele - cind am nascut eu era si Simona internata, statea intr-o garsoniera si am fost la ea s-o vad. Sint spatioase, curate, tv in camera, pat rabatabil, un fotoliu comod pentru vizitatori etc. Iar pretul mi se pare foarte mic.
Eu am stat in saloanele clasice (functiona o singura toaleta in toata maternitatea!!!) pentru ca am o mare problema, respectiv MI-E FRICA, MI-E FRICA SA DORM SINGURICA. Eu nu pot sa dorm singura in casa, cind mai pleca sotul meu ma mutam la ai mei. Dar daca n-ai astfel de probleme, e ok cu garsoniera

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Si inca ceva, Shobo...legat de greutatea lui bb. Cu fix o saptamina inainte sa nasc, puiul meu avea (ecografic) 2,800. Ei bine, la nastere, a avut 3,260. Adica intr-o saptamina a luat peste 400 g! Poate nu chiar atit, pentru ca nu se stie cit de exacte sint masuratorile ecografului, dar, oricum, a luat destul. Si dr. a fost uimit, cred ca se astepta sa aiba cca 2,900 - 3,000...

Asa ca...fii pregatita pentru orice.

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna seara fetelor...
Nu stiu ce se intampla, dar azi toata ziua am fost la WC din 10 in 10 minute si nici nu ies bine din baie si simt ca trebuie sa ma duc iar, iar urina este aproape incolora, un galben deschis cu o tenta verzuie si acum spre seara am simtit niste junghiuri care coboara din zona inghinala (parca mi se rup oasele) intre picioare, sus pe partea interioara a pulpelor si senzatia era ca mi se desprind picioarele de corp daca mai fac un pas iar cand merg bebe se agita destul de tare si simt o presiune groaznica...chiar m-am speriat...

pe mamici si burtici

Oana si comoara 36+ sapt

Mergi la inceput

Amaya, asta inseamna ca bb s-a instalat confortabil in pelvisul tau. Si poate iti mai da cite un pumnisor in vezica...

M-am laudat degeaba. Cred ca n-am scapat de colici> Am crezut ca daca nu a facut pina acum, nu va mai face...dar in seara asta a dat ceva semne (tipete, contorsionari, se inroseste la fata). Daca descoperiti ceva remedii speciale, va rog sa ne luminati si pe noi

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput