Mamici de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Cu baile fierbinti -cum aveti norocuil! Nasa-mea a nascut natural, fara epiziotomie (e corect?) si a patit-o cu placenta ca i-a ramas acolo cam lipita si nu i-a scos-o toata ca nu s-a putut si i-a dat antibiotice. Asta, a zis doctorul, i s-a tras de la bai fierbinti.
Nu e de speriat exemplul, e o poveste, nu va apucati sa va speriati.

Faza cu baile la mine e si mai tare. Noi am cumparat apartament in contructie noua cu toate cele puse noi noute. La un moment dat, abia ne-am mutat, am aflat ca sunt cu mormoloc in burta si am vreut sa fac baie din-aia cu spuma si figuri.
Si ajung la momentul cufundarii in cada si ...CARE CUFUNDARE? Atata de mica e vana, ca eu, la dimensiunile mele de atunci, abia imi inmuiam fundu'. Acuma cred ca nu ma intru de loc. Astia au facut un fel de efect special, au pus un piedestal, ca sa zic asa, si vana pare inalta bine si cand colo e f. putin adanca. Practic, la cat de "pitici" suntem si eu si tati, mai mult de cadita de dus nu o sa foloseasca niciodata.
Mai fa ceva... O sa schimbam vana cand facem santier (martie, sper) pentru camera lu' bebe, dar acuma ma uit la alea mari cu hidromasaj...

Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor, ma bucur sa aud ca sunteti bine. din pacate noi suntem consemnate la pat. mooooorrrrrrrr de plictiseala . ma intorc cand pe stanga cand pe dreapta. cred ca ma apuc de cusut goblenuri noroc ca bb este cuminte si doarme iar cand e treaza face tumbe. astept cu nerabdare sa vad pozele de la intalnire.
va pupam si va dorim numai bine.
monu si bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

baie??? mor de ciuda cand il vad pe mihai lafaindu-se in cada. eu nu ma risc, desi mi-e asa de dor..!

monu, sanatate si stai cumintica. de sapt. viitoare cred ca asta ma paste si pe mine. eu din 19 ian. intru in co. de odihna, apoi medical, apoi prenatal. e mai bine asa.. mi-e groaza, totusi, pt ca sunt o pers. destul de activa. ei, asta e. o sa ii scriu lui bebe, o sa citesc, o sa ma uit la desene animate si la comedii.

Adina / 19+ / Dr. Vladareanu - Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Eu nu suport baile fierbinti,nici acum si nici inainte de sarcina nu le suportam...........ma lasa fara suflare, adica nu pot respira cum trebuie....asa ca mai bine.
Monu stai acolo cumintica ,stiu ca e greu dar e mai bine decat sa fii pe drum sau la serviciu., vreo 8-9 ore pe un scaun de iti amortesc oasele.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

cand va incepe si tati sa-l simta pe bebe? deocamdata doar eu ii simt miscarile.

voi mai sunteti nervoase? mie mi-a trecut. am fost agitata, nervoasa si certareata in primul trimestru, dar acum sunt linistita. parca toate se schimba pe zi ce trece, prioritatile se schimba, chiar si relatia mea cu mihai devine tot mai frumoasa, si mai frumoasa.

Adina / 19+ / Dr. Vladareanu - Elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

babygirl, la mine tati a simtit-o pe Malina cam la 3 saptamani dupa ce am simtit eu primele miscari, iar peste inca vreo 2 saptamani se vedea cu ochiul liber cum salta burtica.
Ca sa nu mai zic ca-n ultimele saptamani de sarcina o sa se vada prin haine (la mine se amuzau colegii la birou cand misca, se vedea de la biroul de vis-a-vis unde si cum a miscat). Si tot atunci o sa incep sa-ti dai seama daca loveste cu mana, cu genunchiul sau cu talpa piciorului. Stiu ca noi ne-am amuzat copios prin ultima saptamana, ii cumparasem niste sosetele mici mici si tati statea cu ele in mana si astepta sa loveasca bebe ca sa-i ia masura la picior, sa vada daca se potrivesc sau nu!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Eu sunt din ce in ce mai . Si tati imi spune mereu ca sunt prea nervoasa si ca la Maria nu am fost asa. Doar ca la mine s-au adunat multi factori: sarcina cu probleme, mutatul in casa noua, o situatie mai delicata cu tati si colac peste pupaza Maria care nu doarme noaptea. Iar in perioada asta in care ziceam ca imi iau concediu medical, m-am trezit si cu un audit pe cap si nici ca mai pot sa ma relaxez.

Peste o luna intru in concediu si sper sa se mai aseze lucrurile si acasa.

Va pup
Cornelia (23 saptamani) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Babygirl asta intrebam si eu mai devreme, pentru ca simt ca nu mai am rabdare.........bebe meu misca foarte incet,ca un pestisor si tati nu are cum sa-l simta abia i-l simt eu, dar nu mi-a raspuns nimeni. Deci mamici experimentate..............aaaaaaaaa uite acum am vazut ca ne salveaza Mickyy cu raspunsul ei.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Salutare

Confirm intalnirea de maine.
Pe mine ma recunoasteti dupa niste pantaloni urati de gravida (maro, velura) si dupa camera foto pe care o voi tine la vedere.

Mickyy, faci rezervarea pe numele tau, nu-i asa?

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eu geaca kaki, pantaloni cu burta negri....
Si am 1.65.
Dar nu-mi fac probleme ca nu ne gasim.
Sa-mi tineti pumnii la nea iosup maine, ok?
Si acum la trei ca ma duc la stomatolog si l-am amenintat cu bataia pe ala daca ma doare vreun piculet.

andutzy

Mergi la inceput