Adoptii de catre homosexuali
Raspunsuri - Pagina 5
ralucami spune:
Liviujuristul dupa ultimul tau mesaj-discurs-pledoarie oamenii ce ar trebui sa faca? Sa arunce cu flori pe scena, sa lesine cuprinsi de isterie, sa te declare un GURU al dreptatii, sa alpaude furtunos, sa arunce in tine cu flori vrtuale????????? Din punctul meu de vedere, mesajul tau e penibil. Jenant de penibil!! Nu pot sa cred ca mai exista o asemenea gandire plina de prejudecati si care sa debiteze atatea ineptii la adresa homosexualilor, in anul 2004!!!! Dorulet a dat doar o mica parte dintr-o lista imensa. Tu , liviujuristul, sa nu iti lasi copii vreodata sa citeasca ceva de Oscar Wilde sau William Shakespeare! Nuuu! Cand le vezi cartile sa le arunci in foc si sa le explici tuturor ca "astia doi au fost niste degenerati, niste anormali, niste marginalizati ".
Din partea mea, pt ultimul tau mesaj nu vei primi floricele virtuale cu doar![]()
![]()
si la final ![]()
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
irina.c. spune:
Doruletz,Sf.Prooroc David nu a fost homosexual,Ionatan era prietenul sau, nu amant.Propaganda homosexuala,in incercarea disperata de a se justifica,apeleaza si la Sf.Scriptura, cautand acolo aprobarea pacatului lor.Sf.Prooroc David era o persoana credincioasa,care cunostea Legea Domnului ce interzicea homosexualiatea sub pedeapsa cu moartea.Ionatan era un tanar razboinic,de aceeasi varsta,iar cei doi erau legati de o prietenie frateasca.Dar cum probabil homosexualii nu pot concepe ca doi barbati pot fi numai prieteni...Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
irina.c. spune:
Liviujuristul,ca o replica la mesajul tau,nu pot spune decat ca Dumnezeu ne avertizeaza ca va veni o vreme in care oamenii vor numi raul bine si binele rau.
Pentru cei care cred ca homosexualitatea este un dat si nu o optiune,ii invit sa viziteze acest site:http://www.anotherway.com/Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
oz spune:
quote:
Originally posted by conchita
sunt exterminate cuplurile hetero doritoare de adoptie si au ramas pe Terra numai orfelinate din loc in loc si cateva perechi de gay...
eu vorbeam de principiu, de ce ei nu pot adopta copii?? este ca si cum cineva ar scoate o lege ca femeile nu pot lucra ca miner (de exemplu), nu conteaza ca femeile nu isi doresc sa faca munca asta, ca sunt putine suficient dotate fizic sa faca fata unei astfel de munci sau ca angajatorul nu le-ar lua oricum pentru ca nu s-au terminat barbatii mineri, e o chestie de principiu, pe mine m-ar deranja o astfel de lege desi nu am intentia sa urmez aceasta cariera
quote:
daca barbatul s-a nascut in corp de femeie si vitzaversa, spune-mi tu mie, este persoana respectiva capabila sa se descurce cu educatia si cresterea unui copil? o persoana cu mari confuzii si zbateri sufletesti/intelectuale/metafizice despre propria identitate are nevoie ea insasi de un "parinte" adoptiv, este incapabila sa aiba grija de altcineva pana nu s-a dumirit despre sine. mi se pare logic.
dar astfel de oameni au deseori copii si ii cresc in ciuda confuziilor personale. Intrebarea este daca unui copil ii este mai bine intr-un orfelinat unde este abuzat, terorizat de cei mari, nimeni nu il iubeste si este complet lipsit de viitor la 18 ani cand este dat afara, ajunge sa doarma in canale, nu se poate angaja sau socializa pentru ca a fost crescut in turma si nu cunoaste regulile sociale, sau intr-un cuplu de homosexuali care il iubesc si sunt dispusi sa faca sacrificii pentru el, in ciuda tuturor confuziilor si prejudecatilor? Ii este mai bine unui copil sa fie transformat intr-o salbaticiune care traieste din furtisaguri si gunoaie prin canale, la care toti se uita cu scarba, decat intr-o familie iubitoare, oricat de confuza ar fi ea? eu cred ca nimic nu poate inlocui dragostea si nimeni nu poate creste normal fara ea.
osolita spune:
quote:
Originally posted by doruletz
........
Elton John - cantaret
Conchita Martinez- jucatoare de tenis
Gigi Fernandez - jucatoare de tenis
Dorulet, eu nu consider ca asta e un argument suficient de convingator, mai ales ultimele 3 pozitii
Asa ca hai sa nu punem semn de egalitate intre "opera" si "defectele" cuiva.
Totusi suntem toti oameni si cei care considera homosexualitatea anormalitate ar putea macar sa fie mai toleranti(si aici ma refer in special la liviujuristul).
quote:
Originally posted by oz
dar astfel de oameni au deseori copii si ii cresc in ciuda confuziilor personale. Intrebarea este daca unui copil ii este mai bine intr-un orfelinat unde este abuzat, terorizat de cei mari, nimeni nu il iubeste si este complet lipsit de viitor la 18 ani cand este dat afara, ajunge sa doarma in canale, nu se poate angaja sau socializa pentru ca a fost crescut in turma si nu cunoaste regulile sociale, sau intr-un cuplu de homosexuali care il iubesc si sunt dispusi sa faca sacrificii pentru el, in ciuda tuturor confuziilor si prejudecatilor? Ii este mai bine unui copil sa fie transformat intr-o salbaticiune care traieste din furtisaguri si gunoaie prin canale, la care toti se uita cu scarba, decat intr-o familie iubitoare, oricat de confuza ar fi ea? eu cred ca nimic nu poate inlocui dragostea si nimeni nu poate creste normal fara ea.
Oz, de ce trebuie sa luam numai exemplul Romaniei? Eu stau si ma gandesc c-or fi copii orfani si-n Franta, si-n SUA, si-n Australia si nu cred ca peste tot copiii din orfelinate sunt abuzati, terorizati de ceilalti, n-au ce manca si asa mai departe.
Pana la urma as putea fi de acord cu adoptia in cazul lesbienelor dar homosexualilor nu le-as da niciodata pe mana un copil. Faptul ca mai mult de 50% dintre homesexuali sunt pedofili va spune ceva?
oz spune:
quote:
Originally posted by osolita
Faptul ca mai mult de 50% dintre homesexuali sunt pedofili va spune ceva?
de unde ai scos asta????
Banti spune:
Eu nu sint de acord cu asta. Consider ca homosexualitatea este un pacat cofnorm perceptelor crestine si daca Dumnezeu a pedepsit Sodoma si Gomora pentru ca se comiteau acte de homosexualitate, incesturi si alte rele de tot felul acolo, atunci nu am de ce sa accept un asemenea fapt ca fiind "normal". Nu e vorba sa-i urim pe cei care fac aceste lucruri, dar nici sa fim de acord cu ele. E treaba lor ce fac in intimitate, e vorba de constiinta lor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le dam dreptul sa mai creasca si copii odata ce au ales din start ca nu vor sa aduca copii pe lume datorita modului anormal de viata. La copiii aceia chiar nu se gindeste nimeni cu ce conceptii de viata vor creste? Se tot vorbeste de dragoste si binele copilului, dar problema e mult mai complicata.
Eu sa fiu sincera am vazut la un post francez nu demult o emisiune despre homosexuali care cresc copii si am fost socata sa vad doi barbati homosexuali crescind o fetita de nici 2 ani. Nici nu mai pot spune altceva.
Ioana
osolita spune:
quote:
Originally posted by oz
de unde ai scos asta????
De pe site-ul International Organization of Heterosexual Rights:
73% of all homosexuals have had sex with boys under 19 years of age.
Many homosexuals admit that they are pedophiles: "The love between men and boys is at the foundation of homosexuality"
Sunt constienta ca cifrele sunt putin umflate, am observat si ca e vorba de "boys under 19". Mie si 10% mi s-ar parea mult cand vine vorba de adoptii.
Adela99 spune:
e adevarat ca procentual sunt mai multi pedofili homosexuali decat heterosexuali dar sa nu uitam ca tot proportional sunt mult mai multi heterosexuali care adopta, deci riscul exista si atunci ce facem? nu mai permitem adoptii?
eu nu-i inteleg pe cei care sunt de acord cu adoptii cand e vorba de lesbiene dar nu si cand e vorba de barbati homosexuali. argumentul? ca sunt femei?
si nici pe cele care sustin ca e anormal, ca daca nu pot avea copii pe cale normala, sa se abtina. acelasi raspuns l-ar da si unei perechi formate dintr-un barbat si o femeie care nu pot avea copii pe cale normala? sau le-ar recomanda FIV care e normal?
oz spune:
quote:
Originally posted by osolita
De pe site-ul International Organization of Heterosexual Rights:73% of all homosexuals have had sex with boys under 19 years of age.
in primul rand datele unei astfel de organizatii nu pot fi obiective, este o organizatie clar directionata impotriva homosexualilor deci nu prea au credibilitate.
Apoi trebuie sa faci deosebire intre pedofilie si actul sexual consfintit intre 2 adulti de acelasi sex, faptul ca unele persoane prefera un partener sexual de acelasi sex cu ei nu ii face si pedofili. Uita-te la stirile de la ora 5 si vezi acolo fete abuzate de tatii lor perfect heterosexuali, asta nu inseamna ca toate fetele sunt in pericol cu tatii lor, nu?

73% of all homosexuals have had sex with boys under 19 years of age.