Mamici de ianuarie - februarie (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Fetelor, tocmai m-a sunat Natalia cu vestea: Coraly (Dana) e la maternitate, in travaliu. I s-au rupt membranele azi noapte pe la 3, insa la 10 dilatatia era inca mica iar durerile suportabile. Dana, iti tinem pumnii sa scapi cat mai repede si mai usor!!

Mona, 39 sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Aaaaaaaaa, ce veste buna!!! Coraly, nastere usoara si bb sanatos.
pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna fetele,

Ce mai faceti azi?

Dupa cum v-a zis si Mona ceva mai devreme am vesti de la Coraly – e in spital, I s-au rupt membranele azi noapte pe la 3 si de la 5 s-a dus la clinica. Pe la 11 avea dilatatie doar 1 cm si contractii regulate pe la 4 min…sa ii tinem pumnii si sa speram ca lucrurile vor evolua mai bine de acum incolo.

Revin cand am si alte noutati – sper – foarte bune!

Haideti fetele sa-i facem galerie , poate scapa mai usor!

Pupici,

Natalia si bebelusa 37 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

yupiiii, Coraly!
Iti tin pumnii sa reusesti, ca e mica dilatatia, si eu aveam doi data trecuta si dureri suportabile. Orcium, iti face i ceva ca ai depasit. Te pup si ma gandesc la tine!!!!!

Gabi, te inteleg, ca si eu am inceput sa o iau razna de ieri, mai ales ca ma doare burta si mijlocul, imi trece, iar ma ia...dar la o juma de ora, rar. Contractii mai des, dar nu regulate si nu asa dureroase.

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

iata am venit si noi in noul an cu pozele ingerasei.
PS:SHOBO,daca nu se vad pozele in adresa de sub semnatura,te rog frumos sa ma suni.Multumesc frumos!

"ingerasele" 33+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am fost la dr neonatolog,ne-a luat cultura din ochi iar miercuri avem rezultatul. Pana atunci punem picaturi si crema cu Genticol.

Problema e ca el mananc prea putin si nu a luat deloc in greutate.
Si acumm-am chinuit sa ii dau sa manance, a adormit dupa 35 de ml( el ar trebui sa manance cam 90) si nu a fost chip sa il mai trezesc.

Nu stiu ce sa mai fac pentru a manca Rayan mai mult. Sunt foarte suparata.

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Crissi, dr Nayel s-a comportat exemplar. Nu a fortat la declansari, nu a riscat nimic, iar atunci cand s-a impus cezariana mi-a facut.
Cum mi-am revenit? In aceeasi zi m-am ridicat sa ma pun pe scaunul cu rotile pentru a ma muta in salon.
A doua zi mi-au scos sonda si am inceput sa merg singura. Dureri nu erau decat vagi, mai mult era o jena. Operatia nu am simtit-o deloc.
A treia zi plecam a casa pe picioarele mele, iar joia trecuta mi-a scos firele.
E un dr excelent, se ocupa de pacientele lui, nu am decat cuvinte de lauda.
Pentru restul detaliilor iti scriu pm, si ce mai vrei ma intrebi.

Spitalul e super ok, iar patul acela cu telecomanda e o minune in caz de cezariana. Ma ajuta enorm sa il ajustez cum vroiam eu, iar cand imi era greu sa ma ridic din pat, era de ajuns sa apas un buton si se ridica partea de sus la 90 de grade, facand astfel coborarea foarte usoara.
Personalul imi place mult.In general se poarta foarte bine si fara sa cotizezi, iar asta e un lucru foarte rar in Romania.

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ingerasa si nora mea, Biencuta sunt adorabile, mi-au luminat ziua! Of, cat am asteptat sa le vad! Le pupam amandoi dulce!

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Coraly, nastere usoara
Crinuta, imi pare rau ca treci prin asa ceva cu Rayan. pana la urma se pare ca e tot cam ce am patit eu cu Antim, doar ca noi ne-am chinuit mult, fiindca nu ne-am gandit de la inceput sa facem o antibiograma. asa ca am incercat fel si fel de picaturi si alifii,plus masaj pt desfundarea canalului lacrimal, fara nici un rezultat, pana ne-a venit ideea cu antibiograma, am vazut ce cauza problema si am aplicat tratamentul corespunzator care ne-a rezolvat in cateva zile. in legatura cu laptele, poate nu-i place. ai incercat si altceva? e drept ca nu-i bine nici sa le schimbi prea des, ca-i dai stomacelul peste cap, dar daca chiar nu mananca si nu ia in greutate, poate n-ar fi rau sa incerci.sau sa-i dai cu o gaura mai marisoara la biberon, daca tot zici ca-i mai lenes la supt. la cat timp ii dai sa pape? poate e prea des, de-aia nici nu mananca mult si il doare si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Ingeraselor, sunteti niste dulci amandoua :) Bianca, iti doresc sanatate multa, noroc in viata si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!

Mona, 39 sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput