Mamici de ianuarie - februarie (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, suntem tare suparati cu ochisorul lui Rayan. E mai grav, ii curge mai tot timpul ceva si deja parca a devenit purulent asa ca azi trebuie musai sa ajungem la dr.

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Crinuta, duceti-va la dr. Imi pare rau!:(

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta dar nu aveti medic de familie pentru bebe, sa vina acasa?

Oana si comoara 33+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

'Neata!
Abia acum m-am trezit si eu. Este prima data cand dorm asa de mult... Am adormit cam pe la 2:30 si pana acun,cu pauzele de rigoare,
Crinuta imi pare rau de Rayan :(
Oana te astept cu vesti la inceput de saptamana.
Chiar ma gandeam inainte de a cobori azi din pat ca o sa avem de facut multa galerie ;)saptamana asta spre sfarsit

Kita si samburasul ei vioi de 34 de saptamani

Mergi la inceput

Kita, chiar de as fi spre sfarsitul saptamanii si eu, ar fi bine. Ca mi-am pierdut speranta...:))
Coraly, Mihacele, Gabi, Norah, vreo veste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Sa -tzi traiasca baietzelul , Crinutza... si sa fitzi sanatosi amindoi..., am citit tot ce ai scris pe aici, cu toate ca io mai am ceva timp pina sa nasc, abia sint in 18 saptamini, dar sint asha de curioasa de cum a fost Nayel, incit nu pot sa ma abtin, sa te intreb? cum a fost? la inaltimea asteptarilor tale? tot cu el o sa nasc si eu, si ma intereseaza tot ... inclusiv cit te a costat cezariana...
inca o data multi pupici si multa sanatate micului Rayan...

Crissi si 18 saptamini ( mamici de mai-iunie)

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

'Neata burticute si mamicute!!!

Crinuta, nu mai sta, fugi la doctor. Dar vorba fetelor, tu nu stii nici un medic pediatru sa vina acasa? Aici pana la 1 luna, chiar 2,3, vin acasa doctorii. Iti tinem pumnii sa nu fie nimic grav!

Oana,te inteleg perfect cu starea de nervi...eu as innebuni definitiv in locul tau , gandindu-ma deja ca de acum nu mai am rabdare. Dar lasa poate ca azi-maine scapi! Iti facem galerie! Poate asa vine si Seb.

Picioarele mi s-au desumflat. Acum am doar contractii si dureri de burta. Of, si cat mai e pana vineri. O sa incerc sa-l gasesc pe doctor maine la cabinet dar...slabe sanse. Asa ca trebuie sa astept pana pe 7!

(37 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Cornelia, merci, esti o scumpa! Imi pare rau ca trebuie sa astepti pana pe 7. Dar nu il poti suna? Poate nasc si eu pe 7, de ziua numelui meu.:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Buna dimineata si o saptamana cat mai frumoasa!

Leta, da imi aduc aminte, sediul firmei era undeva pe decebal la etajul 1,undeva pe colt.super, cate amanunte iti aduci aminte, stai bine cu memoria, eu la capitolul asta sunt varza.m-ai surprins tare placut, mi-ai adus aminte de acele vremuri, cum trece timpul si uite-ne acum gravidute si inca putin cu in brate. intr-adevar e tare mica lumea, cine s-ar fi gandit!!!!!!!!!!!!
Oana, se pare ca al tau Seb v-a veni atunci cand te astepti mai putin , asa ca fi pe faza, curaj !!!!!!!!!
Pupici la toate!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Fetelor, eu cred ca nu mai nasc. Cred ca o sa stea bb in burtica pana s-o duce la armata. Nu mai pot sa dorm, sa mananc din cauza arsurilor, sotul a zis ca ma inchide in debara pana nasc ca nu se mai intelege cu mine.
Azi ma duc la doctor si ii zic sa imi faca cezariana ca nu mai rezist. Am vrut sa nasc normal ca mi se parea cel mai bine, da acu nu ies de acolo pana nu zice ca e de acord cu cezariana. Cred ca am luat-o razna rau de tott, da nu mai pot.
Rachel, ma bucur ca esti mai bine. Te asteptam in Bucuresti.
Natalia, bine ai revenit pe la noi.
Coraly, Oana, va invidiez putin ca sunteti mai calme. Sper sa nastem cat mai repede.
pupici multi

Mergi la inceput