Inteleg nevoia de reclama, dar totusi!
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
beah....ce aiurea.
dar ce e opera( eu sunt cu muzicile...nu cu compu")
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
dede spune:
quote:
Originally posted by Sabina
beah....ce aiurea.
dar ce e opera( eu sunt cu muzicile...nu cu compu")
Opera e un browser de internet (ca Internet Explorer), pe care nu prea funcioneaza DC

Detalii la www.opera.com
desprecopii spune:
pentru a fi foarte clari:
Noi nu controlam in nici un fel ce apare pe banere. Este reteaua Boom. Si este foarte posibil sa apara si alti candidati.
Daca treci pe o strada si vezi afise cu candidati pe care nu ii agreezi - nu te muti in alt oras - nu?
Iar, aceste banere sunt singurul mod de a plati hostingul pentru serverele DC - draga Sabina. Daca vrei sa sponsorizezi acest site, esti binevenita.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
papadie spune:
quote:
Originally posted by dede
Folositi Opera
Din ce am vazut eu, "reclama" aia e servita automat, adica nu e decizia adminilor ce apare acolo - poate apare si Basescu, daca are ceva la boom.ro .
bine ca nu se vede decat cu "Opera" ca la cat is de frumusei politicienii nostri sparie pruncii din pintecele mamelor:-)
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
ralucami spune:
Eu folosesc Internet Explorer 6.0 si nu imi apare nimic. Atunci cand folosesc Opera imi apare banner-ul de care vb voi.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
xenocid spune:
Recomand browsere text-mode : lynx, links, w3m :)
Nu mai apare nici o moaca
Alin
*Ex astris, Scientia*
desprecopii spune:
Basescu apare doar daca plateste - ca toti altii de altfel. Chiar si voi daca doriti.
Si inca ceva interesant; - daca un anume candidat doreste sa apara pe un site anume inseamna ca acel site este important pentru el si ca il considera relevant. Altii ne ignora.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
adrianangi spune:
Asta inseamna democratie
! S-apara toata lumea, noi ne lovim retinele de moacele lor si sa comentam pe infundate!
Traiasca Romania Libera (nu ziarul...)!
Sabina spune:
Eu nu stiam cum functioneaza reclamele pe DC.
Pai daca-s avea cu ce, sigur ca v-as sponsoriza( ca toti de-aici, sunt sigura!!)
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete