Adoptii de catre homosexuali
Raspunsuri - Pagina 7
gandacelu spune:
am primit ceva prim mail si mi s-a parut interesant, poate vi se pare si voua: www.svph.tk/" target="_blank">Sperantã si Vindecare Pentru Homosexuali
irina.c. spune:
gandacelu,e foarte interesant
Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
gandacelu spune:
ariciule, ma ataci?![]()
in curand o sa fim in minoritate noi, homofobii, si o sa facem o asociatie a homofobilor cu drepturi de minoritati

sa va prind ca va mai luati de noi
ps: site-ul merita frunzarit pe toate linkurile, parol!![]()
Adela99 spune:
da, interesant din mai multe puncte de vedere
"Daca la tine nu se va schimba nimic, poti continua sa-ti traiesti viata fara a te implica sexual. Implicarea sexuala nu este obligatorie atunci cand esti atras de persoane de acelasi sex."
asta da speranta si vindecare
itsme spune:
Este pentru prima data cand postez pe acest forum (va mai citesc din cand in cand fie cu placere, fie cu uimire, depinde de subiect), dar acest topic ma impinge sa ies din anonimat.
Pentru cei care sunt atat de ambalati impotriva homosexualilor, am o intrebare. Daca voi credeti cu adevarat ca acesti oameni nu sunt biologic programati sexual si ca homosexualitatea e alegerea lor, va intreb: care om cu mintea intreaga, daca ar avea intr'adevar de ales, ar alege homosexualitatea si s'ar supune astfel atator prejudecati si discriminari si venin din partea societatii?
Eu personal a cunoscut un homosexual care la 30 de ani se chinuia sa aiba o prietena numai ca sa'si multumeasca familia, care nu putea sa accepte orientarea lui sexuala. Omul asta a plans o data cand mi'a spus prin cate chinuri trece, si din nefericre s'a casatorit in final cu o femeie pentru ca n'a avut curajul sa'i dezamageasca pe cei din jur! O tragedie si pentru el, si pentru femeia cu care s'a casatorit, si pentu familie, in final.
Va recomand filmul "Trembling before G-d", "Tremurand in fata lui Dumnezeu", daca s'o fi distribuit in Romania. Acest film trateaza problema homosexualitatii la evreii ultra-ortodocsi (a caror religie interzice de asemenea relatiile homosexuale). Sunt urmariti cativa homosexuali si lesbiene care sunt expulzati de comunitatea lor si de familie (de altfel foarte stransa si unitara) pentru ca sunt gay. Acesti oameni au de ales intre a renunta la familie si religie si comunitate (la care tin enorm de mult), ori la a'si represa propria orientare sexuala. Chinul sufletesc prin care trec cativa din cei prezentati in film in fata acestei probleme e tulburator. Va invit pe cei 'contra' sa vedeti acest film. Daca personajul David nu va pune de loc pe ganduri si o sa continuati sa sustineti ca este acest homosexal este un invid anormal, pedofil, cu pene in cap si chiloti in fund care merita tot dispretul si ura noastra, atunci "I rest my case". Nu mai e nici o speranta, si apocalipsa e pe vine, intr'adevar, cum multi dintre voi ati afirmat.
Cu respect pentru toti, indiferent de orientare sexuala, politica sau religioasa, 

O persoana cat se poate de heterosexuala.
gandacelu spune:
fetele, nu vreau sa ma cert cu absolut nimeni, de aceea m-am tinut la distanta de genul asta de discutii
asadar, sper ca asta sa fie ultimul meu post la capitolul "homo"
adela: e ca la fumat: daca stii ca ai o patima in neregula, incerci sa te abtii, nu?![]()
itsme
quote:
Daca voi credeti cu adevarat ca acesti oameni nu sunt biologic programati sexual si ca homosexualitatea e alegerea lor, va intreb: care om cu mintea intreaga, daca ar avea intr'adevar de ales, ar alege homosexualitatea si s'ar supune astfel atator prejudecati si discriminari si venin din partea societatii?
pai sunt atatea explicatii, de ex: prima experienta sexuala a avut-o cu persoana de acelsi sex
sau, alta: e cool sa fii paria, nu stiai?
nu intram in psihologii mai profunde (nicidecum pro-funde;)) dar va asigur ca la orice argument exista un contraargument si acest topic este absolut steril
Adela99 spune:
asa orice discutie argument-contraargument e sterila, sau?
sau te-ai gandit ca prin link-ul ala ai pus punctul pe i si de acum n-avem decat sa incheiem discutia, ne mai fiind nimic de adaugat
personal, nu consider homosexualitatea o patima in neregula si implicit nu consider ca homosexualii sa traiasca in celibat
si nici eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, imi expun doar parerile
citind despre homosexuali am dat peste intrebarile astea:
ce crezi ca ti-a cauzat heterosexualitatea?
cand si cum ti-ai descoperit heterosexualitatea?
poate e ceva trecator?
e posibil sa fii heterosexual pentru ca ti-e frica de cei de acelasi sex?
de unde stii ca esti heterosexual cand n-ai avut nici o relatie cu cineva de acelasi sex? poate ceea ce iti lipseste e o experienta homosexuala
ai spus cuiva ca esti heterosexual?
heterosexualii sunt ok, atata timp cat ii lasa pe ceilalti in pace
stii ca majoritatea pedofililor sunt heterosexuali, nu?
consideri ca cc copiii tai sunt in siguranta in apropierea heterosexualilor, in special profesori heterosexuali?
de ce heterosexualii fac parada de heterosexualitatea lor? de ce trebuie sa-si arate orientarea sexuala tinandu-se de mana si sarutandu-se prin parcuri?
cum pot sa aiba o relatie satisfacatoare cu cineva de sex opus cand diferentele intre sexe sunt atat de evidente?
ai vrea ca cc copii tai sa devina heterosexuali? te-ai putea gandi sa-i duci la un psiholog ca sa-i trateze?
doruletz spune:
itsme, Adela 

Situl acela e traducerea cuvant cu cuvant a unor situri fundamentaliste de peste ocean, nici macar nu suntem originali.
'Vindecarea' homosexualitatii e o teorie veche, depasita demult, nici un studiu serios nu a reusit s-o demonstreze. Cel care a pus-o cel mai bine in practica a fost Hitler in lagarele de concentrare. Si a mers! N-a mai iesit nici un homosexual de acolo (nici heterosexuali n-au iesit dar asta nu mai conteaza, s-a 'demonstrat' ca pot fi vindecati!)
Homosexualitatea nu este o boala, deci nu putem vorbi despre vindecare. altfel s-ar fi gasit demult un medicament pentru asta caci contrar unor opinii de aici nu cred ca cineva se simte bine in postura de 'paria'. Sau poate ca si sinuciderile din cauza intolerantei sunt tot doar din dorinta de a fi 'cool'?!
iar o 'patima in neregula' este aceea de a te uita pe gaura cheii la ceea ce face vecinul in dormitor si a-l caracteriza apoi pe baza preferintelor sexuale. Se numeste 'intoleranta' si asta chiar se poate vindeca!
O seara placuta
imagini
Ne prenez pas la vie au sérieux ; de toute façon, vous n'en sortirez pas vivant