Mamici de ianuarie - februarie (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Kita, am contractii tot rare, asa ca...nu am sperante pentru azi. E, asta e! Incep din nebuneala sa ma obisnuiesc cu ideea.
De ana maria nu mai stie nimeni nimic? Si de bellamia?

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Oana am vazut ca ai postat un subiect cu ceva pentru par. Intre timp mi s-a blocat "rasnita" si nu mai stau sa-l caut...
Daca vrei o reteta care se prepara in farmacie ti-o scriu.
Eu dupa ce nasc o sa ma duc sa mi-o prepare; la noi costa cam 600-800.000 lei (deci pana in 15-20 euro);
In rest tratamente pe care eu una nu le-am facut, dar am auzit de ele: Nizoral (sampon), Vichy (au scos ei un sampon), Elmiplant (este o fabrica in Romania pe baza de produse naturiste- asta e cu petrol), sau medicamente- Revalid care se ia pe o perioada mai indelungata de timp, insa la unele persoane da pofta de mancare si deci le ingrasa.
Kita (Alina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Oana , Kita va multumesc , si eu sper sa fie bine ceea ce iau ca nu mai vreau sa mi se faca asa de rau cum mi-a fost ieri . Eu zic ca canditatea de vitamine nu p prea mare , mai astept opinii .
Oana , ma bucur ca ai rabdare pana la capat , eu vreau sa vina bb. cat mai repede si daca ar trebui sa astept pana la termen nu cred ca mi-ar placea .
Viktoria , Galaxy , voi cum sunteti ?
Lali astept cu sufletul la gura urmarea .
Desi suna ciudat ma duc sa-mi vad serialul , ne revedem dupa , numai bine !

Alina ,Wichard si bb. 37 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Kita, nu e pentru mine, eu am facut cu Revalid, si a mers, dar, intr-adevar, m-am ingrasat, nu stiam ca are acest efect. Merci pentru informatii. Vad ca pe perioada sarcinii parul meu s-a indesat, e mai sanatos...Daca dupa incepe iar sa cada, iti voi spune sa-mi dai si mie acel tratament. Merci!

Alina, nu ai pentru ce.

oana si bebitza din burtica (40s+)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dragelor, nu se pune problema ca nu ii e foame, din contra, cand se trezeste si ii e foame face un taraboi cumplit pana vin eu cu sticla de lapte.
Nu mi s-a spus sa schimb laptele si sincer nu prea as vrea, deoarece am inteles ca Humana ar fi foarte bun.
La noi problema este ca e lenes, ca adoarme in timp ce mananca, si probabil asa cum a spus Adita tetina. Ma gandesc ca oboseste sa traga, probabil ca vine putin lapte si el adoarme.
Am incercat si cu o tetina cu gaura mai mare,a fost bine d.p.d.v al cantitatii mancate, insa mi-e frica ca se ineaca.
Nici nu stiu ce sa fac, azi am izbucnit in plans. Tetina aia e prea mica, cealalta il face sa se inece, si tot asa.
Nu va spun cat stau sa il trezesc.
E musai sa persist, sa il oblig sa manance minimum 60-70 la interval de 2 ore. Dr mi-a spus ca ar trebui sa manance cam 90 ml.Daca ar manca asa, intervalul intre mese ar putea fi mai mare, cam 3-4ore.

Crinuta si micutul Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Crinuta am tras cu ochiul la ce se mai scrie la mamici de nov-dec. si am gasit o formula de calcul al necesarului de lapte zilnic pentru bebe: G/10+200, unde G este greutatea bebeului.
Sper sa-ti fie si tie de folos(daca nu o stiai)si viitoarelor mamici!
KITA(Alina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Gata , a mai trecut o zi asa ma simt , pt. ca acusica imi vine sotul de la lucru . In seara asta fac cartofi pai cu usturoi si mamaliga , nu stiu ce mi-a venit , insa am mare pofta .
Multumim Kita sper sa tin minte formula ta , cred ca e buna .
Fetelor cand se rupe apa oare cata o fii , litrii ?
Mi-e frica sa nu se rupa si sa nu simt , apoi sa nu ma aflu pe canapea sau altceva unde ar putea sa ramana inprecnata . Plus sa nu fiu in magazin , cred ca as muri de rusine .
Ma duc sa pregatesc cartofii si am sa revin .

Alina ,Wichard si bb. 37 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Buna seara fetele,

Coraly, sa speram ca merge nasterea usor si sa revii ac. cit mai repede cu bebe amindoi sanatosi!

fetele, am vb. cu ingerasu si are o bebitza asa cuminteeeeeeee si sanatoasa si frumusica foc, am vazut-o in poze. a avut o nastere f usoara, mi-a povestit, s-a dilatat de la 2-3 la 7-8 in doar 30-45 min din ce am inteles. Super!... as vrea si eu asa
si Bia a iesit dintr-un singur scremut corect, dupa ce i-au zis moasele cum sa se screme.

eu am reinceput sa iau Magne-B6 3-4/zi si ma simt excelent de pe 31 cind le-am reluat. nu mai am starile acelea de nervozitate si agitatie... si nici nu mai pling aiurea! insa alea 5-6 zile au fost oribile...

fetele, daca patiti la fel ca mine luati Magne-B6 cite 3-4 /zi (cu informarea medicului desigur) ca e vorba de o carenta mare de Mg in corp probabil, cum a fost la mine.

aseara am fost la un film la cinema si cind sa intram ma luase o presiune jos acolo de m-am gindit... aoleu, doar nu nasc in cinema acum??? ... m-am cam speriat dar apoi mi-a trecut. cred ca se mai joaca bebe pe acolo pe jos citeodata, poate da cu capul sau doar isi trece mina peste cap si-mi creaza aceasta presiune nu stiou... asa mi-a zis dr-ul...ca vad ca si in seara asta cam simt un pic la fel...
a mai patit cineva la fel ?

si mai am o intrebare la voi: eu il simt pe bebe sughitind destul de des, cam 2-3 reprize/zi, cel mai adesea dim. la trezire si seara... si il tine vreo 3-4 min cred... e normal??? ca de abia sapt viiotare ajungem la control si ma intreb daca e ok asa des sa sughita?

astept si eu rasp. voastre

puipici

Eu si bibisor sapt. 34
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Fetelor, am vesti!
Megg e pe masa de operatie, la cezariana!!! Probabil va fi gata din minut in minut!

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Crinuta, am auzit de la alte mamici ca un lapte foarte-foarte bun (unele ziceau chiar "cel mai bun") este MiluMil (este si destul de scump).

Oana, imi pare tare rau ca te gasesc tot printre gravidute si nu printre mamici. Ai, intr-adevar, nervi de otel. Dar poate miine vei fi

Da, Sara, e mica lumea. Mica de tot. Oricum, m-am bucurat cind ti-am vazut numele pe albumul foto, ma gindeam ca nu sint prea multe Sara-Semida pe lumea asta. Si, iata, tu erai!

Lali, te invidiez (in sensul bun, evident). Ai avut parte de ceva de vis; super tare faza cu tensiunea crescuta brusc din cauza fericirii. Trebuie sa fie ceva extraordinar! Si eu nu mai nasc odataaaaaa

Leta
dr. tutunaru - elias

Want my life back...

Mergi la inceput