Mamici de ianuarie - februarie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
Ubi spune:
Bravo dragi mamici, felicitari pentru bebei!!!!!!!
Eu astept...inca nimic. Maine ma duc din nou la dr. Sper ca bebeta sa fie angajata si sa nasc cat mai repede. Offf...asteptarea asta ma omoara....
crinuta spune:
ANUC, FELICITARI!!!!!!! SA ITI TRAIASCA MINUNEA!
Lali, pai baietii nostri sa se ia de mana. Stii cate biberoane am cumparat si nu le suporta din cauza tetinei?
La un moment dat, eram disperata, ca se ineca, si nici nu suporta tetinele in gura, parca vroia una mai mare, si atunci am cumparat de la Chicco. Rezultatul s-a vazut imediat. Am si biberon de 150 ml si Primigiorni si va trebui sa mai iau deoarece domnul nu mai mananca din alte biberoane.
Vreau sa va spun ca nici nu se mai murdareste cu aceste tetine. Nici nu ii mai pun babetica.
Fetelor, voi cu ce ii stergeti la gurita? Nu imi spuneti de comprese sterile ca fac urat. Ati vazut ce ate au, cum ies atele din ele?
L-am gasit pe Rayan cu nu stiu cate ate pe hainute si in patut si nu vreau sa le inghita.
Eu acum il sterg cu servetele din cutie.
Doar la ochi il sterg cu comprese sterile.
Crinuta si
Rayan
amo2004 spune:
Crinuta, eu il sterg fie cu babetica, fie cu un mic somoiog de vata inmuiat in apa sau ceai de musetel.
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Leta spune:
Aditza, kk arata altfel in sensul ca e putin mai inchis la culoare si, in plus, miroase foarte puternic.
Lali, ma gindeam eu ca laptele matern nu are cum face rau. Eu nu mi-am schimbat dieta, nici n-am mincat prostioare (...doar o ciocolatica mica, Snickers parca, nu cred ca asta putea sa-i provoace ei necazuri). Poate o fi de la Milu Mil. De miine o sa ii dau completare cu altceva, vad ce zice si pediatra.
Crezi ca bebeii nostri nu au colici multumita biberonului Primigiorni?
Anuc, Amo, si a mea adoarme des la sin (cam dupa 10 minute)

.
La buricut - dupa baita o sterg cu putin spirt apoi pun Baneocin pudra.
Crinutza, lohiile iti pot face multe surprize. Ale mele au disparut intr-o zi in citeva ore (intre dusul de la ora 17 si cel de la ora 21 au devenit din rosii albe). L-am sunat disperata pe dr. si i-am zis, crezind ca mi s-au infectat nenumaratele cusaturi din interior (am crezut ca au devenit purulente)si m-a chemat la spital sa-mi faca control si analize... La miezul noptii eu bananaiam prin spital...
Mi-a dat antibiotic pentru siguranta, dar rezultatele analizelor au aratat ca nu era puroi, erau doar leucocite sau nu stiu ce chestii care "lucrau" la vindecarea taieturilor. Asa ca nu te nelinisti, pot sa dispara si apoi sa reapara. Cica ele de fapt dureaza 6 saptamini.
Leta
dr. tutunaru - elias
Want my life back...
Lali spune:
ANUC FELICITARI SI BEBE CUMINTE SI MANCACIOS!
Crinuta, intr-adevar cu biberoanele astea nu se prea murdareste, babetici nu folosesc decat cand ii dau Ca cu lingurita dar daca totusi trebuie eu il sterg la gurita si pe barbita cu un tampon cosmetic din acela de demachiat inmuiat in apa plata sau mai am niste servete ca niste prosopele mici, mici.
bebe Dragos si mamica Lali
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
Lali spune:
Leta, nu stiu daca de la biberon nu au colici copii nostri, probabil ca ajuta si asta.
Eu oricum sunt foarte stricta: ii pun SabSimplex in biberon, dupa masa il tin obligatoriu sa eructeze si cel putin o ora nu ii schimb Pampersul sau hainutele si nu il misc prea tare. De asemenea in patut il tin putin inclinat si pe o parte, la fel si cand mananca il tin cu capul putin mai sus (asa mi-au spus asistentele si doctorita in spital).
Cred ca fiecare ajuta cate putin sa ii fie mai bine.
OK, sa nu mint are ceva dureri de burtica cam o data pe zi sau la doua zile dar sunt cateva reprize de cateva secunde si ii trec apoi, nu pot sa ma plang...
bebe Dragos si mamica Lali
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
crinuta spune:
Acum am terminat una din mesele de noapte. Oare cate dintre voi mai sunteti treze?
Eu am o singura nemultumire. Rayan sughite foarte des, aproape dupa fiecare masa. Bine,ii trece daca ii mai dau putin lapte, insa mi-e mila de el sa vad ca se chinuie. Daca l-as lasa ar sughita si 20 de minute.
Crinuta si
Rayan
corneliaa spune:
'neata burticute si mamicute,
A mai inceput o saptamana care sper eu sa fie cat mai plina de bucurii atat pentru noi cele care mai asteptam inca cat si pentru cele care deja aveti minunile in brate!
Eu de 3 nopti dorm binisor, fara Maalox, nu mai am arsuri aproape deloc. Am eliminat laptele din alimentatie si se pare ca el era cauza...culmea ironiei. Se pare ca fermenta si-mi dadea aciditatea aia infioratoare.
Maine intru in 41 de saptamani!!!!!!!!

Si tot maine ma duc peste doctor ca daca nu-mi face nimic il linsez. Am zis eu ca preiau stafeta de la Oana!!!
Azi o sa-mi trmita Coca poze si o sa va pun si aici cateva. Ele sunt bine. N-au probleme majore de nici un fel.
Amary e si ea bine, doar cu ochisorul are problemute si bineinteles cu oboseala. In rest sunt ok si ei.
felicitari noilor mamicute!!!
Viktoriaaaaaaa, cum sa nasti mama in 2-3 saptamani? pai si randul meu cand vine?
Nu vezi ca am ramas singura la termen nenascuta? Si bebelina mea se joaca in burtic ca si cum mi-ar transmite ca vai ce bine si cald e acolo, de ce sa iasa? Vorba sotului meu...o sa iasa direct la 18 ani ca sa faca ce vrea ea!!!!
(40 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
Viktoria spune:
Buna dimineata!
Anca multumesc de intrebare, imi merge in general bine. Simbata am avut niste contractii puternice asa ca am ramas in pat. In rest sintem putin ocupati deoarece primim casa mai repede si vream sa comandam bucataria si ce mai trebuie insa nu am primit termin decit pe simbata viitoare.
Anuc felicitari pentru
, important e ca e bine si creste mare.
Kita parca tu ma intrebai de pernita pentru alaptat, a venit acuma deci e de 170 cm lungime, in mijloc are 65 de cm diametru si pe laterala 50 cm. Materialul poti sa-l speli la 60 de grade.
Cornelia ma bucur ca te simti mai bine, ti sa lasat deja burtica in jos?
M-am uitat pe lista si inca sint fete care trebuiau sa nasca si nu avem nici un semn de viata din partea lor. Ma gindeam in 2 saptamini deoarece din 7 Februarie are si Doris o saptamina de vacanta. Pe linga asta eu
ma misc tot mai greu si am o sumedenie de lucruri de rezolvat. Mi-as dori daca ne ajuta Dumnezeu sa ne mutam in luna Mai in casa noua, deci iti dai seama ca gravida trebuie sa astept si nu pot face asa multe. Important e sa fim sanatosi cu toti, ca celelate treburi se rezolva de la sine, insa eu cind imi pun in cap ceva vreau sa rezolv rapid si eficient.Pe urma vrea sa vina si mama la mine si ea va putea sta cu copii peste zi.
Ubi spune:
Cornelia draga mea...nu esti singura...Eu aveam termenul pe 19-21 ian si iaca e 24 si bebeta mea nu da semne ca ar vrea sa iasa. Si crede-ma ca am niste ganduri...de ma sperii eu ce-mi poate fabrica mintea. Si cand ne scria Oana ca e in prelungiri eu ma gandeam...saraca...ce o fi in inima ei. Ia sa vezi ce e in inima mea...Dar am incredere ca Dumnezeu o sa faca lucru bun pana la capat.
Azi ma duc iar la control...deja nu mai am frica, vreau sa nasc cat mai repede - sunt viteaza! Vreau sa o bad pe bebeta cat mai repede!!!!!
Pupici la burtici si mamici
Cristina