Mamici de mai-iunie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 9
Androix spune:
Pana acum au confirmat:
Mickyyy
Androix
Simonaeus
Mikka
Andreea.a
Gabitzam
Babygirl
Alina Balan
Speranta nu moare
Andutzy
Propun sa ne vedem la usa ca doar n-o sa stau sub umbrela inauntru
Macar pana ne adunam vreo cateva, apoi cele care mai intarzie putin ne pot detecta usor la masa la nefumatori numai
Ne si vad controland toate femeile din Sheriff's: aveti burta, n-aveti burta...
Loc de parcare: eu las masina in parcarea de la Hanul lui Manuc (din spate, adica de la intrarea propriu zisa in han) si apoi urc pe straduta aia pietruita pe jos.
Andreea
22 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Mickyyy spune:
Androix, hai ca-i buna ideea cu hanu lu manuc...cred ca o sa-mi las si eu tot acolo masina, oricum e mai aproape decat daca as lasa-o la firma.
Mersic!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
sperantza nu moare spune:
confirm si eu prezenta la sheriff's pe la 18, sau putin dupa - cred ca eu voi cea care va controla burtile celor de la mese
si eu tot in palton negru, geanta neagra - tocmai buna sa ies in evidenta
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
NewMami spune:
Ei, am trimis si eu mesaj ceva mai inainte si ghinion - erroare. Nu-i nimic ca-l mai scriu odata.
Va doresc distractie placuta
si sa stiti ca ma gandesc la voi.
De abia astept sa intrati luni si sa ne dati vesti cum a fost si daca vre-o una din voi are net acasa poate intra mai repede, ca mor de curiozitate si mai ales astept multe poze.
Imi inchipui ce hai si delir o sa fie pe capul vostru, mai rau de cei din jur, dar cui ii pasa, aveti tot dreptul ptr. ca sunteti cele mai minunate
.
Si noi avem azi distractia noastra, mergem la ecograf (la ora 1). Doamne da ca bebe sa fie bine si sanatos.
O sa va tin la curent cu ultimele noutati dupa ce ma intorc. Sper sa aflu cat mai multe, ca daca nu trebuie sa astept pana joi cand merg la doctorul meu. Dar ce crezi ca scapa ei asa de usor, o sa-i trag eu sau tati de limbuta, nu merge dupa ei. Mai ales ca n-am putut dormi azi noapte de emotii, poate adorm la ei pe masa.
Are careva probleme cu mana sau piciorul sa-i amorteasca in nestire. Pe mine ma seaca picorul stang care imi amorteste mai tot timpul. Ziua e OK, dar noaptea nu ma lasa sa dorm si fac ture de nebuna. Nu mai stiu ce sa mai fac si mai am in fata in ca 4 luni de zile.
O sa incerc sa merg mai des la innot, dar zice lumea ca nu ajuta daca e nervul. Pareri?
Sa aveti grija cu
si
, dar sa aveti din plin distractie cat mai multa.
De abia astept vesti de la voi.
Anca
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg
andreea.a spune:
Hello! Iaca am ajuns si pe acasa. Multumesc inca o data pentru sms, Androix! 
Eu voi fi imbracata in pantaloni negri (surpriza!), dar am geaca alba macar. Oricum nu o sa stim care cine e.. Abia astept! 
Va pup si ne vedem la 18!
16 saptamani
Andreea :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
mikka spune:
Eu voi fi orange, asa ca ma vedeti sigur
. Oricum, am numarul tau, Simona, si daca nu va gasesc te sun.
Newmami, am si eu probleme cu muschii, nu amortesc insa am carcei, si drul mi-a dat sa iau magneziu efervescent, cate 200 mg de 2 ori pe zi. Mi-e mai bine de atunci.
DPN 15 mai
andutzy spune:
[size=2]VENIM SI NOI!!!!!!![/size=2]FETELEE, ACUM AM VENIT DE LA IOSUP SI AM VAZUT ACOLO O MARE PUTZAAA!
Deci, schimbati carutul, va rog, e BAIAT 100%.
Placenta a urcat unde trebuia, singurele probleme sunt cele pe care mi le-a confirmat si Iosup, ca sunt contractii. Si asta ma sperie rau. MI-a zis sa iau No spa, eu iau No Spa, dar tot le simt de 5-6 ori pe zi. In rest, colul inchis si bebe cu dimensiuni de o saptamana mai mare decat cea in care ne aflam....
Treceti-ma pe lista pt Sherriff's, ca vin negresit!!!!!
Dragos Alexandru si
andutzy
NewMami spune:
quote:
Originally posted by mikka
Eu voi fi orange, asa ca ma vedeti sigur. Oricum, am numarul tau, Simona, si daca nu va gasesc te sun.
Newmami, am si eu probleme cu muschii, nu amortesc insa am carcei, si drul mi-a dat sa iau magneziu efervescent, cate 200 mg de 2 ori pe zi. Mi-e mai bine de atunci.
Mikka
DPN 15 mai
O, Mikka multumesc mult de tot ptr. raspuns. Si la mine e amorteala, carcei habar nu mai am ce este. Sigur o sa incerc, ca nu stiu ce sa ma mai fac mai ales noaptea cand ma trezesc si nu ma lasa si nu mai pot dormii. imi vine sa-mi tai piciorul jos.
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg
sirod spune:
Gabitza, multzam ca m-ai pus in evidente...
O seara duperba doresc burticilor cu chef de chef...spar ca luni o sa gasesc o gramada de povesti si poze aici.
Un we superb va doresc tuturor.
DORIS cu bb la purtator
babygirl spune:
FELICITARI, ANDUTZI!!! Sa-ti traiasca si sa-i creasca...;)
Adina / 19+ / Dr. Vladareanu - Elias