Inteleg nevoia de reclama, dar totusi!
Raspunsuri - Pagina 7
oana cretu spune:
Bey, daca nu va da acces adminul sa va bateti, tot degeaba, nu are nici un farmec!![]()

oana si bebitza din burtica
(32s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
iren spune:
quote:
Originally posted by mmc_nd
Nici mie nu mi-a venit sa cred!!! Admin-ii nu pot face nimic???
Dati-mi voie sa ma indoiesc ca va apare si Basescu - nu pentru ca ar fi site-ul asta cu PSD...
Mmc, adminii au spus doar ca nu sint responsabili de fata care le este livrata
Si la urma urmei, ce va agitati atita?? E doar o reclama inofensiva!
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
lily spune:
greu e cu reclama asta care se propaga prin cabluri...
din moment ce la noi vin alegerile ce regula sa se incalce???
cum sa ma supar daca apare poza unui 'catindat'? nu asa e democratic- sa existe mai multi, sa ii cunoastem si sa ne hotarim daca merita votul?! cum sa ma influenteze daca stiu ce vreau?!
nici nu as spune "scopul scuza mijloacele" pt bani care nu conteaza de unde vin! aici as putea gresi gratuit si nu mi-as ierta-o!![]()
Bubbles spune:
Cine este Geoana? 
Mi-s cu ochii doar pe ce scrieti voi, fetelor
, nu vad nici o poza... 

Bianca
lai spune:
Bubbles, Geoana e din PSD si va fi prim-ministru daca iese Nastase la alegerile prezidentiale. Actualmente este ministru de externe, in trecut a fost ambasador in SUA. La alegerile locale de acum cateva luni l-a bagat partidul in cursa pt. primar al Bucurestiului impotriva lui Basescu.
Lai
aissa spune:
Exact asta vroiam si eu sa spun ca nu Geoana e candidatul PSD asa ca nu mai faceti comparatia cu Basescu ci cu "prim-ministrul" lui ca sa fie echitate.
Daca am avea noi bani sa sustinem DC am putea face fiecare "gat" ca vrem sa ne vedem mama sau soacra, dupa caz, in poza pe site. Dar atata timp cat doar ne luam de aici informatii, ne facem prieteni si , uneori, dusmani, cred ca irosim timp si spatiu de pomana certandu-ne pe o prostie.
PS: Sybile sa nu imi sari la gat. Sa nu se inteleaga cumva ca sunt contra lui Basescu sau pro PSD. Ma lasa rece toti, si asa cum ignor publicitatea electorala de la TV sau de pe strada, asa nici pe asta nu o bag in seama. Eu intru aici cu alt scop si la reclame nu ma uit deloc.
Poze cu noi
Cristina, sper o viitoare mamica de ghemotoc mic-mic

motanik spune:
Subscriu la ce a scris aissa...'Eu intru aici cu alt scop si la reclame nu ma uit deloc.' Cred ca toti intram cu scopul de a ne informa sau a ne impartasi parerile si nu de a ne uita la reclame, fie ele politice sau nu.
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
Chuny spune:
Nu e vorba de asta, Aissa. Dar, din moment ce DC-ul īmi taie macaroana cu semnatura, da ordonanta de urgenta (adica regula nr 16) care zice "da politica si nu extremism", iar apoi, ca si cum nu s-ar fi īntāmplat nimic, hop...fac publicitate electorala pe site!!!
Ca sa nu mai zic de raspunsurile primite de la moderatori, care nu explica deloc despre ce e vorba , ci īncalca alta regula a forumului.
Deci, din punctul meu de vedere, publicitatea electorala de pe acest site contravine regulei nr 16. pt ca este un īndemn la vot!
Fara suparare! Nu mi-a placut felul īn care a fost creata aceasta regula, asa ca mi se pare normal sa reactionez cānd e īncalcata de insisi "conducatorii".
Catalin spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Nu e vorba de asta, Aissa. Dar, din moment ce DC-ul īmi taie macaroana cu semnatura, da ordonanta de urgenta (adica regula nr 16) care zice "da politica si nu extremism", iar apoi, ca si cum nu s-ar fi īntāmplat nimic, hop...fac publicitate electorala pe site!!!
Ca sa nu mai zic de raspunsurile primite de la moderatori, care nu explica deloc despre ce e vorba , ci īncalca alta regula a forumului.
Deci, din punctul meu de vedere, publicitatea electorala de pe acest site contravine regulei nr 16. pt ca este un īndemn la vot!
Fara suparare! Nu mi-a placut felul īn care a fost creata aceasta regula, asa ca mi se pare normal sa reactionez cānd e īncalcata de insisi "conducatorii".
Sibylle, "conducatorii" au dat un raspuns cat se putea de clar inca din www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35420" target="_blank">prima pagina a acestui subiect:
quote:
Originally posted by desprecopii
pentru a fi foarte clari:
Noi nu controlam in nici un fel ce apare pe banere. Este reteaua Boom. Si este foarte posibil sa apara si alti candidati.
Daca treci pe o strada si vezi afise cu candidati pe care nu ii agreezi - nu te muti in alt oras - nu?
Iar, aceste banere sunt singurul mod de a plati hostingul pentru serverele DC - draga Sabina. Daca vrei sa sponsorizezi acest site, esti binevenita.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Nu trebuie spus nici un cuvant in plus, este suficient de explicit pentru oricine citeste acest raspuns, indiferent daca are sau nu cunostinte in web-hosting.
De ce trebuie sa gasim mereu un nod in papura?

Acea "ordonanta de urgenta" a aparut ca un efect normal al cauzei reprezentate de semnatura ta si de aparitia discutiilor politice avand un profund caracter de partizanat. Nici un regulament nu este perfect din prima incercare; pe masura ce te intalnesti cu situatii noi, le judeci si apoi iei o decizie in consecinta, conform intereselor organizatiei.
Incearca sa faci o comparatie cu regulamentul de ordine interioara al oricarei organizatii doresti si ai sa vezi ca au existat mai multe versiuni pana la cea actuala; permanent se fac updatari pentru a putea fi prevazute orice situatii posibile.
Uita-te de curiozitate prin Baza de date legislativa a Ministerului Justitiei, www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.frame" target="_blank">Baza de date legislativa de pe serverul Camerei Deputatilor sau www.clr.ro/" target="_blank">Consiliul Legislativ al Camerei Deputatilor, alege orice act normativ doresti si vezi cate adaugiri ulterioare exista la fiecare. De ce apar ele? Pentru ca situatiile se schimba mereu insa nimeni nu le poate prevedea pe toate de la prima forma a respectivului act.
Iar apoi, te rog sa faci o analogie cu situatia incriminata de tine. Daca vei lasa putin mandria deoparte, ai vedea ca nu este discriminare, nu sunt muschi aratati de "conducere", este pur si simplu o reactie normala.
Te rog urmeaza forta argumentului, nu argumentul fortei!

O zi linistita!

nota: acesta este punctul meu de vedere ca membru DC, nu in calitate de moderator.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!

Ignorati-l...