Inteleg nevoia de reclama, dar totusi!
bey oameni buni, ce cauta Geoana pe prima pagina DC? Sau mi s-a parut mie? Sau parca era vorba ca nu se face campanie elctorala aici??/
Am inteles eu aiurea, sau....
acu insa e spatiu alb in treptul reclamei( am 2 ferestre deschise pe dc)
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
Raspunsuri
Mik spune:
Si eu l-am vazut pe prima pagina. buerk !
Acu' il vad si cocotzat in susul paginii. Buerk !
Mik.
adda spune:
Da, Sabina..si eu il vazusem
...norocul lui ca a disparut repede ![]()
"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius
Ramonika spune:
Ce, unde, cum, cand?
N-am vazut nik, da bine ca n-am vazut, ca nu-mi place de el...
Imi place de Basescu, ca are fatza de tzatza de matza... 

spic de grau spune:
Credeam ca numai mie mi se pare 
Luminita
si
DAVID - 11.03.2004
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Sabina spune:
vad ca l-au vazut mai multe fete, hai sa discutam aici!
Ce cauta ala acolo????? Pleaca!!!
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
adrianangi spune:
IMI LIPESC AICI SUBIECTUL:
Autor Subiect
adrianangi
Membru matur
Romania
783 Posts
Trimis la - 05/11/2004 : 11:22:20
--------------------------------------------------------------------------------
Ce cauta nenea acela in Capul (la) pagina web rizind la noi in vreme ce conversam despre tuse magareasca, pampersi si piure-uri de diversificare?
S-a politizat acest spatiu de discutii? Sa stiu si io, daca are nevoie de puncte, i le donez...
dyana
Membru junior
Romania
430 Mesaje
Trimise - 05/11/2004 : 11:26:08
--------------------------------------------------------------------------------
marittamarina
Nou venit
Romania
51 Mesaje
Trimise - 05/11/2004 : 11:26:35
quote:
Initial creeata de adrianangi
Ce cauta nenea acela in Capul (la) pagina web rizind la noi in vreme ce conversam despre tuse magareasca, pampersi si piure-uri de diversificare?
S-a politizat acest spatiu de discutii? Sa stiu si io, daca are nevoie de puncte, i le donez...
SUPER !!!!
Bravo, bine zis Adrianangi!
Marittamarina
dede spune:
Folositi Opera 
Din ce am vazut eu, "reclama" aia e servita automat, adica nu e decizia adminilor ce apare acolo - poate apare si Basescu, daca are ceva la boom.ro .
Lali spune:
Asteptam subiectul asta...credeam ca numai pe mine ma deranjeaza!
Zau nu am chef sa vad NICI UN POLITICIAN fie el de la putere, fie din opozitie vreo luna cocotat aici pe site...
.
Imi ajunge ca e plin televizoul de zambetele lor si in curand va fi si pe strada la fel. 
Hai sa auzim de bine,
Lali
adrianangi spune:
quote:
Originally posted by dede
Folositi Opera
Din ce am vazut eu, "reclama" aia e servita automat, adica nu e decizia adminilor ce apare acolo - poate apare si Basescu, daca are ceva la boom.ro .
Asta chiar ca fu un BOOOOM!