Solutii - cainii comunitari incotro?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

"Recunosc, e mult mai comod a face pe indignatele decat a pierde timp, energie si chiar bani pentru aceasta actiune. "

Mai usor gazelo, mai usor maica, ca in Romania abia au parintii ce le pune pe masa la copii, daca ai uitat cumva, din salariul de mizerie nu mai ajunge din pacate sa dea si la maidanezi.
Pt maidanezi si curatzenie in orase le trage taxe din salariul mizerabil, sa-si cladeasca unii vile si sa-si cumpere masini straine.
Si daca ai tu timp de pierdut de ce nu il pierzi pe al tau ca sa educi catzeii de pe strada, ca ce chestie pretinzi tu de la altii asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

dragele mele, scuze dar batetzi campii....

1. cucoana idioata trebuie dusa la hingheri, nu cainii (sunt nevinovatzi, trebuia sa le dea de mancare intr-un loc ferit, eventual la dansa in bucatarie, unde nu exista copii), dispar astia si o sa apara altzii, cucoana trebuie "educata" intr-un fel
2. in 31 de ani nu m-a muscat nici un caine si traiesc in Bucuresti, nu pe luna. De fapt sunt 2 tipuri de oameni: genul isteric, care atrage cainii ca un magnet si genul indiferent-simpatizant la specia canina, de care nu se ia nici o musca lesinata, daramite un maidanez.
3.am un copil pe care l-am asteptat 6 ani si l-am obtzinut cu mari chinuri si eforturi, nascut la 7 luni fix si care de cand a venit in casa noastra de la maternitate a trait cu caine. Copilul are voie sa faca orice, cu exceptzia a 3 lucruri (regulile astea nu se comenteaza si nu acceptam abateri): nu se apropie de castroanele cainelui nici cand sunt goale, nu are voie la aragaz si la prize. punct.

In primul rand oamenii ar trebui educatzi, ca nici voua nu v-ar place sa va ia cineva mancarea din farfurie cand mancatzi, normal e sa respectam fiecare specie lasata de Dumnezeu pe pamant, asa ca jupuitzi cucoana!!!

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Energieeee(pe mine sa nu te superi ca stii ca imi place de tine), dar ce parere ai de felul in care se inmultesc cainii vagabonzi intre blocuri si prin centrul oraselor.Ti se pare normal? Iti place ce vezi?
Nu ai fii mai mandra si mai satisfacuta daca ar fii curatenie, frumos si sigurantza?
Ha? Ce parere ai?
Tot romanu-i de vina saracu, ca nu-si invatza copilul sa nu iasa afara din dormitoarele amarate din blocuri si ca nu cotizeaza gras sa construiasca adaposturi pt milionul de caini vagabonzi din Ro.
Ca in america cand ii duce frumos si ii rezolva fara discutii cand sunt agresivi si nu-i vrea nimeni...nu se pune asa-i?
Solutia...o daduse cineva tot pe acest forum nu de mult.100 $ un cip cu sunet, il atasezi la maidanez in vf cozii si n-ai treaba.Il controlezi de la distantza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

sa inteleg ca cele care nu ne regasim nici in prima si nici in a doua categorie cum sa ne numim?!
si in loc sa jupio cucoana,nu de alta dar se face inchisoare pe aic pe la noi,nu pot sa jupoi cainele si asa zisii iubitori de animale?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

quote:
Originally posted by gazzella

Ana Oana, brava! Si cica omul este fiinta rationala, si mai avem pretentii de la catei fiinte non rationale! Daca totusi ai sansa sa mai dai de cainele acela pentru a-i da o lectie fiului tau, fa-l sa fie si el prezent, sa vada si el cum se educa animalele.

despre ce e vorba in propozitie???? ai fi vrut ca frete-miu sa stea sa-l mangaie pe cap si sa-i spuna fie-sii :"da, tata, cainele sare la tine sa te muste, tu nu reactiona, lasa-l sa te desfigureze sa nu se supere iubitorii de maidanezi!!!! care nu sunt in stare sa-i ia acasa, le arunca o bucata de carne si ce mult iubesc ei animalele, ce sa-ti spun!!!
NEPOATA-MEA A DAT cu capul de ciment de la inaltimea umerilor lui taica-sau, a tremurat in casa mai mult de o ora de frica, a facut un soc, s-a speriat ingrozitor de caine, ne-am dus la spital cu ea si tu ce-ai fi vrut??? sa ma duc sa-i dau niste lapte cu biberonu' cainelui??? sa-l educ?????? de ce nu face asta ce-l care-l hraneste??????????????????? asta e dilema mea! de ce nu-si asuma nimeni raspunderea pt cainii astia?
ai dreptate, EU reactionez irational cand imi sunt atacati (si nu numai de caini) cei pe care-i iubesc.

apropos, de cati caini maidanezi te feresti tu cand intri in casa in italia?? pe copiii tai de cati maidanezi i-ai ferit sa nu-i muste?? pe cati i-ai ocolit pe strada la roma sau la milano sau aiurea in italia? (eu am vazut un singur maidanez in italia la o beniznarie. ATAT)

PAreRea Mea: Sanziana a procedat KOREKT!!! vrea caine cucoana?? sa se duca la hingheri sa plateasca o taxa, sa semneze pentru el, sa-si asume responsabilitatea pt el si sa si-l ia acasa!

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

quote:
Originally posted by gazzella
Ana Oana, brava! Si cica omul este fiinta rationala, si mai avem pretentii de la catei fiinte non rationale! Daca totusi ai sansa sa mai dai de cainele acela pentru a-i da o lectie fiului tau, fa-l sa fie si el prezent, sa vada si el cum se educa animalele.

apropos, am o minune de fata, care se joaca si se pupa cu toti cainii CUNOSCUTI, in primul rand cu al ei. la maidanezi nici nu se uita (in parc, am invatat-o sa-i ignore, nu stim ce reactii pot avea)

O.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Gazzella, Energy, .
Daca pentru toate greselile omului, celelalte vietuitoare trebuie sa plateasca cu viata...nu mai am cuvinte!
Alina, sa stii ca eu nu am prea mai vazut caini maidanezi, prin Bucuresti, decat fffff rar. Sincer, nu am avut niciodata probleme cu ei. Ba pardon, o singura data, in Regie, nu stiam ca e o catea cu pui in zona. M-am departat cu spatele de ea, incetisor si vorbindu-i, in timp ce ea imi arata coltii fiorosi. Daca ma intorceam si o rupeam la fuga, ma facea praf. Daca cei care mai au pe langa ei caini, ii castreaza, in cativa ani nu va mai fi nici un maidanez in Bucuresti. Asta ar fi una dintre solutii. Alta, mai multa responsabilitate din partea celor care hranesc cainii, DAR si din partea celor care au grija de copii. La 5 ani sa lasi copilul singur in fata blocului??? WOW! Nu e cam devreme? Daca era rapit? si inca ceva, dupa care puteti da cu pietre, linistiti. De multe ori adultii educa copiii in spiritul "frica de caini". Nu o data am vazut adultul tragand copilul (de langa un caine prietenos, care da din coada si priveste in ochi copilul) si tipand la caine si agitandu-se inutil, ca sperie si cainele si copilul! Pai normal ca acel copil va avea frica de caini si se va agita in preajma lor!
Si acum puteti da cu pietre!

Claudia

PS Maine terminam de ucis cainii, apoi ce urmeaza pe lista? Al cui e randul la ucis?

Mergi la inceput

Doamne fereste Claudia, sa indrazneasca careva sa dea in tine cu pietre

Si ia zii...nu prea mai sunt dulai prin Bucuresti? Pai inseamna ca i-a cam casapit Basescu , nu? Si-a facut nenea marinarul treaba nu?

Bravo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

Claudia,
este o figura de stil..nu cred ca cineva ar fi in stare sa otraveasca un caine.fetele vorbesc cu mult patos.ca si mine.dar spune-mi tu:in situatia in care nu provoci cainele,nu stai langa el cand mananca,nu fugi,nu dai in el,dar el ataca in haita.ce solutie propui?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

quote:
Originally posted by ana-oana
[ sa nu se supere iubitorii de maidanezi!!!! care nu sunt in stare sa-i ia acasa, le arunca o bucata de carne si ce mult iubesc ei animalele, ce sa-ti spun!!!

O.
Nicolae IORGA

dragutza mea, cainele meu e luat de pe strada! am facut un prim pas sa contribui la linistea nervilor vostrii!!!asa ca mai slabitzi-ma cu luatzi maidanezii acasa, ca asta am facut!

si stai linistita ca eu am fost atacata de o cioara (eram cu carutzul in parc) pt. ca m-am apropiat prea tare de puiul ei care ciugulea nu stiu ce rahat... ca nu l-am vazut. De ce naiba nu impuscatzi toate pasarile din lume, toate mamiferele (cu exceptzia mizerabilului de porc care mananca orice mizerie - da-i bun facut friptane), inclusiv pe totzi iubitorii (indiferent ce specie admira), desfiintzatzi si Discovery si Animal planet si cartzile cu animale pt. copiii si tot!

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput