Mamici de ianuarie - februarie (73)
Raspunsuri - Pagina 7
Ubi spune:
Ingerasu - sa-ti traiasca ingerasa
Coraly, Oana - 
Rayan - multa sanatate!!!!!
Eu azi ma duc la Badiu.
Oana, daca nu ai innebunit inca, trece-ma si pe mine: Ubi, 19 ianuarie, Dr. Badiu, fetita - Alexandra Maria. Pupici!
tigabita spune:
Bine v-am gasit fetelor, in noul an
Kita, albumul foto pt bebe l-am gasit la libraria de pe Victoriei, via-a-vis de Petrom, langa Piata Amzei. Trebuie sa o cauti prin librarii, se gaseste mai greu, dar iti spun eu ca merita.
Ingeraselor, sunteti superbe.
Fetelor, noi maine suntem in saptamana 37, iar eu nu prea mai pot, pt ca Andrei nu prea mai vrea sa stea. Burtica mea este ba pe stanga, ba pe dreapta, ma loveste continuu, nu mai are stare.
Am doua intrebari: folosim centura dupa nastere (de care) si ce crema pentru mameloane sa iau, si o folosesc si inainte de nastere?
Va pupam pe toate, Oana iti tin pumnii si sper sa mai ajung si eu pana nasc pe la un net
Gabi si Andrei aprox36+
adita spune:
Ingeraselor, superbe poze.
Eu ziceam ca ajung azi la dr, dar s-a amanat pana maine. daca pana acum abia asteptam sa merg, fiindca vroiam sa insist sa ma opereze mai repede ca nu ma simt prea grozav, acum n-as mai vrea, ca am o situatie cam grea acasa. Antim e bolnavior, are febra mare ( a facut chiar 40), vomita, trebuie sa ia tratament, si ar fi aiurea sa ma opreasca la spital tocmai acum, sa-l las in starea asta. plus ca nu stiu cat de bine ar fi sa vin cu bebe mic acasa si fratele lui sa fie asa bolnav, sa ia si cel mic ceva
V. Erica spune:
Ingerasa, sa va traiasca BB si sa fie sanatos !
Crinuta, am avut si eu problema cu luatul in greutate... Pediatra ne-a recomandat sa-i schimbam laptele dar nu brusc, ci treptat - cate o masura din noul lapte inlocuind una din cel pe care i l-ai dat pana acum, apoi la masa urmatoare 2 masuri, pana il inlocuiesti complet pe cel initial. Acum nu mai stiu ce lapte ar fi mai bun ... La noi a mers cu schimbatul lapticului. Succes !
Coraly, iti tinem pumnii, nastere usoara si BB sanatos !!!
Oana, cred ca tu urmezi !?
Dana
si Eric 
Witchie spune:
Tigabita, pt mameloane eu am luat garmastan. Doctorii recomanda sa te ungi si inainte de nastere cu cateva saptamani.
Anda, 37+ saptamani, dr. Radoi, Municipal
Alina Maria spune:
Multa bafta Coraly ,sa dea domnul o nastere usoara si un bb. sanatos !

Ingeraselo , nu am cuvinte , sper ca Mandy sa fie la fel de dulce si frumosa , sa-ti traiasca si sa fie precis ca mamica de mandra.
Eu aflu maine rezultatele la analiza , am si control la moasa asa ca pt. mine maine e o zi plina .Astazi am desfacut bradul si sunt asa de obosita ca nici nu stiu cum sa mai stau.
Crinuta imi pare rau sa aud ca Rayan nu mananca bine , cred ca fiecare mamica o sa aiba ceva ce nu merge tocmai bine , nu suntem perfecte si nici bb. nostri nu sunt . Unii au probleme cu somnul ,altii cu crampe , ba cu mancatul si tot asa .Isi revine el si la mancare ai sa vezi ofera-i timp .
Ma duc sa manac ceva pana nu lesin .
Apropo azi am luat niste pastilute de femeie gravida se numeste Vital si contine Vitamina:B1,B2,B6,B12,C,D,E
-calciu 225mg.
-fier 16mg.
-zinc 10mg
-magneziu 45mg
-seleniu 50mg
-acid folic 400qg
Va rog sa-mi spuneti daca e bine ce am luat sau e ceva in cantitate prea mare sau prea mica . Va multumesc mult de tot pt. intelegere insa e prima oara cand iau ceva in timpul sarcinii fara ca dr. sa stie . E cam tarziu dar poate sunt bune si dupa nastere , voi ce credeti ?
Alina ,Wichard si bb. 37 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Lali spune:
Ce blond eeeee !!!!!
Asa s-ar putea traduce ceea ce au spus toti in sala de operatie cand l-au scos pe Dragos Mihai din burtica. In 5 secunde de la cele 7-8 persoane care ma asistau au ramas numai Dr. Anca si cu mana a doua langa masa de operatie, restul erau langa neonatoloaga sa il vada mai bine pe bebe. Era atat de blondut si de frumusel incat brusc mamica a ramas cu burtica "in soare" si a trecut pe planul 2, astfel incat medicul a trebuit sa strige dupa asistenta ca sa primeasca materialele necesare...
Apoi, monitorul care imi verifica inima a inceput sa tiuie brusc, o rezidenta a sarit ca arsa de langa Dragos si a venit sa vada ce e cu cresterea brusca de tensiune a mamicii.... pentru ca masa unde il curatau era langa mine tocmai imi vazusem puiutul iar emotia a fost atat de mare ca le-m dat aparatele peste cap ! I-au dat de bucurie nota 9 la nastere si 10 la 5 minute, asa ca bebele a pasit cu dreptul in viata...
Taticul statea emotionat la iesirea din blocul operator iar d-na dr. neonatolog Cojocaru i-a dat imediat vestea cea buna...
Apoi au urmat niste minute infiorator de lungi, timp in care medicii ma coseau si eu intrebam pe oricine intra in raza mea vizuala (aveam un cearseaf pe piept si nu vedeam evident decat nasul doctorului) daca mai dureaza mult... in fine am ajuns la reanimare perfect constienta iar in circa o ora mi s-au dezmortit si picioarele. Mi l-au adus imediat pe Dragos la san, dar bineinteles ca el stia sa suga, dar eu habar nu aveam sa ii bag corect tzitzi in gurita lui dulce... Am inceput sa dau telefoane, profitand de anestezia care inca mai avea efecte....
continam mai tarziu povestea noastra, Dragos s-a trezit...
Pupici,
Dragos si Lali
uki spune:
Buna mamici de 2005 si LA MULTI ANI!
Acum sa nu va suparati pe mine ca am venit si eu pe la voi(desi eu sunt mami de 2004), dar uite ca bantuiam forumul si am gasit cateva mamici carora vreau sa le doresc nasteri cat mai usoare, ca se apropie ziua; si anume pt pacientele dr TUTUNARU de la Sp. Elias: Andrutza, Dana (V Erica), Leta... si bineinteles la toate fetele - viitoare mamici.Am vazut Ingerasul e tare frumusica fetitza, si are atata perisor...
Ok. Va las, si iertati-ma daca am deranjat

Gabriela si
Mariuca (1 anisor)
kita spune:
Ubi sa inteleg ca tu nasti prin cezariana? Asa era cazul sau ai vrut tu? Da-mi te rog numarul tau de telefon pe PM si te sun eu.
Tigabita spune-mi te rog titlul exact al abumului ca vreau sa-l caut si pe net, sau macar sa stiu exact ce intreb prin librarii.
Ingeraselor sunteti niste scumpe. Si ce par mare avem....
Adita sa speram ca e numai o simpla raceala la Antim, si ca apuci sa il lasi sanatos acasa si tu sa te poti mobiliza bine la spital si sa nasti usor(caci banuiesc ca tu stii mult mai bine decat mine ce inseamna sa ai un moral bun)
Coraly suntem alaturi de tine. Iti tinem pumnii si sa speram ca nu este o alarma falsa.
Witchie cu cat timp inainte ai inceput sa folosesti Garmastan? CAm din ce saptamana? Si eu l-am cumparat dar am zis sa-l folosesc inainte cu 5 saptamani inainte de DPN, dar cred totusi ca este cam devreme.
Voi ce ziceti?
Oana cum iti mai este?
Alina habar nu am. Din compozitia medicamentelor nu par a fi contraindicate, insa un raspuns categoric competent nu pot sa-ti dau.
Tu separat alte medicamente in sarcina nu ai luat? (gen fier sau magneziu sau B6?)
Kita(Alina)
oana cretu spune:
Lali, astept continuarea, ca deja am lacrimi in ochi. Sa va triasca blondutul! Eu am zis ca are par de aur, nu blond. Zici ca e un ingeras. Mai ales cu caciulita aceea bleu. M-am topit dupa el.
Crinuta, imi pare rau ca Rayan are probleme cu ochisorii si nu ia in greutate. Nu mai panica, ca mai rau e, incearca sa fi calma si sa faci ce iti spune doctorul. Nu ti-a zis sa schimbi lapticul? Va pup pe amandoi!
Adita, ai dreptate cu nascutul acum, cu Antim bolnavior. Sper sa isi revina repede. Ati fost la dr cu asa temperatura mare ce are? Of, mititelul de el. Te pup si curaj, ca pentru mine esti mama eroina de la mamicile de ain -feb 2005.
Ubi, am innebunit, dar ti-am adaugat pe lista cu draga inima. Merci pentru galerie!
Alina, nu stiu cat de bine este sa iei medicamente fara recomandarea medicului. Pentru ca, chiar daca sunt vitamine, tot medicamente se numesc. Bafta maine!
Tigabita, sa sti ca asa e si Seb, cand e burta pe o parte, cand pe alta, da din coate si picioare en-gros, dar nu e semn de nastere. Moasele au zis ca e semn ca e neastamparat asta.
Uki, nu ne-ai deranjat deloc, chiar ne face placere cand avem mamici musafiri pe la noi.
Eeeeeeee...am vorbit cu cuscra la telefon pana s-a incins.:)) mi-a povestit de Bianca, ca, pe langa ca e frumoasa e cuminte foc. Ca, cand o pune pe piept dupa ce mananca, ea se duce usurel pe partea stanga, la inimioara, caci ii recunoaste sunetul, acelasi care il auzea si cand era in burtica, e ca o broscuta a zis ingerasa. Sunt topiti amandoi dupa ea, George azi a avut prima zi de munca si le-a sunat dupa nici trei ore sa le zic ca ii e dor de el...Mi-a povestit ca nasterea a fost foarte usoara, si ca e fericita ca a luat epidurala. Nu regreta, desi, stiti, ca ea vroia sa nasca fara. Ma bucur ca am vorbit cu ea, desi am intrerupt-o din conversatie cu Coca, pe care o pup dulce.
Va pup!
oana si bebitza din burtica
(40s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu