Mamici de mai-iunie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 6
Aurasa spune:
Am raaaaciiit 

!!!!!!!! Si ma simt tare rau, adica ma ustura gatul si imi curge nasul de parca e Mississippi la izvoare.
Ce alt remediu naturist imi recomandati in afara de ceai de lamaie cu miere? Medicamente mi-e cam teama sa iau ca fac Clexane zilnic si mi-e sa mi interactioneze aiurea cu vreun component si sa dau de vreo belea.
Abia astept sa povestiti despre intalnire..... Data viitoare vin cu siguranta.
Maine fac morfofetala si sunt innebunita deja de emotie. Abia astept sa vad bb mic si miscator. Il simt ca pe un pestisor care se plimba de colo-colo.
,
Aurasa
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
andreea.a spune:
Buna seara!! Imi cer scuze ca scriu mereu asa tarziu, dar la servici nu am net si trebuie sa astept pana ajung acasa.. Imi pare rau ca nu apuc sa ma "lansez" si eu in discutii cu voi. 
In alta ordine de idei, eu votez Sheriff's sau chiar La Mama, ca au mancare buuuuna acolo.
Si am o MARE RUGAMINTE la voi: daca se schimba ceva va rog dati-mi si mie un telefon sau un sms. Nr meu e 0721474799. Ca nu stiu daca mai ajung acasa inainte de intalnire.
Va pup si sa aveti o seara frrrrumoasa! 
Andreea :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/detail?.dir=c0dc&.dnm=c573.jpg
anky spune:
Aurasa,eu iti recomand ceai de ceapa cu miere si lamiie,leac babesc,ajuta tare mult.Incearca sa il bei cit se poate de fierbinte si inainte de culcare.A doua zi te vei simti mult mai bine.
Sanatate si o zi buna
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Mellisa 02.0.2003
http://community.webshots.com/user/anky2100
Aurasa spune:
Multumesc mult,Anky.
O sa incerc diseara. Am mai baut ceai de ceapa, cam scarbosel, ce-i drept, dar eficient. Sper ca pana luni sa fiu si eu om sa nu mai trag de nas ca bezmetica.
O zi buna tuturor burticutzelor !
Aurasa
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
sirod spune:
Neata gagici!
Am fost ieri la control - am in burtica 'o discoteca'(asa s-a exprimat medicul), in care se distreaza un baietzel...asa ca va rog sa-mi puneti si mie caruciorul de rigoare in lista!![]()
Ma bucur mult ca este vineri - miine dorm mult dimineata...ceea ce va doresc si voua!![]()
Un we superb va doresc, o intilneala frumoasa si astept povesti!
DORIS cu bb la purtator
babygirl spune:
Eu vin in seara asta, dar am vazut ca 2 ati propus "La Mama". Cred ca e varianta cea mai buna. E curat, se fac rezervari, mancarea e proaspata si gustoasa.
Adina / 19+ / Dr. Vladareanu - Elias
gabitzam spune:
Adina, cred ca-i cam tirziu pentru o rezervare la "la mama", mai bine ramane pentru data viitoare.
Doris, te-am trecut cu baietel. Pina acum sint 11 fete si 10 baieti. Precum vedeti, mai e nevoie de un portar la baiati si facem de un meci de fotbal ![]()
Gabitza si bebe Andrei
- DPN 31.05.05
sperantza nu moare spune:
buna dimineata mamici cu burtici
i-auzi discoteca in burtica! ce haios! sa fie sanatos baietelul,
deci au si portarul acum
, egalitate, respctiv 2 echipe de fotbal, pe cand meciul?
votez si eu in ordinea sheriff's, acapulco, nu de alta dar inteleg ca au fost mai receptivi
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
simonaeus spune:
Neata, cum stam cu scorul votului?
A calculat cineva?
Mai sunt fete care n-au votat.
Simona si bebe Anna
nefertari spune:
Dragelor , sa nu ma carati La mama , ca nu ajung !!!!!!!
Sa va spun un banc cu doctori ginecologi :
Doua tipe discutau despre doctorii lor .Una spune: "Draga , al meu arata suberb: inalt,brunet , e manierat si are o mana usoara ca nici nu-l simt .
Cealalta : Draga al meu nu arata cine stie ce , e batran , chel , DAR DACA AI STI CUM II TREMURA MANAAA !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)