Adoptii de catre homosexuali
Raspunsuri - Pagina 6
osolita spune:
quote:
Originally posted by Adela99
e adevarat ca procentual sunt mai multi pedofili homosexuali decat heterosexuali dar sa nu uitam ca tot proportional sunt mult mai multi heterosexuali care adopta, deci riscul exista si atunci ce facem? nu mai permitem adoptii?
Adela, bineinteles ca riscul exista dar pentru binele copilului nu-i normal sa aleg varianta unde riscul e mai mic?
quote:
eu nu-i inteleg pe cei care sunt de acord cu adoptii cand e vorba de lesbiene dar nu si cand e vorba de barbati homosexuali. argumentul? ca sunt femei?
In cazul meu asta ar fi argumentul, sunt femei iar faptul ca nu vor sa faca un copil cu un barbat nu le anuleaza instictul matern. Parerea mea e ca in general doua femei pot creste mai bine un copil decat 2 barbati.
quote:
si nici pe cele care sustin ca e anormal, ca daca nu pot avea copii pe cale normala, sa se abtina. acelasi raspuns l-ar da si unei perechi formate dintr-un barbat si o femeie care nu pot avea copii pe cale normala? sau le-ar recomanda FIV care e normal?
Faptul ca un barbat si o femeie nu pot avea un copil pe cale normala e o "exceptie". Alti barbati si alte femei pot avea copii pe cale normala. Pe cand 2 barbati sau 2 femei nu vor avea niciodata copii.
osolita spune:
quote:
Originally posted by oz
in primul rand datele unei astfel de organizatii nu pot fi obiective, este o organizatie clar directionata impotriva homosexualilor deci nu prea au credibilitate.
Apoi trebuie sa faci deosebire intre pedofilie si actul sexual consfintit intre 2 adulti de acelasi sex, faptul ca unele persoane prefera un partener sexual de acelasi sex cu ei nu ii face si pedofili. Uita-te la stirile de la ora 5 si vezi acolo fete abuzate de tatii lor perfect heterosexuali, asta nu inseamna ca toate fetele sunt in pericol cu tatii lor, nu?
Eu chiar am spus ca imi dau seama ca datele sunt "umflate" dar nici homosexualii n-or fi niste sfinti si li s-or pune in spate pe nedrept fapte pe care ei nu le-au facut.
Iar adult esti de la 18 ani, statistica se refera la cei sub 19 ani, de unde eu trag concluzia ca o parte din cei 73% or fi si sub 18 ani.
Adela99 spune:
doi barbati sau doua femei au deja copii in acelasi fel ca si cuplurile exceptii (un barbat si o femeie care nu pot avea copii)
daca exista un instinct matern universal atunci exista si unul patern care e la fel de natural (zic eu)...da' asta e deja un alt subiect
doruletz spune:
quote:
Originally posted by osolitaquote:
Originally posted by doruletz
........
Elton John - cantaret
Conchita Martinez- jucatoare de tenis
Gigi Fernandez - jucatoare de tenis
Dorulet, eu nu consider ca asta e un argument suficient de convingator, mai ales ultimele 3 pozitii. Sa-ti dau un alt exemplu? Sir Arthur C. Clarke, celebru scriitor de SF s-a retras in Sri Lanka pentru ca este pedofil(a recunoscut singur).
Asa ca hai sa nu punem semn de egalitate intre "opera" si "defectele" cuiva.
Totusi suntem toti oameni si cei care considera homosexualitatea anormalitate ar putea macar sa fie mai toleranti(si aici ma refer in special la liviujuristul).
Osolita, lista e foarte lunga, eu am incercat sa fac o selectie de oameni celebri din toate epocile si din toate domeniile pentru a da inteles ca homosexualitatea a existat dintotdeauna si peste tot, si mai mult, nu e vorba doar de 'marginalii societatii', de niste 'anormali' occidentali care vin sa perverteasca 'puritatea' românilor, asa cum se sustinea mai sus, ba chiar dimpotriva. De aceea apar si cantareti si jucatori de tenis, ar putea fi si oameni politici ( de exemplu primarul Parisului). Uite aici o lista mai lunga. Poate ca multi si-ar dori sa fie 'anormal' de inteligenti si de talentati ca Leonardo da Vinci de exemplu. Pedofilia e altceva, e pedepsita de lege la fel ca si violul, nu putem spune ca pentru ca exista heterosexuali care violeaza din asta ar rezulta heterosexuali = violatori?!
Nu consider homosexulitatea ca pe un 'defect' nici ca pe o 'calitate' pur si simplu pentru ca nu ma intereseaza ce fac 2 adulti (homosexuali sau hetero) cu discernamânt si de acord intre ei in dormitor, si nu cred ca asta e un criteriu valabil pentru a judeca calitatea unei persoane (vezi lista de mai sus). Singura persoana ale carei calitati in dormitor devin interesante pentru mine e partenerul meu, restul... treaba lor
altfel,
pentru indemnul la toleranta imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant
Rayuela spune:
liviujuristu,ia de aici,si de la mine ![]()
![]()
![]()
![]()
Penibil e un cuvint "dragut",pentru a descrie postarea ta!
Elena
si pisicutza Amelie
apsara spune:
Eu credeam ca toate relele din lume vin din lipsa tolerantei nu din cauza orientarii sexuale. De cand o fi occidentul mai rau decat orientul?
Am o intrebare, Liviu. Tu ca jurist, daca ar trebui sa aperi un homosexual, ai face-o? Sau ai spune, "nu, multumesc, dar convingerile mele etice, religioase sau de alta natura nu-mi permit sa fac lucrul acesta"?
apsara
roxana1974 spune:
Eu nu inteleg de unde atata open mindness, lipsa de prejudecati si respect pentru cei care propovaduiesc homosexualitatea?! Voi mame cu copii, daca ati afla ca copiii vostri sunt gay, nu ati plange trei zile si trei nopti de necaz??? Sau le-ati da o floricica pentru cat de cool si open minded sunt ei
.
Nici n-am stiut cat de frustrata si slaba sunt si cat de putin ma cunosc, ca poate trebuie sa devin gay sa-mi pot intelege laturile launtrice, sa devin curajoasa si sa pot ajunge acolo unde nimeni n-a mai ajuns vreodata...
.
Carolyne spune:
Roxana1974!!!
Saracii de noi heterosexualii...
Poate in curand noi vom fi cei anormail, nu-i asa???
Deja cred ca suntem...
Adela99 spune:
din cate am inteles eu, nimeni n-a propovaduit homosexualitatea ci toleranta
aceeasi intrebare ti-as pune-o si eu tie. tu ce ai face daca ai afla ca cc copilul tau e homosexual? ai plange trei zile si trei nopti sau i-ai da o floricica? si daca ai plange de ce ai plange? doar pentru ca e homosexual sau pentru ca e homosexual si va avea de suportat intoleranta celor din jur?