Mamici de ianuarie - februarie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
gabi.i spune:
Fetelor au inceput sa apara din ce in ce mai multi bebei pe aici asa ca felicitari celor care ii tineti deja in brate eu va doresc sa fie sanatosi ,mancaciosi si somnorosi si pentru voi puterea de adepasi toate momentele dificile ale inceputului.
Eu cred camai am foarte putin de asteptat pentru ca atunci cand urinez simt o durere in zona inghinala si burta mi se intareste ,dureros din ce in ce mai mult.A mai patit cineva asa inainte de a naste?
Gabica mamica
corneliaa spune:
Ubi, Natalia si Gabi.... va urez sa scapati cat mai repede. Eu azi dupa-amiaza ma duc peste doctorul meu din nou. Dar am asa o presimtire ca iar ma trimite acasa sa mai stau.
Gabi, stai linistita ca eu am contractii si dureri din alea jos din decembrie, la wc. ma duc din ora in ora, burta mi-e jos de tot si nu vezi ca tot degeaba? Acum sa dea Dumnezeu la tine sa fie altfel si sa scapi repede...!Burta mea e "beton" mai toata ziua.Iar bebelina misca intr-una!!!
Ubi ce-ai facut la control?
(41 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Viktoria spune:
Cornelia draga iti doresc sa te intorci acasa cu vesti bune, adica cu bebelusu.Spunei la medic ca daca nu venim noi si facem scandal.
Ubi spune:
Am fost aseara la spital pentru ca dr. a avut o nastere urgenta. Colul este cica inchis dar incepe sa se stearga. Am experimentat aseara si ceva contractii (destul de dureroase). Dar cu No spa au trecut si am dormit bine azi noapte. Dr. zice ca azi, maine nasc. Oooo, sa dea Domnu' ca nu mai am rabdare...Aseara de durere ma tineam de pereti. Asa or fi durerile nasterii? Simteam o sageata jos care dura cateva secunde. Banuiesc ca cele de la nastere sunt mult mai lungi ca si durata. Si burtica se strange si e destul de dureros. Dar eu ma bucur ca asta inseamna ca nasc.
Dr. ca sa ma incurajeze mi-a zis ca tipa care a nascut era in 42 de sapt si nascut normal un bebe frumos, sanatos, cuminte, cu capul rotund-rotund si chel si...de 4 kile si ceva. Aoleu...cand am auzit 4 kile...am innebunit de spaima. N-as vrea ca bebeta mea sa aiba atat de mult...
Deci, astept...Hai fetelor ca scapam noi si de asta si o sa ne tinem puii peste cateva zile in brate. Asa e? Ia sa va aud!
Pupici,
Cristina
amary19 spune:
Hello!
Cornelia, Cristina, Natalia asteptare cit mai scurta va doresc!
Si bb meu ieri a fost ffff agitat. De la 12:30 si pina la 19:00 nu a dormit mai deloc. A plins, s-a agitat. Am si plins ca nu stiam ce sa-i mai fac (la mine plinsul e ca o descarcare--- imi face bine cind ajung la o limita---) . Asa ca eram si eu in clubul vostru, al mamelor care vegheaza.
Crinuta, am schimbat tratamentul la ochisor. Ii pun acum betabioptal(la genticol nu a reactionat cum trebuie). Nu i-a mai aparut f multa secretie( pediatra zice ca e bine) dar il tin sub observatie si azi. Sper sa se rezolve. Acolo tot rosu este(parka mai putin intens), dar sper sa se duca.
Eu folosesc crema de galbenele. Si a dat rezultate. Si la al meu scaunele sunt acide si de asta se irita (mi-a zis si pediatra care a vazut live o asemenea secventa). De azi am inceput sa-i dau si supliment. Cred ca nu se satura de la mine, desi am lapte, dar e mincacios. Si am preferat sa-i dau la o masa da si la alta nu, pe linga sin si 25-40 ml in functie de cit vrea. Nu-i prea place cu biberonul, dar daca ii este foame il ia pina la urma.
Am renuntat si la bonisan si am trecut pe sab simplex pentru ca nu avea effect.
Eu am o alta problema. Cind il schimb urla de zici ca cine stie ce-i fac. Voi cind il schimbati? Eu la inceput il schimbam inaite sa manice, apoi dupa, dar am constatat ca adoarme fff greu apoi. Acum il schimb cind trebuie sa-l mut de la un sin la altul. Dar plinge de mi se rupe sufletul. Voi cum faceti?
Anda eu ii dau sa manince la cerere.
Anuc felicitari. Sa cresteti mari, sanatosi si voinici. Ai vazut ca nici nu a fost foarte mare si nici nu au fost probleme. Si ce probleme nu mai faceam noi.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Witchie spune:
Amaya, nu stiu daca ai nascut inca sau nu dar daca nu ai ajuns la spital e cayul sa mergi iute. Asa a inceput si la mine travaliul!
Anda, mama Irinei
Lali spune:
Amary, eu iti sugerez sa il schimbi inainte de masa sau dupa cel putin 1 ora de la masa. Imediat dupa masa e bine sa stea linistit mai ales cat e asa de mic, stomacelul e sensibil si digestia e mai buna daca nu e miscat prea mult. Poate de aia se agita si adoarme mai greu. Eu ii schimb pampersul inainte de masa, e drept ca daca ii e foame plange cand il schimb, dar plange de foame, nu din alta cauza...
bebe Dragos si mamica Lali
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
corneliaa spune:
Am pus in albumul meu de mai jos poze cu TEO , fetita lui Cocolino!!!
(41 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Viktoria spune:
Draga Cornelia multumim pentru pozele cu Teo. e un mic ingeras. Asa de frumoasa si are asa de mult par. Cum se descurca Coco cu ea?Doarme mult?
Ubi de ce ai luat medicamente ? credeam ca doresti sa nasti...