Inteleg nevoia de reclama, dar totusi!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine spune:

Poate sa apara cine-o vrea. Eu tot pe nea Basescu il votez, gata m-am hotarit. Asa ca nici nu ma uit la reclama respectiva. Si hai sa nu ne mai certam pe forum si sa nu ne mai suparam, atit cit putem.

Madelaine si cei trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Ma scuzati de insistenta...dar unde e aceasta fata?
Am intrat si de pe Mozzila si de PE EXPLORER...SI NU VAD NIMIC!!!
SAU NU STIU EU SA MA UIT...SAU UNDE SA MA UIT!!!

Theodora, Alexandros, Yannis
POZELE NOASTRE: aici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=4480" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

La mine nu apare nimik...dar chiar de apare nu are cum sa ma influenteze...Voi daca vedeti moaca lui Geoana pana va plicti de el inseamna ca va convinge sa il votati? Daca nu, atunci de ce atata tam-tam? Mai bine ati multumi moderatorilor sau administratorilor (nu stiu care si cum) pt ca gasesc modalitati de a mentine gratis accesul pe forum, ca altfel cum ne-am mai gasi noi toti sa stam la discutii?
Desprecopii admini si moderatori....

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by madelaine

Eu tot pe nea Basescu il votez, gata m-am hotarit. Asa ca nici nu ma uit la reclama respectiva.
Madelaine si cei trei muschetari

Si io Si io
Tot cu Basescu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu nu spun cu cine votez...e secret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Nici la mine nu mai apare, dar eu tot am o nelamurire: daca maine in locul lui geoana apare vreo reclama din aia gen "suna-ma, sunt fierbinte!!"? Adica sa inteleg ca administratia site-ului nu are absolut nici un mijloc de a riposta la introducerea unor bannere care contravin spiritului site-ului? Pai poate trazneste de exemplu unui alt forum cu preocupari similare cu DC sa-si faca reclama prin intermediul boom.ro... si atunci va fi aceeasi situatie "fara iesire"?
...Intreb si io...

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by anca tanasica

mey fetelor, pe mine stiti ce ma distreaza cel mai tare?
Exista studii sociologice care atesta faptul ca 80% din cei care utilizeaza internetul sunt contra PSD, nu ca nu voteaza, ci sunt contra!!!...si ei isi fac reclama tocmai pe internet...mie imi miroase a disperare mare...

da' io astept cu interes sa vad daca baga reclama si pe forumul motociclistilor...ca acolo la sondaj vre-o 3 au votat cu nastase...si aia la misto!!!

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Tare faza cu motociclistii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by cataghe

Nici la mine nu mai apare, dar eu tot am o nelamurire: daca maine in locul lui geoana apare vreo reclama din aia gen "suna-ma, sunt fierbinte!!"? Adica sa inteleg ca administratia site-ului nu are absolut nici un mijloc de a riposta la introducerea unor bannere care contravin spiritului site-ului? Pai poate trazneste de exemplu unui alt forum cu preocupari similare cu DC sa-si faca reclama prin intermediul boom.ro... si atunci va fi aceeasi situatie "fara iesire"?
...Intreb si io...

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Nici mie nu mi-a venit sa cred!!! Admin-ii nu pot face nimic???

Dati-mi voie sa ma indoiesc ca va apare si Basescu - nu pentru ca ar fi site-ul asta cu PSD...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Eu nici macar nu ma obosesc sa ma duc la vot cu asa politicieni nu imi dau ostenelea sa merg pe frigul de aici sa aleg pe cine?Si Basescu in fond nu e chiar atit de rau ,dar e ca si ceilalti nu?

http://community.webshots.com/user/catya106

Mergi la inceput