Mamici de mai-iunie 2005 (21)

Mamici de mai-iunie 2005 (21) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39993" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005 (20)

1. Nelia ....................... UM 26.07......... DPN 2.05
2. At Andreea .................. UM 26.07 ........ DPN 2.05 EMMA
3. Babylino .................... UM 27.07 ........ DPN 3.05
4. Cristinel ................... UM 31.07
5. Loreen ........................................ DPN 5.05 DELIA
6. Anky .......................................... DPN 8.05
7. Mios .............................. ???- .05
8. Mikka ......................................... DPN 9.05
9. Mstroie ..................... UM 4.08 ......... DPN 14.05
10. Nefertari .................. UM 4.08 ......... DPN 12.05
11. Ada 74 ..................... UM 4.08 ......... DPN 11.05
12. Micorint ................... UM 5.08 ......... DPN 12.05
13. Cornelia ................... UM 6.08 ......... DPN 12.05 STEFAN
14. Sirod ........................................ DPN 12.05
15. Simonaeus .................. UM 8.08 ......... DPN 15-20.05 ANNA
16. Carolinah .................. UM 9.08 ......... DPN 14.05
17. Ile2003 .................... UM 9.08 ......... DPN 15.05
18. Ile ......................................... DPN 16.05
19. Androix .................... UM 11.08 ........ DPN 18.05 FILIP STEFAN
20. Alina Balan ................ UM 11.08..........DPN 9.05 - 18.05
21. Mygirl ..................... UM 11.08 ................. ALEXANDRA
22. Corail ..................... UM 13.08
23. Mariamunteanu .............. UM 13.08
24. Carmen-Emiliana ............ UM 14.08 ........ DPN 21.05
25. FlorentinaG ................ UM 15.08 ........ DPN 22.05
26. Andutzy .................... UM 18.08 ........ DPN 24.05 DRAGOS ALEXANDRU
27. Pisik 4ever ................ UM 18.08 ........ DPN 22.05
28. Mamaruta ................... UM 19.08
29. Gusta ...................... UM 19.08
30. Cloreta .................... UM 19.08 ........ DPN 29.05
31. Koko Nicol ................. UM 20.08
32. Roisin ..................... UM 21.08 ........ DPN 27.05
33. Matilda ...................................... DPN 29.05
34. Red Rose ................... UM 22.08 ........ DPN 28.05
35. Ade_x ...................... UM 23.08 ........ DPN 03.06
36. Mercedes ................... UM 30.08
37. Gabitzam ................... UM 30.08 ........ DPN 30.05-06.05 ANDREI STEFAN
38. Anra ..........................................DPN 02-06
39. NewMami .................... UM 1.09
40. Babygirl ................... UM 2.09 ......... DPN 09.06
41. Aurasa ..................... UM 3.09 ......... DPN 10.06
42. Tora97 ..................... UM 3.09
43. Crissi ..................... UM 3.09
44. Monu ....................... UM 6.09 ......... DPN 13.06 ALEXIA IOANA
45. Mickyyy .................... UM 6.09 ...................
46. Pengunica .................................... DPN 15.06
47. Iuliana .................... UM 8.09 ......... DPN 18.06
48. Danelutza .................. UM 8.09
49. Ruxel ...................... UM 10.09 ........ DPN 16.06
50. Crissu ..................... UM 10.09
51. Liliann ...................................... DPN 23.06
52. Speranta nu moare .......... UM 16.09 ........ DPN 26.06
53. Andreea.a .................. UM 24.09 ........ DPN 1.07
54. Nicodoh
55. Karmen
56. Gabimovi

16
11

Cine nu se regaseste pe lista sau are ceva de completat, va rog PM.

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Ma simt groaznic astazi - parca as fi in primul trimestru .De dimineata m-am certat cu toata lumea ,e drept ca si "lumea" a cautat-o , ma doare capul , chiar mi-e greata .Adaugand in lista si durerile de oase cred ca am prezentat reteta pentru o zi oribila !!!!!!! Macar daca puteam sa fumez .
Bine ca n-am mare lucru de facut !

Incep deja sa ma gandesc cum sa scap de analizele extra ,in cazul in care vor fi recomandate (culturi,papanicolau ,toxo..... ) fara sa deranjez prea mult medicul .Atata vreme cat sarcina decurge normal ,nu cred ca e cazul sa ma complic . Voi repeta analizele "normale" si gata . Cred ca am uitat sa va spun - voi merge la dr.Badiu -prima intalnire .

Credeti ca ar fi folositor sa-i arat echo de acum 1 luna si analizele de acu'2 luni

Din cate am citit - in Buc. , dupa cezariana ,nu te retin prea mult in spital - dar tratament contra unei eventuale infectii prescriu ?? Mie ,la Braila , mi-au umflat obrajorii(a se citi partea dorsala) cu antibiotice .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Balan spune:

Neata,

despre nascut, nu sint inca hotarata. Trebuie mai intai sa ma stabilesc la un dr. (Tutunaru/Elias sau Padeanu/ Sf.Pantelimon). Padeanu a zis ca imi face ce vreau eu, si daca vreau sa stau in cap, nu poate el sa ma opreasca . Dar vreau sa stiu si opinia lui Tutunaru. Cu Tutunaru, problema e ca are foarte multe gravidute in perioada respectiva si nu prea as vrea sa nasc cu cine se nimereste de garda. Un om nu poate sa munceasca non-stop.
Apropos de intalnire, mai are cineva hainute la la Rococo (magazinul ala de pe Dorobanti)? ma gandeam ca o sa ne recunoastem dupa siluete si hainute.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Nefertari, si eu merg la Badiu. Sa-mi spui ce impresie ti-a facut... Cind mergi la el?

Da, iti recomand sa mergi cu toate analizele si echo pe care le-ai facut pina acum. Daca ceva nu ii place, iti mai da el sa faci, dar daca sunt ok nu are rost. Este un medic care nu iti da foarte multe vitamine, pastile etc daca nu e cazul.

Daca te pot ajuta cu ceva info despre el, pliz.

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Buna fetelor,

revin si eu cu o intrebare: este voie sau nu sa facem baie ? Eu stiam ca in primul trimestru nu sunt bune baile fierbinti; de frica sa nu i se intample ceva lui bebe nu am facut deloc baie( fierbinte sau nu), decat dusuri!Dar acum tanjesc sa stau intr-o vana cu apa calda!Voi ce parere aveti?
In rest bebelasul se misca , il simt mai ales seara cand stau intinsa pe pat!Noi mergem saptamana vitoare la ecograf si sa speram ca vom stii ce va fi: fetita sau baietel!

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si mie mi-a fost recomandat la inceputul sarcinii sa nu fac baie in cada si bai fierbinti la picioare, ci doar dusuri. Si in general nimic cald, fierbinte pe burtica.

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

mikka - ce bine imi pare ca nu sunt singura ! Avem si dpn apropiat - poate ne intalnim dupa,cu fetite cu tot .Din cate imi spui se pare ca l-am ales bine - nu-mi plac oamenii care se incurca in detalii inutile. Stii cumva cu cine mai opereaza ? Am inteles ca are "mana buna". Pe de alta parte,Municipalul e cat de cat aproape de casa .
O sa merg maine la CMU , dupa intalnire - am uitat ora exacta ,in jur de 19-20 .

corail - parerea mea e sa nu te complici cu baia .Mai rabda si tu putin .

Alina - numai sa nu patesti ca mine, ca eram fricoasa si toata sarcina trecuta am tinut mortis sa nasc prin cezariana - doctorul nu si nu , iar cand s-a pus problema cezarienei , din motive obiective , eu m-am intors pe dos ,urland ca din gura de sarpe ca nasc normal .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Neta burtici...
Ce sa va spun, cu toate ca am mai trecut prin asta, tot mi-e teama de nastere...dar nu mai exista necunoscutul, acum stiu ce si cum...si tot pentru nastere naturala pledez...asta daca nu sint inconveniente.
Azi merg la medic - SIGUR merg, pentru ca mi-am facut programare si miine revin cu detalii.
Sa nu cumva sa nu puneti poze dupa intilnire,da?
multe pupice, mai vorbim

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

baie firbinte nu-i voie sa facem deloc pe parcursul sarcinii iar in primul si ultimul trimestru se recomanda dusul in locul baii.
Asta-i teoria....ca eu una n-am tinut absolut deloc cont de ea, ori de cate ori am avut chef de baie am facut, si in general au fost foarte fierbinti pentru ca eu nu suport sa fac baie sau dus cu apa calduta.
Nu zic ca-i bine cum am facut eu, ci doar ca in cazul meu am incalcat regula si nu mi s-a intamplat nimic.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Deci, ramane stabilit pentru maine? Hai ca mai postez inca o data mesajul ala colorat din capitolul trecut...sa nu cumva sa uitati de el .

VINERI 14 IANUARIE prima intalnire de .
Ora: 18.00
Locatia : Pizzeria Accapulco (5 minute de la Unirii, prin stanga magazinului, pe langa KFC, pana la primul semafor, se trece de semafor si imediat pe colt, partea dreapta, parter de bloc)
S-au inscris pe lista pana acum: Androix, crissu, andutzy, gabitzam, simonaeus, Cloreta, Mickyyy, mikka, sperantza nu moare, red rose, andreea.a, nefertari (cu insotitor), crissi(?), babygirl, Alina Balan

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Da, maine e intalnirea. Am incurcat eu borcanele. Pe cele trei subiecte la care scriu se discuta de intalniri si la cat sunt eu de aeriana... As veni si eu, dar e cam departe .

Cu baile e cum zice Mickyyy. Eu nu am facut pana de curand baie in cada. De fapt, a trecut mai mult de un an de cand fac doar dusuri. Dupa ce ne-am mutat mi s-a facut un dor de o baie ca am inceput sa fac, dar nu fierbinti.

Va pup
Cornelia (23 saptamani) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput