Mamici de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Fetelor, ati avut pana acum urmatoarele probleme dee cand sunteti insarcinate: spasme/contractii uterine sau colul scurt ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata

Eu's pe fuga...ca am multe de rezolvat acum si nu prea am timp de forum

Dupa vot....cel putin fetele care si-au spus parerea pana acum, Sheriffs-ul conduce detasat, urmeaza Accapulco si au fost si cateva voturi (2 parca) pentru La Mama.

La 12 se inchid urnele de vot ....asa ca daca nu vreti sa mergem la Sheriffs care conduce momentan, votati repede!

Am fugit la munca...o zi buna!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Barbata-meu face misto de mine ca merg ca o ratza, desi mie nu mi se pare ca mi s-a schimbat mersul. Cred ca mi s-a schimbat centrul de breutate datorita burtii si...partii dorsale
Voi ati patit asa?

Gabitza si bebe Andrei - DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Pai, in legatura cu contractiile false: apar mai ales dupa , ca un fel de prelungire in ecou a orgasmului.
Pot aparea si la cele ce fac sport, am citit undeva.
Eu am avut si contractii-spasme primele 3 luni-urate de tot, ma indopam cu No-Spa.

Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Maria draga - intrebi din curiozitate sau chiar ai probleme de gen ?

Eu am simtit chiar ieri 2 contractii usoare , foarte usoare - am inteles ca e normal sa se intample din cand in cand - asa de pregatire .

Azi am chef de povestit - numai ca pe la 12 plec - sper sa ramana Sheriff's in top .

La capitolul "vise ciudate " ,adaug : Aseara ma opera ....... d-ra Raicu , de la Prima - ma si imi facuse o cusatura asa de esteticaaa (cum numai in vise exista)!!!!

Parca ieri se vorbea de frica de nastere - sa va spun ce am facut eu in ziua cu pricina ?? Aveam programare la ora 8 dimineata - ma trezesc la 7 , merg la toaleta apoi ma intorc repede in pat si dorm pana la ora 12 . Eliminase deja de dimineata dopul gelatinos !!!!!!!!!!! Ajung la maternitate pe la 1 , foarte relaxata , parca eram in vizita . Doctorul nervos ,mai sa ma ia la bataie , ca ce caut la ora aia , ca el m-a programat dimineata . Cand i-am zis ca incepusera si contractiile s-a luat cu mainile de par. M-a "cazat" intr-un salon cu femei in travaliu .Si stateam eu in varful patului uitandu-ma ca vitica nestiutoare la sarmanele femei in durerile facerii ,pana cand m-a pocnit plansul de mila . Ele tipau de durere, eu boceam de durerea lor . Am tinut-o asa vreo 10 min , dupa care a venit o asistenta,m-a luat de o aripa si m-a aruncat singura intr-un salon , unde m-am perpelit pana la ora 5 seara - ora intrarii in operatie ! De aici incolo povestea devine urata ,asa ca ma opresc !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Eu nu pt. ca nu m-a lasat dr. de la inceputul sarcinii.
Chiar am asemenea probleme si sunt f. ingrijorata.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

eu una nu am chef de , si chiar cand ma indur de tati simtirile mele raman de gheta si voi vorbiti de prelungire...!!??

gabitza, eu fac misto singura de mine, asa suport mai usor remarcile celorlalti. eu simt ca merg ca un pinguin - ca e mai frumos decat rata

a propos de remarci, sefu meu a constatat ieri cu gura pana la urechi si cu voce tare ca ma ingras pe zi ce trece; i-am spus ca e din cauza puloverului, sic!

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Maria nu-ti fa griji, ca multe din fetele de aici de pe forum au avut genul asta de probleme si tu ai si doi bb-i in burtica. Colega mea care naste azi, maine, la termen, la fel, plus plancenta praevia.
Vorbeste cu doctorul si probabil o sa-ti dea No-Spa si poate odihna la pat. Doctorul va stii mai bine.

Andreea si Emma sau Thomas de 22 saptamani (24 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu la ultima eco am avut colul destul de scurt dupa aprecierile lui Iosup. I-am zis medicului meu si mi-a zis ca nu lungimea conteaza ci consistenta. Asa ca m-a suit pe masa (pentru prima data de la inceputul sarcinii) si mi-a controlat si consistenta care era buna asa ca m-am linistit. Contractiile daca nu sunt dureroase pot fi contractiile acelea la care ar trebui sa ne asteptam cu toatele: Braxton Hicks (cre ca am scris corect ) si care nu sunt periculoase. Daca sunt dureroase atunci e rost de ingrijorare.

Pana la urma votarea s-a terminat cu 10 minute in urma si a castigat Sheriff's ora 18. Fetele taman azi cand am si eu mari sanse sa-mi pozeze cineva burtica (ca sotzu ma duce cu vorba ) m-am imbracat de nu mi se vede nici urma de burta. Da nu-i problema ca ma dezbrac de mama mama
Ca sa ma recunoasteti: azi pe dinafara sunt imbracata in negru din cap pana in picioare - geaca neagra de fis, fular negru, pantaloni negri, ghete negre, geanta neagra . Daca incepe ploaia pana la 6 o sa am totusi o umbrela alb rosie
Abia astept sa ne vedem

PS Apropo de prostioare: eu nu mai facusem d-astea de fro 2 luni si mai bine cred, ca tot asa eram total lipsita de chef. Pe urma cheful a venit asa un pic si-a aratat mutrita si in focul pasiunii ma intrebam singura de ce am ratat de buna voie asa ceva Evident acum iar mi-a trecut si cred ca mai vorbim peste 2 luni, cand iar va invinge mila pentru bietul tati care rezista eroic.

Andreea 22 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

E TRECUT DE ORA 12!

IN URMA VOTULUI (nedemocratic dar nu din vina mea, pentru ca nu si-au exprimat parerea decat un sfert din cele care vor veni diseara) S-A DECIS

ORA 18.00 SHERIFF'S (Bd. Ion Bratianu nr. 40, intre Unirii si Universitate) reuniune de

Cine se ocupa cu anuntatul fetelor care vor sa vina, au lasat nr. de mobil si care nu mai pot intra pe forum? M-as ocupa eu, da' sunt in criza de timp. Doar daca imi faceti o lista cu cele care trebuiesc anuntate, o sa incerc sa sun peste vreo 2-3 ore cand ma mai eliberez.

Sorry da azi nu mai am timp de organizare, am foarte multa treaba la birou.....insa o sa vorbesc cu Serban, tipul de la Sheriffs pentru rezervare (eventual retineti-l ca persoana de contact in caz ca va rataciti pe-acolo)

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput