Mamici de mai-iunie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 8
Androix spune:
Singura care intra pe net numai de acasa si nu mai stia daca ajunge sa vada ce hotaram noi azi este Andreea.a pe care am anuntat-o eu cu sms si mi-a si raspuns ca l-a primit. Deci este ok sper.
Fetele inca o ultima strigare cele care vin, un mesaj scurt de confirmare.
Incep eu: Androix prezent! ![]()
Andreea
22 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
gabitzam spune:
Gabitza, 18:00, Sheriff's.
Aaaa...de unde stim care e masa rezervata? Nu o fi mai bine la usa afara?
Gabitza si bebe Andrei
- DPN 31.05.05
Mickyyy spune:
Eu nu mai are sens sa confirm...normal ca vin
.
Propun ca cele care ajung inainte de 6 sa se vada afara, iar dupa ora 6 sa vina direct la masa ca nu are sens sa stam afara pana se aduna toata lumea.
V-am zis, o sa va mai anunt si dupa ora 4 cand vorbesc din nou la ei, intrebati de Serban cand ajungeti (primele) sau eventual sa vad daca nu cumva o sa-mi faca rezervare pe numele meu.
Acu' am si eu o intrebare tembela....e loc de parcare prin zona? Ca de la birou fac vre-un sfert de ora pe jos si mi-e lene, mai ales ca va trebui sa las masina aici si apoi sa ma intorc dupa ea. Da' pe de alta parte ma gandesc ca daca nu gasesc loc de parcare si-o las naiba stie pe unde...mare afacere nu fac...macar in fata firmei am loc rezervat.
Aaa...si in caz ca nu ma recunoasteti (m-am mai tuns nitel fata de ultimele poze de pe net)....inalta....imbracata tot in negru (pardesiu lung si pantaloni negrii)...si cam atat. Las ca va dibui eu daca nu ma dibuiti voi ![]()
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Alina Balan spune:
si eu vin.
mai are cineva link-ul cu dimensiunile bb-ilor in functie de varsta gestationala? Nu mai reusesc sa dau de el.
Alina
gabitzam spune:
Te referi cumva la acesta?
http://hostingprod.com/@fetalanomalies.org/Normal_Anatomy.html
L-am dat eu acum citeva zile.
Gabitza si bebe Andrei
- DPN 31.05.05